- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.567
- 208
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
Ellerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEllerine sağlık yarışmada başarılar diliyorum
Veeee galip gelen ben oldum canımBende ugrassiyirum ne zor bu veledleri uyutmak
Veeee galip gelen ben oldum canım
Teşekkür ederimBasarilar dilerim canım ellerine sağlık ♥
Üzülme canım sıradakine yedirirsinDaha once goreydim keskem ben bu mamayiuyumayan bebelerime yedirirdimellerine saglik canim
Yok ben almayayim Allah olmayanlara versin 4 tane yeter banaÜzülme canım sıradakine yedirirsin
Maşallah Allah bağışlasınYok ben almayayim Allah olmayanlara versin 4 tane yeter bana
Valla maşallah ne bileyim ben 4taneymiş neyse belki ilerde bir tane emeklilik çocuğu yaparKızzzz daha kaç tane yapacak BirTutamMutluluk20
Üçüzleri var canım cook tatlılar Allah bagıslasınValla maşallah ne bileyim ben 4taneymiş neyse belki ilerde bir tane emeklilik çocuğu yapar
Yaaa ne güzel ben bir taneyle başedemiyorum üç tane düşünemiyorum çok zor .o zaman saygılar BirTutamMutluluk20Üçüzleri var canım cook tatlılar Allah bagıslasın
Yaaaa aynen biz bi tanesiyle baş edemiyoruz [USER=344172]@azerinnn Üçüz oğlanla baş ediyor düşün yaniYaaa ne güzel ben bir taneyle başedemiyorum üç tane düşünemiyorum çok zor .o zaman saygılar BirTutamMutluluk20
Hem de üçü de erkek mi *2 kat zorlukYaaaa aynen biz bi tanesiyle baş edemiyoruz [USER=344172]@azerinnn Üçüz oğlanla baş ediyor düşün yani
Aynen kızzzzz bi de bu halde bi temizlik yapıyor ki sorma çok hamarat valla BirTutamMutluluk20Hem de üçü de erkek mi *2 kat zorluk
Hayranlık uyandı bende BirTutamMutluluk20 sırlarını bizimle de paylaşsın bizim evi bk götürüyordaAynen kızzzzz bi de bu halde bi temizlik yapıyor ki sorma çok hamarat valla BirTutamMutluluk20
Bildiğim kadarıyla temizlikle ilgili bir sayfası var canım takip et istersen :)Hayranlık uyandı bende BirTutamMutluluk20 sırlarını bizimle de paylaşsın bizim evi bk götürüyorda
Nerde sayfa bakayım canımBildiğim kadarıyla temizlikle ilgili bir sayfası var canım takip et istersen :)