Beşinci Mevsim

Hayırlı olsun canım. İnşallah istediğin gibi harika kullanışlı etrafı hep iyi komşularla çevrili bir ev nasip olsun Handem...Bir bebek sonrasında bir ev müjdesi nasip etsin bizlere inşallaaaaaah
Ayyyyyy inşallahhhhh yaaa 2020 hepimize huzur sağlık mutluluk verir inşallah

Sona yaklasirken telasimda artiyor. Ocak başında badana yaptircaz stresliyim nasil olcak nasil gitcek havalarda soguk malum. Sonra bebek hazirliklarim pek yok yetisebilecek miyim, ev temizligi falan kafamda büyüyor ya
Yavrum hiç stres etme...eşyalarını programlı bir şekilde kolile eğilip kalkmadan nasıl becerirsin bilmiyorum ama bu şekilde sonrasında temizlemekle ugrasmazsin...badanayi ustalar yapacak...güzelce naylon sererler yere hiç telaş etme...kapı pencere kenarlarına da yapışkanlı bir şerit çekiyorlar onları hatırlat temizliği kolay olur... Doğumdan sonra olsa daha iyi olmaz mı....biraz daha idare etsen ..bahar temizliği gibi olur...varsın kirli kalsın...bak sana yardım edecek birileri varsa tamam ama yoksa çok zorlanacaksin ...

Sona yaklasirken telasimda artiyor. Ocak başında badana yaptircaz stresliyim nasil olcak nasil gitcek havalarda soguk malum. Sonra bebek hazirliklarim pek yok yetisebilecek miyim, ev temizligi falan kafamda büyüyor ya
Anne kalbi herşeyin üstesinden gelir, sizde gelirsiniz aijoo, inşallah sağlıkla kucağınıza alın, banada dua edin

Oyle istedim bende ama kizim her yeri cizdi. Boyada silinebilen boya degil esim 1 hafta izinde olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…