Beşinci Mevsim

Bu arada yine gol değil, test yaptım negatif
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Canım benim rabbim zamanını biliyordur hiç sıkma canını

Ablam da daha 9 haftalık hamileydi bebeğinin kalbi durdu perşembe günü kürtaj oldu rabbim herşeyin hayırlısını versin
Günaydın
Mutlu hafta sonları
Iyi haftasonlariniz olsun
Mutlu hafta sonları kızlarrrrrr hepimizeeee

Yaaa çok çok çok üzüldüm, rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Baloncukum
Tatlışım
Minik kuşum

Bak bana
Üzülmek yasak

Geçmiş geçmiş
Geleceği de Allah bilir belki gelmez
Ama şimdi var ya şimdi ...işte o candır.
O zamaaaaaaan yaşasın " carpe diem"
Baya kötü oldum ama şimdi biraz daha iyiyim ablacım toparlandım, bu ay bakalım kısmet, olmazsa doktor hsg istedi şubatta, bekliyecem bir süre

Tunaydin kizlar
Cok sukur salatami yiyorum
Afiyet olsun

Baya kötü oldum ama şimdi biraz daha iyiyim ablacım toparlandım, bu ay bakalım kısmet, olmazsa doktor hsg istedi şubatta, bekliyecem bir süre

Afiyet olsun
Kötü olmamaya gayret et tatlım... Bu sözlerden bıkmış olabilirsin ama ben de söyleyecem bana ne... Yavrum evliliğinin tadını çıkar valla önünde uykusuz geceler, yorgun bitkin günler seni bekliyor. Nasılsa bir şekilde doguracaksin bu yeteneği Allah bize vermiş doktora da göründün sıkıntı yok ...eeee biraz geç olsa fena mı olur...etraf bebek kaynıyor akraba taalukata git sev...sonra da evine gel Ohhh rahat rahat keyfine bak biraz...

Abla ya güldürdün beni valla kısmet bu ay hiç birşey yapmadan oluruna bırakacam bakalım

Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…