Beştaş + Tektaş Birarada!!

hayirli olsun canim. secim yapabilmissin, ben iki farkli tarz arasinda kaldim bestas ta...duz iskelet mi yoksa su girintili cikintili olanlar mi...parmak olcum 12, parmagi sarsin istiyorum ama iste hangisi onerin var mi?
Eki Görüntüle 1947842 Eki Görüntüle 1947843

Çok teşekkür ederim benim 5taşım düz iskelet şeklinde parmak ölçümde 12. Daha zarif geldi gözüme tektaşımlada uyumlu olsun istemiştim bu şekilde daha hos geldi gözüme. Şimdiden hayırlı olsun, ağız tadıyla mutlu günlerinizde kullanın yüzüğünüzü :nazar:

Çok teşekkür ederim benim 5taşım düz iskelet şeklinde parmak ölçümde 12. Daha zarif geldi gözüme tektaşımlada uyumlu olsun istemiştim bu şekilde daha hos geldi gözüme. Şimdiden hayırlı olsun, ağız tadıyla mutlu günlerinizde kullanın yüzüğünüzü :nazar:

çok teşekkür ederimmm :)

tek taş ve beş taş aynı parmakta kullanılıyor . arkadasınız doğru şekilde kullanıyor. ha ben kullanırmıyım hayır. ama usül böyle

Bende Beştaşla tektaşı aynı parmağıma takıyorum öbür elimin yüzük parmağına da alyansımı takıyorum aslında görgüsüzlük biraz ağır olmuş zevk meselesi denebilir

Çevremde birçok kişi sol elinde alyans sağ elinde ise tek taş ve beştaşı birlikte kullanıyor.Bana alyans ve beştaş aynı anda fazla geliyor gözü yoruyor.

Bende beştaşım ve tektaşımı arka arkaya takıyorum.Görgüsüzlükle ne alakası var allah aşkına.Nişanlım beni düşünmüş almış neden takmayayım asıl bana beştaşı tek başına takınca saçma geliyor.

X