- 25 Temmuz 2016
- 1.063
- 3.722
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz ,sen nörüyonGünaydunn canlarımm. Nassınız bakem gııııı
Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor
Eh işte kızlar biraz gergin ve stresliyim az kaldı, siz nasılsınızGünaydunn canlarımm. Nassınız bakem gııııı
Canım iki saat tempolu yürüyüş yaptım.U
Yetimm gayri
Yeni yılda iyice rahatlayacagim daha fazla vakit ayıracagim buraya inşallah
Spora mı başladın elhanım .
Hadi daim olsun
bornova kuzum sen ?
Aslen Bornovalı,güncel Buca :)bornova kuzum sen ?
Canım baloncuğum lütfen üzülme. vardır herşeyde bir hayır..Bu arada yine gol değil, test yaptım negatif
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Maşallah Meryem'imCanım iki saat tempolu yürüyüş yaptım.
bende aydında yaşıyorum kuzum , bende çok mutlu oldum hemşehrimi bulunca takip ettim hemen seni forumdanAslen Bornovalı,güncel Buca :)
Çok sevindim hemşeri görmek mutlu etti beni
İyiyim tatlım şu sıralar senin gibi yogunuz biz de. Sınav haftası başlıyor. Konulari soruları yetiştirmeye uğraşıyorum. Diyet devam ediyor. Sen napiyorsun kuzum... saglik sıhhat iyi mi...Maşallah Meryem'im
Neler yapıyorsun ,iyisin degilmi ?
Buralardayım, keyfim yok diye kimseyi huzursuz etmek istemedim yazmadımAaaa kimse yok, baloncukta yok...
Sıkma cnm kendini vardir bir hayir.bir dahakine insallah ❤Buralardayım, keyfim yok diye kimseyi huzursuz etmek istemedim yazmadım
Öyle diyorum kendiöi avutmak içinIyi geceler kizlar
Dunde sayfayi actim okuyamadan uyumus kalmisim. Bugunde yatmadan bir bakayim dedim.
Sabahtan temizlik yaptim. Misafirim geldi. Aksam uzeri uyudum biraz. Mesajlarima bakayimda mutfagi toparlayip yatarim insallah.
Yarin gorusurz.
Sıkma cnm kendini vardir bir hayir.bir dahakine insallah ❤
Rabbim ol dememiş daha cnm merak etme. Seninde yüzün gülecek zamanı gelince inşallah üzülme.Bu arada yine gol değil, test yaptım negatif
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Günaydın hayırlı cumalar
Umudumuz hiç bitmesin