Bebek Beslenmesi besleyici vitaminli muhallebi 4.aydan itibaren

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

matarzu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
133
2
316
Trabzon
kaynayan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı irmik ekleyip,kısık ateşte 5 dakika kaynatıyoruz.evde bulunan kuru kayısı,kuru incir,hurma ,kuru dut....gibi meyvelerden istediklerimizi birer tane doruyoruz.5 dakikada meyvelerle kaynatıp,ılık olduktan sonra blendrdan gecirdikten sonra afiyetle bebişlerimize yediriyoruz.
ben fazla yapıyorum ailecek yiyoruz.
ayrıca şekeri az gelirse pekmez ekleyebilirsiniz.ayrıca bir çay kaşığı tahinle vitamin değerini artırabilirsiniz.ayrıca bebişiniz süt içmeye başladığında su yerine süt koyup vitamin değererini artırabilirsiniz.ayrıca kabızlık problemi varsa özellikle kuru kayısı kullanmayı unutmayın.ayrıca evde kaliteli köy tereyağı varsa 1 çay kaşığı ekleyip lezzete lezzet katabilirsin.
afiyet şeker olsun.bebişleriniz hastalıktan uzak olsun.

daha çok var o günlerimize inş ama çok güzel bi tarif arkadaşında dediği gibi ben bile yerim:56:
elinize sağlık

Back