Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime su septiniz çok tesekkür ederimEvet değerin çok iyi hiç endişelenme![]()
%6 0 artmış canım gayet normalSlmlar 14 nisanda beta degerim 138.9 cikti 16 nisanda 221.8 cikti az once tekrar verdim ama sonuc daha cikmaz tüp bebek 5.gün embriyosu sizce artiş normal mi
Gayet normal merak etmeyin, herkesin her zaman iki kat artmıyor. Benim de 142’den 215’e çıkmıştı neredeyse sizinle aynıSlmlar 14 nisanda beta degerim 138.9 cikti 16 nisanda 221.8 cikti az once tekrar verdim ama sonuc daha cikmaz tüp bebek 5.gün embriyosu sizce artiş normal mi
Artış yeterli bence 3. De aynı şekilde artmışsa şimdiden hayırlı olsunSlmlar 14 nisanda beta degerim 138.9 cikti 16 nisanda 221.8 cikti az once tekrar verdim ama sonuc daha cikmaz tüp bebek 5.gün embriyosu sizce artiş normal mi
Amin insallah ya hala bi oh diyemiyorum bugun kunude gorim de herkes 2 kat artcak dio tam oyle olmayinca bende tedirgin olmustum demek ki normal sizde de oyle olmus icim rahatladi birazGayet normal merak etmeyin, herkesin her zaman iki kat artmıyor. Benim de 142’den 215’e çıkmıştı neredeyse sizinle aynıinşallah 3.değerinizde zaten şüpheniz kalmaz, hayırlısı olsun hakkınızda
![]()
Cok sukur%6 0 artmış canım gayet normal
Amin sagolun herkese nasip olsun insallahArtış yeterli bence 3. De aynı şekilde artmışsa şimdiden hayırlı olsun![]()
Artış yeterli bence 3. De aynı şekilde artmışsa şimdiden hayırlı olsunSlmlar 14 nisanda beta degerim 138.9 cikti 16 nisanda 221.8 cikti az once tekrar verdim ama sonuc daha cikmaz tüp bebek 5.gün embriyosu sizce artiş normal mi
AminAmin sagolun herkese nasip olsun insallah![]()
Gözünüz aydınnn, sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah590 ciktibu kadarini beklemiyodum 400 450 falandir diyodum ama cok sukur
Bende 8 vı gub 63,73 , 10 cugun 119.08 23 vı gun 202.66 bana az geldı artarmı bende sizin gıbı ınshAllah 2 gun sora kan vercem yıneSlmlar 14 nisanda beta degerim 138.9 cikti 16 nisanda 221.8 cikti az once tekrar verdim ama sonuc daha cikmaz tüp bebek 5.gün embriyosu sizce artiş normal mi
Siz 142 kaçınvcı gunde almışdınuz bende 12 cı hub 212Gayet normal merak etmeyin, herkesin her zaman iki kat artmıyor. Benim de 142’den 215’e çıkmıştı neredeyse sizinle aynıinşallah 3.değerinizde zaten şüpheniz kalmaz, hayırlısı olsun hakkınızda
![]()
Gayet normal duruyor bence sizin artışlarınız daSiz 142 kaçınvcı gunde almışdınuz bende 12 cı hub 212
InshAllah bende sızın gıbıdı olur bende 12 cı gunde 202 sızın gıbı aynıGayet normal duruyor bence sizin artışlarınız da
Benim de 7.gün 58, 10.gün 142 ve 12.gün 215 ti.
215 doktora azıcık şüpheli geldi diye 14.gün bir daha verdim 442 çıktı ve bir daha istemedi.