kaynayan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı irmik ekleyip,kısık ateşte 5 dakika kaynatıyoruz.evde bulunan kuru kayısı,kuru incir,hurma ,kuru dut....gibi meyvelerden istediklerimizi birer tane doruyoruz.5 dakikada meyvelerle kaynatıp,ılık olduktan sonra blendrdan gecirdikten sonra afiyetle bebişlerimize yediriyoruz.
ben fazla yapıyorum ailecek yiyoruz.
ayrıca şekeri az gelirse pekmez ekleyebilirsiniz.ayrıca bir çay kaşığı tahinle vitamin değerini artırabilirsiniz.ayrıca bebişiniz süt içmeye başladığında su yerine süt koyup vitamin değererini artırabilirsiniz.ayrıca kabızlık problemi varsa özellikle kuru kayısı kullanmayı unutmayın.ayrıca evde kaliteli köy tereyağı varsa 1 çay kaşığı ekleyip lezzete lezzet katabilirsin.
afiyet şeker olsun.bebişleriniz hastalıktan uzak olsun.
ben fazla yapıyorum ailecek yiyoruz.
ayrıca şekeri az gelirse pekmez ekleyebilirsiniz.ayrıca bir çay kaşığı tahinle vitamin değerini artırabilirsiniz.ayrıca bebişiniz süt içmeye başladığında su yerine süt koyup vitamin değererini artırabilirsiniz.ayrıca kabızlık problemi varsa özellikle kuru kayısı kullanmayı unutmayın.ayrıca evde kaliteli köy tereyağı varsa 1 çay kaşığı ekleyip lezzete lezzet katabilirsin.
afiyet şeker olsun.bebişleriniz hastalıktan uzak olsun.