Beta <2

Maalesef negatif olarak geçiyor iki sonuçta pek fark yoolduğunu
Negatif olduğunu biliyoruz zaten canım da , internetten bakınca birsürü insan negatiften yükselmeyi görebiliyor , benim farklı hastaneler de hep 0,100 çıkmıştı bu böyle çıkınca bende tereddütte kaldım , ama senin dediğin de doğrudur tabi mutlaka bizim ki bir umut işte

Şöyle bir şey olabilir regliniz düzensizsse geç döllenme olabilir o zaman beta hcg geç yükselir bu ihtimal var tabi

Şöyle bir şey olabilir regliniz düzensizsse geç döllenme olabilir o zaman beta hcg geç yükselir bu ihtimal var tabi
Yo düzenlidir de dediğim gibi daha 9 gün var benim o yüzden bilemiyorum nasıp kısmet herşey senin , senin var mı bebiş düşüncen

Yo düzenlidir de dediğim gibi daha 9 gün var benim o yüzden bilemiyorum nasıp kısmet herşey senin , senin var mı bebiş düşüncen
A doğru sizin daha var baya o zaman siz regle kadar sabredin bence test yaptıkça stres olmayın inşallah vardır ben de bebiş düşünüyorum iki gebeliğim oldu ikini de kaybettim kürtaj oldum inşallah isteyen hakeden herkesin bebişleri olur

Siz hastane öyle yazıyor diyince bi kaçtı hevesin zaten o yüzden zaten beklerim mutlaka
Allah size de nasıp etsin iyisallah , herşeyde vardır bi hayır , daha güzel günlere hazırlık bunlar öyle dusunelim

Ayyy çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun inşallah bir bebeğim olur

Merhaba bugün adet günümdü olmadım erken gebelik testi yaptım 2 çizgiyi de gördüm kan verdin <2 çıktı sonucum Şuan negatif midir yoksa bi kaç gün sonra yükselir mi çok zor durumdayım
Testinizi yüklermisinix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…