Ayyyyyy inşallahhhhh yaaa 2020 hepimize huzur sağlık mutluluk verir inşallahHayırlı olsun canım. İnşallah istediğin gibi harika kullanışlı etrafı hep iyi komşularla çevrili bir ev nasip olsun Handem...Bir bebek sonrasında bir ev müjdesi nasip etsin bizlere inşallaaaaaah
Yavrum hiç stres etme...eşyalarını programlı bir şekilde kolile eğilip kalkmadan nasıl becerirsin bilmiyorum ama bu şekilde sonrasında temizlemekle ugrasmazsin...badanayi ustalar yapacak...güzelce naylon sererler yere hiç telaş etme...kapı pencere kenarlarına da yapışkanlı bir şerit çekiyorlar onları hatırlat temizliği kolay olur... Doğumdan sonra olsa daha iyi olmaz mı....biraz daha idare etsen ..bahar temizliği gibi olur...varsın kirli kalsın...bak sana yardım edecek birileri varsa tamam ama yoksa çok zorlanacaksin ...Sona yaklasirken telasimda artiyor. Ocak başında badana yaptircaz stresliyim nasil olcak nasil gitcek havalarda soguk malum. Sonra bebek hazirliklarim pek yok yetisebilecek miyim, ev temizligi falan kafamda büyüyor ya
Anne kalbi herşeyin üstesinden gelir, sizde gelirsiniz aijoo, inşallah sağlıkla kucağınıza alın, banada dua edinSona yaklasirken telasimda artiyor. Ocak başında badana yaptircaz stresliyim nasil olcak nasil gitcek havalarda soguk malum. Sonra bebek hazirliklarim pek yok yetisebilecek miyim, ev temizligi falan kafamda büyüyor ya
Allaha emanet ol ablacım, iyi gecelerHerkese musmutlu bir gece diliyorum. Yarın kursum var... yavaş yavaş gideyim uyumaya... Allah'a emanetsiniz kızlar...
Anam gidemedim. Öbür sayfada bildirim varmış okuyayım da gideyim dedim...tatlı bir hatuna denk geldim...birazdan cagiracagim vakti olursa belki gelir...Allaha emanet ol ablacım, iyi geceler
Yaaaozge72 merhaba Özgeeeeee biz buradayız kuzum...
Selam verdin borçlu çıktın gibi oldun ama...biz güzel dostlar biriktiriyoruz burada. Sıcak mesajın içimi ısıttı...bir şansımı deneyeyim dedim..
Sen de tatlım... mışıl mışıl uyu... üzüm unutma bakAllaha emanet ol ablacım, iyi geceler
@YENA
Bal0ncuk
@selinn-34
Kmsl Hnd
@sonundaoldu
@Lilimam
umutluanne83
mavimli
@ISILDURU
@Su perisi86
@oynakbasi34
@HasibeG
@zukkum
@Themarginaltatlım bebiş nasıl
Aijoo
@Zarpy
Bakalım ses veren kaç kişi olacak....
Hiç unutmuyorum ablacım benim, eşimede söyledim sürekli getiriyor yiyem diyeSen de tatlım... mışıl mışıl uyu... üzüm unutma bak
Yatiyoduk nerdeyseNapiyosunuz bakalim?
Mavimli nasılsın, özledikNapiyosunuz bakalim?
İyi gecelerHerkese musmutlu bir gece diliyorum. Yarın kursum var... yavaş yavaş gideyim uyumaya... Allah'a emanetsiniz kızlar...
Hoş geldin bebem...Napiyosunuz bakalim?
Oyle istedim bende ama kizim her yeri cizdi. Boyada silinebilen boya degilYavrum hiç stres etme...eşyalarını programlı bir şekilde kolile eğilip kalkmadan nasıl becerirsin bilmiyorum ama bu şekilde sonrasında temizlemekle ugrasmazsin...badanayi ustalar yapacak...güzelce naylon sererler yere hiç telaş etme...kapı pencere kenarlarına da yapışkanlı bir şerit çekiyorlar onları hatırlat temizliği kolay olur... Doğumdan sonra olsa daha iyi olmaz mı....biraz daha idare etsen ..bahar temizliği gibi olur...varsın kirli kalsın...bak sana yardım edecek birileri varsa tamam ama yoksa çok zorlanacaksin ...
Amin tesekkur ederim.Anne kalbi herşeyin üstesinden gelir, sizde gelirsiniz aijoo, inşallah sağlıkla kucağınıza alın, banada dua edin
@YENA
Bal0ncuk
@selinn-34
Kmsl Hnd
@sonundaoldu
@Lilimam
umutluanne83
mavimli
@ISILDURU
@Su perisi86
@oynakbasi34
@HasibeG
@zukkum
@Themarginaltatlım bebiş nasıl
Aijoo
@Zarpy
Bakalım ses veren kaç kişi olacak....
İnşallahYaaaaaa kızlar bugün TOKİ için başvurdum lütfen dua edermisiniz bana da bir evimiz olsun