Beşinci Mevsim

Hoşbuldum canım lilimm

Senin zekana hayranım zaten

Geçmiş olsun canım migrenmi ?

Yıkılmadık ama ayaktada değiliz
Ya benim sana hayranlığımı napcaz

Yok abla migren değil sanırım bi kaç tık üstü, kafa içi basıncıyla ilgili sıkıntı, fazla sıvı üretiyomuş oda basınç yapıyomuş tam anlatamıyo olabilirim cahilliğin gözü çıksın bi ihtimal de toplar damar tıkanıklığı olabilirmiş mr çekilcek o güne kadar kan sulandırıcı iğne ve hap kullancam, mr çok ileri tarihe atıldı devletteki makinalar daha iyi diye özelde çektirme teklifime çok sıcak bakmadı ama sanırım bir iki güne ben özelde çektirip götürcem, bir dokun bin ah işit hesabı oldu benim ki

DEVLERİN AŞKI BÜYÜK OLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YA DAĞLAR YERLE BİR OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
YA KIYAMETLER KOPACAK
YADA DÜNYA BATACAKKKKKKKKKKKKKKKKK NANANANANANA

GÜNAYDIN

çok şükür bende iyiym.
işteyim çalışıyorum
uykumu alamadim çok aşiri yorgunluk var üzerimde..
ev temizliyorum haftaya gün var bitmeyen iş..
offf

bugün enerjim yerine gelse allahim ya bi gün dahi neşe olamadığıma kendime kızıyorum..
uykum var evet...
yemek yiyemedim yedimde kustum midem kötü
ay çekirdegi yedim. kusacam gene..
ölüyorum ben artık.

bugün enerjim yerine gelse allahim ya bi gün dahi neşe olamadığıma kendime kızıyorum..
uykum var evet...
ölüyorum ben artık.
kız senin herifi alıp dövmek lazım
hep moralsizsiz bırakıyorlar seni

uykum var evet...
ölüyorum ben artık.
Geçmiş olsun canım. Evi temizlerken ceryanda kalmış olabilirsin. Şimdi iyi misin...
herifin de ayni modu..
ama dün akşam barıştık biz sarıldık :)
küs süresi en fazla 1 saat
Çok sevindim...iyi yapmışsın barismakla...küslüğü hiç sevmiyorum.

Geçmiş olsun canım. Evi temizlerken ceryanda kalmış olabilirsin. Şimdi iyi misin...
Çok sevindim...iyi yapmışsın barismakla...küslüğü hiç sevmiyorum.
Bende küslügü hiç sevmiyorum ciddi küsmeler var ya ben bozuluyorum o sırada uzunca hiç konuşmam huyum bu yan bu ayrı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…