Beşinci Mevsim

Herkese mutlu haftalar

Kaptanim aklıma düştün birden ne zamandir konusamadik. Nasilsin

Slm kizlar iyi geceler
Günaydın günaydın günaydın
Harika haberler alacağımız müthiş bir hafta olsun
Bu haftasonu bende size o güzel haberi verebilirim inşallah
Ayyy hadi cnm insallah sabirsizlikla bekliyoruz ama yine de her seye hazirlikli olalim. Biz bol bol dua edelim guzel haber gelmesi icin

Merhaba kızlar
Dün spordan sonra koştura koştura arkadaşlarla buluşmaya gittim. Geç saatte eve döndüm. Eşim terk edilmiş psikolojisine girmiş ona çay demledim. Şimdi de tık tıka başladı der diye korkumdan telefonu elime alamadım. Sabah da erkenden okula gittim. Çok özledim hepinizi gar gış giyamet bütün yurt ....bizim nasibimize yağmur düştü. Gemlik' in gözü yaşlı ama havamız güzel olsun gene de...napalim kış kışlığını yapıyor. Hepinize selam eder küçüklerin gözlerinden - büyük yok ki ellerinden öpem- öperim.

Yey demekki bu erkeklerin hepsi aynı
Burasıda buz gibi ve yağmurlu yağmur berekettir derler ama ben soğuğu ve yağmuru hiç sevmiyorum, böyle cıvıl cıvıl sıcaklar varken bu arada burdada yapa yanlız kaldım
Bizde seni öpüyoruz abla

Tatlı bebeğim benim. Çen yanlıj mı galdın senin o datlu dilini yirim ben...Baloncukum geldim tatlım...yalnız değilsin artık...

slm kızlar
yarın denetlememiz var diye bugün 9da çıktım. sabahta çok yoğunduk kendi evrak işlerime hiç bakamamıştım. akşam yemeğide yiyemedim orda anca eve gelince yedim yemeğimi saat çok geç olmuştu ama hiç yemezsemde olmaz diye düşündüm.

Günaydın herkese, nerelerdesin yahu kimsenin sesi soluğu çıkmıyor

U
Yetimm gayri
Yeni yılda iyice rahatlayacagim daha fazla vakit ayıracagim buraya inşallah

Spora mı başladın elhanım .
Hadi daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…