Öncelikle hayırlı olsun :) bana alyans ve tek taş takıldı. Beş taş istedim ama nişanlım zorlanır diye birkaç ay sonra alabilirsin dedim :) sonra sordu bana beş taş ister misin diye... Bu aralar tam tura takmış durumdayım. Tam tur almayı düşünüyorum. Bence tam tur tek taşla daha hoş duruyor. Beş taşla tek taş da güzel duruyor :) şimdi siz üçünü birden takmak istiyorsunuz benim size tavsiyem klasik alyans modeli var biliyor musunuz? Bence ondan alın gösterişli olmasın. Zaten beş taş tek taş aynı parmağa takılacak alyansı sa sola takarsınız :) sizin isteğinize göre yorum yaptım . Ben olsaydım hepsini aynı anda kıllanmazdım. Alyansı da takmazdım. Bazen alyansı bazen tek taşı veya beş taşı takardımMerhaba bende birşey sormak istiyorum. Yakın zamanda nişanlanacağım tektaş beştaş hemde alyans istiyorum çok mu abes olur. Tektaş ve beştaşı bir elimde kullanmak istiyorum çünkü duruşlarını çok beğeniyorum. Alyansı da nişanlımla aynı yüzüğümüz olsun diye istiyorum bunuda diğer elimde kullanmak istiyorum. Sizce bu üçünü Nasıl kullanmalıyım ve kombinlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim üçünü aynı anda takmam heralde ama üçü de olsun istiyorum :)Öncelikle hayırlı olsun :) bana alyans ve tek taş takıldı. Beş taş istedim ama nişanlım zorlanır diye birkaç ay sonra alabilirsin dedim :) sonra sordu bana beş taş ister misin diye... Bu aralar tam tura takmış durumdayım. Tam tur almayı düşünüyorum. Bence tam tur tek taşla daha hoş duruyor. Beş taşla tek taş da güzel duruyor :) şimdi siz üçünü birden takmak istiyorsunuz benim size tavsiyem klasik alyans modeli var biliyor musunuz? Bence ondan alın gösterişli olmasın. Zaten beş taş tek taş aynı parmağa takılacak alyansı sa sola takarsınız :) sizin isteğinize göre yorum yaptım . Ben olsaydım hepsini aynı anda kıllanmazdım. Alyansı da takmazdım. Bazen alyansı bazen tek taşı veya beş taşı takardım
Rica ederim tabiki olsun :) yeni gelinlerin yüzükleri çok olsun severim ben yüzük :)Çok teşekkür ederim üçünü aynı anda takmam heralde ama üçü de olsun istiyorum :)
O değil deKararsız kaldım kızlar böyle taksam mi değilse nasıl taksim?
Bende hem tektaş hem beştaş aldırdım. Beştaşımı alyans yerine takacağım sözümde. tektaşla birde kullanırım sıkıldığım zatan tek tekte takarım. Asıl görgüsüzlük insanın gözüne zorla sokmaya çalışmak bak benim yüzüklerime mesajı vermek çok çirkin..