Beştaş + Tektaş Birarada!!

Çok gösterişli olur ya bana değişik geliyor.

Herzaman beştaş ve tek taşımı birlikte takıyorum altın alyans takmıyorum zaten bu şekilde kullanılır canım sen belli ki pek anlamıyorsun bu işten yani arkadaşın doğru taşıyor şöylede olabilir tek taş ve tamtur birliktede taşınabilir zevk meselesi

Merhaba bende birşey sormak istiyorum. Yakın zamanda nişanlanacağım tektaş beştaş hemde alyans istiyorum çok mu abes olur. Tektaş ve beştaşı bir elimde kullanmak istiyorum çünkü duruşlarını çok beğeniyorum. Alyansı da nişanlımla aynı yüzüğümüz olsun diye istiyorum bunuda diğer elimde kullanmak istiyorum. Sizce bu üçünü Nasıl kullanmalıyım ve kombinlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun :) bana alyans ve tek taş takıldı. Beş taş istedim ama nişanlım zorlanır diye birkaç ay sonra alabilirsin dedim :) sonra sordu bana beş taş ister misin diye... Bu aralar tam tura takmış durumdayım. Tam tur almayı düşünüyorum. Bence tam tur tek taşla daha hoş duruyor. Beş taşla tek taş da güzel duruyor :) şimdi siz üçünü birden takmak istiyorsunuz benim size tavsiyem klasik alyans modeli var biliyor musunuz? Bence ondan alın gösterişli olmasın. Zaten beş taş tek taş aynı parmağa takılacak alyansı sa sola takarsınız :) sizin isteğinize göre yorum yaptım . Ben olsaydım hepsini aynı anda kıllanmazdım. Alyansı da takmazdım. Bazen alyansı bazen tek taşı veya beş taşı takardım

hepsi pırlanta olmadıktan sonra ne yapayım 5 taşı tam tur u. pırlanta olmayan 5taşlar bana çok avam geliyor. 5 taşın fiyatı da 50-60bin. şans belki onu kendim alırım :)

Çok teşekkür ederim üçünü aynı anda takmam heralde ama üçü de olsun istiyorum :)

o ne öyle bülent ersoy gibi
ben malesef ayaklı kuyumcu gibi dolananlara buldumcuk olmuş diyorum içten içe.
onlar da bana kıskanıyo kendinde yok diye diyolardır

tek taş (pırlanta değil) takıyorum ben sadece
ama onu da çıkarıcam :)

Bu tercih meselesi, zengin olmasına rağmen mütevazi olabilir eşi 1er karattan iyi derece parlaklık ve kesimde 5taş alabilecekken daha minik taşlı olan bir yüzük aldırıyor olabilir. VEya her konuda mütevazidir ama yine de yüzük konusunda hep hayalidir veya eline yakıştığını düşünür hayalidir veya çok ister aldırır ve hep takar, her resimde görmek gösterip arkaşlarının da bu mutluluğuna ortak olmasını bekler veya dediğim gibi mütevazi olup abartı olmayan 5taş veya tamtur seçer takar.. Tamamen seçim meselesi aslında bütçe bir yere kadar, mantık da önemli, paran zor yetiyorken gidip 5taş almazsın veya alırsın ama seçim meselesi işte bence saçmalık olur, ama zenginsin paran yetiyor almak da istiyorsun kim tutar seni.

Eşimin bir arkadaşının eşi var o da beştaş ve tektaşı üstüste takıyor sağolsun o da hiç sevmez gösterişi.

Ben mesela sevmiyorum o görüntüyu ama bir cok kisi beğeniyor. Bir cogunun taktigi tas gercek bile degil.
Benim tek taşıma verilen parayi bile veemiyorlar o bes arti bir yüzüklere.
Bence hava atmak değil herkes icin mevzu.
Kimi alyans diye öyle bir yüzük tercih ediyor.
Görüntünün güzelligi tartisilir.
Ben alyansin altina bile takmiyorum tek tasi.

Tektaş beştaş zaten beraber kullanılır çok da güzel durur.

Herkesin kendi zevki bence.
Bana güzel hoş gelen size gelmeyebilir bu çok normal.
Mesela tek taş ve alyansı yan yana takmayı sevmiyorum bende.
Ama beş taş ve tek taş yan yana çok hoş duruyor.
Tercih meselesi.
Siz boşverin insanları takılmayın.

Bestasla tektasi bi arada takilmasi gorgusuzluk degil bu iki yuzuk bir arada kullanilabiliyor zaten durumu olan taksin ama ve lakin gorgusuzluk olan bisey var ki o da instagrama vs. Sacma sapan iste dergi kapagi acmak gibi sebeplerle bunlari insanlarin gozune sokmaya calismak. Komik.

Bende hem tektaş hem beştaş aldırdım. Beştaşımı alyans yerine takacağım sözümde. tektaşla birde kullanırım sıkıldığım zatan tek tekte takarım. Asıl görgüsüzlük insanın gözüne zorla sokmaya çalışmak bak benim yüzüklerime mesajı vermek çok çirkin..

hayirli olsun canim. secim yapabilmissin, ben iki farkli tarz arasinda kaldim bestas ta...duz iskelet mi yoksa su girintili cikintili olanlar mi...parmak olcum 12, parmagi sarsin istiyorum ama iste hangisi onerin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…