• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beştaş yüzükler?

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
kızlar son zamanlarda sıkça gördüğümüz 5 taşlı yüzükler çok hoşuma gidiyor. merak ettiğim konu şu bu yüzükler alyans olarak mı kullanılıyor? yakın bir zamanda sözüm olacak alyans almam daha mı mantıklı? sizler nasıl kullanıyorsunuz bu yüzükleri?

evet beştaş yüzük alyanstır ama günlük olarak kullanması zordur hem saga sola takılır hem de pırlanta öle iş yaparlen hergün takılmaz ama önüne bir tektaş la çok şık duruyor ben öyle kullanıyorum .Eğer maddi durumun varsa hem beştaş hem de alyans al dönüşümlü kullanırsın

beştaş alyanstır evet hem de önüne tektaşla çok şık durur parmakta ben ikisini birlikte kullanıyorum ama öle günlük evde kullanılan bir takı değil saga sola takılır zarar görür bu çeşit takılar dışarı çıkarken iş yapmazken kullanmak lazım sen bir de alyans al bence dönüşümlü kullanırsın tek taş küpe ve kolyeyle her kıyafete uyuyor pırlantayı kesınlıkle tavsiye ederim

beştaş alyanstır evet hem de önüne tektaşla çok şık durur parmakta ben ikisini birlikte kullanıyorum ama öle günlük evde kullanılan bir takı değil saga sola takılır zarar görür bu çeşit takılar dışarı çıkarken iş yapmazken kullanmak lazım sen bir de alyans al bence dönüşümlü kullanırsın tek taş küpe ve kolyeyle her kıyafete uyuyor pırlantayı kesınlıkle tavsiye ederim

anlıyorum çok mantıklı... ben de ikisinden de istiyorum aslında ama emin olmak istedim. ince zarif alyanslar da hoş. sözde hangisi daha uygundur acaba yani önce hangisini alsamo_O beştaş yüzükler beni benden alıyor:oops:

anlıyorum çok mantıklı... ben de ikisinden de istiyorum aslında ama emin olmak istedim. ince zarif alyanslar da hoş. sözde hangisi daha uygundur acaba yani önce hangisini alsamo_O beştaş yüzükler beni benden alıyor:oops:
sözde beştaş al çok gösterişli duruyor alyanstan alyans ucuz zaten istedığın zaman alırsın onu beştaşı gömük model tercıh etme ama günlük takmayacaksan bıraz gösterışlı deç modelini hayırlı olsun bu arada

sözde beştaş al çok gösterişli duruyor alyanstan alyans ucuz zaten istedığın zaman alırsın onu beştaşı gömük model tercıh etme ama günlük takmayacaksan bıraz gösterışlı deç modelini hayırlı olsun bu arada
çok teşekkür ederim hem verdiğiniz bilgiler için hem de iyi dilekleriniz için :KK200:

5 taş için bakınıordumda indirim çok tabi bnm bakmamla olmaz erkek arkdasımı yönlendşrmeye çalışıorum inşallah akıllanır.
:)

Back