- Konu Sahibi butterflysoul
boshayallersmileyardım edin......3 ay önce doğum yaptım 95 l doğuma gittim şimdi 77 kiloyum 4 ay içinde 25 kilo vermem lazım......senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sorum kilo verme hızı ile ilgili sağlığımızdan olmamak için ayda en fazla kaç kilo vermeliyiz? Bi yerde kilomuzun %10 dan fazlasını bir ayda kaybetmek tehlikeli diye okumuştum bu ne kadar doğru?
aslında bunun cevabıyla her yerde karşılaşabilirdin yinede ben söyleyim haftada en fazla 1 kilo vermelisin yani ayda 4.
Sizin bildiğinizi bende biliyorum, ama bu kilosuna göre değişiyor arkadaşım, vermeniz gereken kg toplam 10 kg ise sizin dediğiniz doğru ama mesala 100 kg biri ayda 8 kg ya kadar veriyor ve bu aşırı sayılmıyor?
Benimde bir sorum olacakti cevaplarsaniz sevinirim
23 yasindyim ve 70 kiloyum boyum 157. Bir sene önce insulin direnci teshisi kondu kilo vermem önerildi. Ama kilolari veremiyorum birtürlü. Neler yapmami önerirsiniuz. Insulin direnci olanlar nelere dikkat etmeli. Canim hep patates ve ekmek cekiyor habire onlardan yemek istiyor canim. Yeme düzenim cok düzensiz. Sik sik mi beslenmeliyim yoksa acikinca yiyip doyunca birakmalimiyim?
merhabalarrr
ben dogum kilolarımdna kurtulmaya çalışıyorum ve öncedende var aslında
36 günde 4 kilo veridm
benim sorum şu olacak beşi biryerde çayı içiyorum bunlar gerçektende etkilli olabilirmi zayıflamaya
cevabın için teşekkür ederim.a.s.bende polikistik over sendromu var.ve vejeteryanım.et yerine o öğün ne yemeliyim? 3 dilim ekmeği her öğüne mi bölmeliyim? benim aç olunca elim ayağım boşalıyor.doygunluk hissi yaratacak besinler hangileridir? yine klasik olacak ama ben pazartesi başlayayım.gelişmeleri bildireyim.kaydirigubbakcemile5
merhaba benim merak ettiğim birşey var aydınlatırsanız sevinirim.maydanozu çiğ yesek yada lahananın haşlama suyunu değilde kendisini pişirip yesek aynı etkiyi görmezmiyiz?yani neden suları tavsiye ediliyor?birde kahve kreması çok kilo aldırırmı ben kahve içmeden duramam şimdi 1 kupa içiyom sadece.şeker kullanmıyorum hiç ama kremasızda içemiyorum bu durum diyetimi etkilermi?
merhaba
ben troid hastasıyım hergün ilaç kullanıyorum metabolizmam yavaş çalışıyor doğum yapalı 3 ay oluyo doğum kilosu yani bende kilo ama gitmiyo yemeyi azlttım spora başladım genede 1 ayda sadece 2 kilo verebildim şuan 68 im boy 160 sizce neler yapmalıyım bide tek derdim tatlııııı
buarada emzirmiyorum yani çok istiyorum ama kızım reddediyo sütüm de yok denecek kadar azalmış durumda artık
boshayallersmileyardım edin......3 ay önce doğum yaptım 95 l doğuma gittim şimdi 77 kiloyum 4 ay içinde 25 kilo vermem lazım......senağlama
bendemafoldumben 7 ay oldu 10 kılo vermem lazımmafoldumben
help meeeeeeeeeeemafoldumben
bu çaylar sadece vücutta gereksiz, fazla suyun atılmasına yardımcı olur. yani yalancı kilo verme dediğimiz su kaybını sağlar. uzun süre ve yüksek miktarlarda kullanımı böbreklere oldukça fazla yük bindirebilir veya vücudun mineral dengesini bozabilir. sadece periyot öncesi dönemlerde, tiroid gibi ödemin fazla olduğu hormonal hastalıklarda geçii süreyle kilo vermeye yardımcı olarak kullanılabilir. Zaten hayatta mucizevi bir besin olsaydı, herkes onu kullanır ve zayıf olurdu..N'olur böyle şeylere kanmayın ve uzman kontrolü olmadan kullanmayın...