Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yoğunluktan ugrayamadimAslında şimdi de daha işim var ama Size bakmadan başlamak istemedim ♡
Dün sabahtan biraz temizlik yaptım sonra da akşama kadar ancak evde yaptığım işi bitirdimsonrada yemek falan derken sizmisim
Bugün de yine penye temizleme işi gelecekaslında bana iyi oldu hem ek gelir hemde ona dalında kaçamak yapmak aklıma bile gelmiyor
Yanlız bir tek su icmem lazım ki ödem oluşmasın sabit oturmaktan
Haftasonu misafirim var diye getirmeyecek o zaman daha rahat bakarım buraya
Ayyy hadi cnm insallah sabirsizlikla bekliyoruz ama yine de her seye hazirlikli olalim. Biz bol bol dua edelim guzel haber gelmesi icinGünaydın günaydın günaydın
Harika haberler alacağımız müthiş bir hafta olsun
Bu haftasonu bende size o güzel haberi verebilirim inşallah
Slm kizlar iyi geceler
Ayyy hadi cnm insallah sabirsizlikla bekliyoruz ama yine de her seye hazirlikli olalim. Biz bol bol dua edelim guzel haber gelmesi icin
O zaman hoş geldin Sibel.ben de sizi tanımıyorum tanışmak için geldim ❄ismim sibel çok memnun oldum .izmirliyim
Yey demekki bu erkeklerin hepsi aynıMerhaba kızlar
Dün spordan sonra koştura koştura arkadaşlarla buluşmaya gittim. Geç saatte eve döndüm. Eşim terk edilmiş psikolojisine girmiş ona çay demledim. Şimdi de tık tıka başladı der diye korkumdan telefonu elime alamadım. Sabah da erkenden okula gittim. Çok özledim hepinizi gar gış giyamet bütün yurt ....bizim nasibimize yağmur düştü. Gemlik' in gözü yaşlı ama havamız güzel olsun gene de...napalim kış kışlığını yapıyor. Hepinize selam eder küçüklerin gözlerinden - büyük yok ki ellerinden öpem- öperim.
Tatlı bebeğim benim.Yey demekki bu erkeklerin hepsi aynı
Burasıda buz gibi ve yağmurluyağmur berekettir derler ama ben soğuğu ve yağmuru hiç sevmiyorum, böyle cıvıl cıvıl sıcaklar varken bu arada burdada yapa yanlız kaldım
Bizde seni öpüyoruz abla
Yok abla yok, terk etti bunlar biziKisme yok mi
Günaydın herkese, nerelerdesin yahu kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
Merhaba kızlar
Dün spordan sonra koştura koştura arkadaşlarla buluşmaya gittim. Geç saatte eve döndüm. Eşim terk edilmiş psikolojisine girmiş ona çay demledim. Şimdi de tık tıka başladı der diye korkumdan telefonu elime alamadım. Sabah da erkenden okula gittim. Çok özledim hepinizi gar gış giyamet bütün yurt ....bizim nasibimize yağmur düştü. Gemlik' in gözü yaşlı ama havamız güzel olsun gene de...napalim kış kışlığını yapıyor. Hepinize selam eder küçüklerin gözlerinden - büyük yok ki ellerinden öpem- öperim.
Herkes suskun ben durgun öylece bekliyoruz :)Günaydınnnn canımlar
Musmutlu Çarşambalar
Herkes çok iyidir umarım...
Bana özet geçin varmı önemli birşey okuyamadım
Sen nasılsın canım,nasıl gidiyorHerkes suskun ben durgun öylece bekliyoruz :)