Görgüsüzlükle hiç alakası yok. Aslında arkadaşınız doğru olanı yapmış. Beştaş, yeditaş ve tam tur pırlanta yüzükler, pırlanta 'alyans' anlamına gelir, pırlanta alyans olarak satılır. Kimisi nasıl altın alyansıyla tektaş yüzüğü birlikte takıyorsa, kimisi de tek taş yüzüğüyle beraber altın alyans yerine beştaş, yeditaş ya da tam tur pırlanta yüzüklerden birisini takar. Usül budur. Bir de altın alyansla birlikte beştaş, yeditaş veyahut tamtur pırlanta yüzüklerden herhangi biri aynı anda takılmaz. Mantıken takılan iki yüzük de alyans anlamı taşıyacaktır çünkü.
Bu, işin usulüdür dediğim gibi ama zevktir asıl belirleyeci olan. Kim nasıl kendini iyi hissediyorsa o şekilde takar takıştırır. Aynı giyim gibi.. Böyle şeyler için kimse kimseyi ayıplamamalı bana göre. Zevkler tartışılmaz.
Aynen böyle takılır canim. Cok yakismis ayrica.Kararsız kaldım kızlar böyle taksam mi değilse nasıl taksim?
Yazınız için tebrik ederim sizi. Görgüsüzlük tabiri çok saçma ve çok ayıp. Ben de beş taş ve tek taş pırlantamı aynı parmakta kullanıyorum. Mücevherlerin nasıl kullanılacağını bilmeyen insanların bizlere bunu görgüsüzlük diye itham etmesine şaşkınlikla tanık oldum. Birkac yorumdan sonra sizin yorumu gorunce oh be akli başında biri çıkmış yorum yapmis dedim.
bende fikrimi beyan etmeye korkmuştum fakat benimde en beğendiğim tarz böyle :):) ve beklediğim yüzüklerde bunlar
ben bayıldım bence boyle takmalısın, ayrıca senden bılgı almak ısterım renk karat marka vs özelden bana yazarsan sevınırım :)
çok doğru yazmışsınız burda ve sosyal medya da maddiyatı biraz iyi olan aldığı bir şeyi sevinçle paylaşsa hemen saldırılıyor yok efendim ülkede asgari ücretle gecınenler varmış yok o kadar para verılırmıymış yok sonradan gormelıkmış .Bence bu insanların hepsinde kıskançlık sendromu var herkes ister altın pırlanta marka çanta ayakkabı elbise araba tatil kuaför imkanı da varsa istedığı yere parasını harcarKonu sahibi size gelince instagram ve diger sosyal hesaplar kişiseldir farkindasiniz. Insanlar kendi hesabını kullanırken istediğini yükler kullanır. Silip görmeme lüksü varken burda böyle konu açmanız takdire şayan. Tebrik ediyorum. Ben burda kiskanclik seziyorum. Biraz insanları rahat bırakın yahu. Isteyen istedigi hayatı yasasin. Istedigini taksin takiştirin. Kime ne?? Sizler her şeye muhalefet mi dogdunuz anlamıyorum ki.. ? Ekmeğini mi verdin o kızın, sen mi sosyal statü kazandirdin veya eğitim yaşam masraflarını sundunuz da sizin gibi olmasini istiyorsunuz. Ne hakla. Gelmiş burda pirlantalari bir arada kullananlara laf ediyorsunuz. Bence anlattiginiz tarzda fotograf yukluyorsa cok sanatsal yetiye sahip arkadaşınız varmis derim. Görgüsüzlük lafini da kiskanan herkese iade ediyoruz.. zenginin malı zugurtun çenesini yorar diye bosa dememisler.kiz begenmis almis veya eşi almis istersen 10 parmagini doldurur size ne arkadas yaaaa kariyer yapmisiz evlenmisiz belirli mevkiye gelmisiz. Burda sizin gibi düşünenler bizi görgüsüzlük ile suclasin. Kisi kendinden bilir işi; ) sevgiler :)
ben herzaman beştaşla tektaş pırlantayı bırlıkte takarım spor kıyafetle bıle takarım sokağa çıkarken görgüsüz mu oldum şimdi çok ta şık ve asil duruyor ikisi ayrıca alyans ı mı beştaşla takmam ama ıkısı de alyans çünkü haklısınızGörgüsüzlükle hiç alakası yok. Aslında arkadaşınız doğru olanı yapmış. Beştaş, yeditaş ve tam tur pırlanta yüzükler, pırlanta 'alyans' anlamına gelir, pırlanta alyans olarak satılır. Kimisi nasıl altın alyansıyla tektaş yüzüğü birlikte takıyorsa, kimisi de tek taş yüzüğüyle beraber altın alyans yerine beştaş, yeditaş ya da tam tur pırlanta yüzüklerden birisini takar. Usül budur. Bir de altın alyansla birlikte beştaş, yeditaş veyahut tamtur pırlanta yüzüklerden herhangi biri aynı anda takılmaz. Mantıken takılan iki yüzük de alyans anlamı taşıyacaktır çünkü.
Bu, işin usulüdür dediğim gibi ama zevktir asıl belirleyeci olan. Kim nasıl kendini iyi hissediyorsa o şekilde takar takıştırır. Aynı giyim gibi.. Böyle şeyler için kimse kimseyi ayıplamamalı bana göre. Zevkler tartışılmaz.
benimkilerin aynısı ben de böyle takıyorum spor kıyafetle bile sade duruyor beğenmeyenler takmasın bence çok hoş durmuşKararsız kaldım kızlar böyle taksam mi değilse nasıl taksim?