- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
89 un büyügüm abla de:Aynı yaştayız kızlar bende ağustos 89
İzin aldınızmı kumbarayı açarken yeğenimdenÇeyrek çok yükseldi bizde düşmesini bekliyoruz, kızımın kumbarasını açtık yılbaşında keşke ozaman yapsaydık şimdi uçtu
Yaşasnnnnnn büyüğüm ona göreBir ay büyüksün sende ablasısın, dimi Bal0ncuk
18 yaşına kadar her sene başında açıp altın yapıp kenara koycaz canım ozamana inşallah kendi arabasının parasını kendi birktirmiş olacakİzin aldınızmı kumbarayı açarken yeğenimden
Yaşasnnnnnn büyüğüm ona göre
Hee açınca nie gidip altn yapmadnz kaç ay geçti altn yükseldi18 yaşına kadar her sene başında açıp altın yapıp kenara koycaz canım ozamana inşallah kendi arabasının parasını kendi birktirmiş olacak
Kız sen küçüksün bir ay büyük değilİzin aldınızmı kumbarayı açarken yeğenimden
Yaşasnnnnnn büyüğüm ona göre
Şiii hatlar karıştı bozmasanaKız sen küçüksün bir ay büyük değil
Zaten yuvarlayıp biz ekleyecektik ama biraz düşsün dedik iyce fırladıHee açınca nie gidip altn yapmadnz kaç ay geçti altn yükseldi
Üzerine koyup alın yapacak birşey yk
Düşmeyecek bu gidişleZaten yuvarlayıp biz ekleyecektik ama biraz düşsün dedik iyce fırladı
Demiştim ben arka toplayıcıyım, toplarkende ifşa ederimŞiii hatlar karıştı bozmasana
Ablaaaaaaaaaaaa89 un büyügüm abla de:
yok demeeee iki aycik abla denmezAblaaaaaaaaaaaa
12 yaşında kızınız vardi demi erken evlenmişsin.Ablaaaaaaaaaaaa
Elhan ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDemiştim ben arka toplayıcıyım, toplarkende ifşa ederim
Ablaniz kurban olsun sizin tatliliğinizatopiğin en büyük Elhan ablamiz :)
saygı duyalım
Çok pis hem deDemiştim ben arka toplayıcıyım, toplarkende ifşa ederim
Hoşgeldiiiiin canım ablaaaam
Bulamiyorum ablacım mıııı kız Hasibe benden bile küçük kiiii anlaşıldı Elhan Meryem hatunumdan sonra seninde arkanı toplamak bana düşcek
Naberrr baloncuk
Küsme bebişim ben baş ağrısıyla cebelleşiyorum ne yaptığımı ne ettiğimi bilmiyorum inan, çocuğa bile ilgi gösteremiyorum bugünlerde fenayım yani
yena abla elhan abla ben
hepimiz battık
kurtar bizi liliş
Ben 31.5um cnm sen benden buyuk muydun yavBulamiyorum ablacım mıııı kız Hasibe benden bile küçük kiiii anlaşıldı Elhan Meryem hatunumdan sonra seninde arkanı toplamak bana düşcek
Naberrr baloncuk
Kosturmaca cnm yaa bugun 12 yatis 5 taburcu yaptik 6ya 10vardi ciktim isten toparlayamadik bir turlu servisi su an kafam bir milyon
çok şükür abla sen nasılsın
bunlar hain çıktılar beni hiç sormuyorlar