Ya benim sana hayranlığımı napcazHoşbuldum canım lilimm
Senin zekana hayranım zaten
Geçmiş olsun canım migrenmi ?
Yıkılmadık ama ayaktada değiliz
Tabi yaaa ben 33 üm şekerimBen 31.5um cnm sen benden buyuk muydun yav
Kosturmaca cnm yaa bugun 12 yatis 5 taburcu yaptik 6ya 10vardi ciktim isten toparlayamadik bir turlu servisi su an kafam bir milyon
iyi migi sen nasılsın ?nasılsın kızlar:)
opss... kolay gelsin vallaçok şükür bende iyiym.
işteyim çalışıyorum
uykumu alamadim çok aşiri yorgunluk var üzerimde..
ev temizliyorum haftaya gün var bitmeyen iş..
offf
Tedaviden once biraz boslugum oldu size bakayim dedim. Simdi islere guclere daliyorum. Guzel bakin kendinize
aaa ne tedavisiTedaviden once biraz boslugum oldu size bakayim dedim. Simdi islere guclere daliyorum. Guzel bakin kendinize
Hasibe hemşire canım hastaların tedavisiaaa ne tedavisi
geçmiş olsunnnnn
Tedaviden once biraz boslugum oldu size bakayim dedim. Simdi islere guclere daliyorum. Guzel bakin kendinize
Hasibe hemşire canım hastaların tedavisi
kız senin herifi alıp dövmek lazımbugün enerjim yerine gelse allahim ya bi gün dahi neşe olamadığıma kendime kızıyorum..
uykum var evet...
yemek yiyemedim yedimde kustum midem kötü
ay çekirdegi yedim. kusacam gene..
ölüyorum ben artık.
herifin de ayni modu..kız senin herifi alıp dövmek lazım
hep moralsizsiz bırakıyorlar seni
Geçmiş olsun canım. Evi temizlerken ceryanda kalmış olabilirsin. Şimdi iyi misin...bugün enerjim yerine gelse allahim ya bi gün dahi neşe olamadığıma kendime kızıyorum..
uykum var evet...
yemek yiyemedim yedimde kustum midem kötü
ay çekirdegi yedim. kusacam gene..
ölüyorum ben artık.
Çok sevindim...iyi yapmışsın barismakla...küslüğü hiç sevmiyorum.herifin de ayni modu..
ama dün akşam barıştık biz sarıldık :)
küs süresi en fazla 1 saat
Bende küslügü hiç sevmiyorum ciddi küsmeler var ya ben bozuluyorum o sırada uzunca hiç konuşmam huyum bu yan bu ayrı bir konuGeçmiş olsun canım. Evi temizlerken ceryanda kalmış olabilirsin. Şimdi iyi misin...
Çok sevindim...iyi yapmışsın barismakla...küslüğü hiç sevmiyorum.