Evde var şimdi kavanozda yemezdim, eşim sever, hemen yemeye başlıyorum :)
Ahahabbhhhhhhh çok iyi olmuşşşşş
Benim canımda tepsi de börek istiyor el açması ama ben açmayı beceremiyorum
Gelin pastasını da ilk defa yaptım gerçekten çok güzel oldu çok da hafif
Ellerine sağlık sadece tadına baktin di mi tatlım
Immmmmm şeyyyyyyyy yaniiiiiiiiiii
Hayırrrr
Offf evet çok yoğun canım
Tıktık Meryem miGünün gecene kadar aydın olsun muhabbet kuşum...Senin mesajlarının sıcaklığı gece de bizi ısıttı sen hep gel...
Kaptanim nasıl sevindim iyi olmana... temizlik yapıyorsan sağlık iyi demek ki...hele bir de el emeği küçük işler yapman da çok güzel. Kacamaktan alıkoyar seni. Güzel haberlerle bekliyoruz seni.
Yenam geldiği yeri aydınlatır. Muhteşem bir enerjisi var kuzum onun...buradaki en sevdiğim insanlardan biridir. Aydınlık yüzüm benimYENA Mmmmm
Bilmem mi...bizi hep bu güzel havalar mahvetti.afiyet olmuştur inşallah bazen ben de kendimle olmayı severim şimarmayi da...
Selam gençlik hoş geldin kuzu...biz de özlüyoruz girmesek duramıyoruz işte...eşim bağımlısin sen tik tık Meryem koymuş adımı...mesaj yazarken tek parmakla yazarım hep güler banaböyle becerebiliyorum napim...hemin de bagimliyim işte ...biz de yıl sonuna sanki geldik gibi...sınavlar 30 da başlayacak ondan sonra ders falan kalmaz...çok öpüyorum tatlim habersiz bırakma bizi...
Amin kuzum...hep beraber kolay olsun işlerimiz...Tiktikçi Meryem selam eder gözlerinden öperTıktık Meryem mibayıldım ya her şey mi yakışır bir insana MaşAllah senin içinde yoğun zamanlar çok haklısın. Rabbim sana da kolaylıklar versin güzelce tatiline kavuştursun inş cnm hemşerim
Burdayımmmmm ilk gelen ben oldumYENA
Bal0ncuk
milkk
Kmsl Hnd
sonundaoldu
Lilimam
umutluanne83
mavimli
ISILDURU
Su perisi86
oynakbasi34
Bulamiyorum
zukkum
S Seraaymstatlım bebiş nasıl
Aijoo
Zarpy
Bakalım ses veren kaç kişi olacak....
Ah ablam hizli topiklere yetisemiyorum benYENA
Bal0ncuk
milkk
Kmsl Hnd
sonundaoldu
Lilimam
umutluanne83
mavimli
ISILDURU
Su perisi86
oynakbasi34
Bulamiyorum
zukkum
Aijoo
Zarpy
Büşram benim... Allah kolaylık versin. Takvimine baktım üç aydan az kalmış. Üçünüz de sağlıklı olun da...önemli olan bu... İyiyim ben kızlar da iyi ..arada bir buluşuyoruz burada ..gelisinle heyecanlandım tatlım...dualarimdasin güzel güzel yasayin...huzurunuz yerinde olsun ablasının güzeli...Ah ablam hizli topiklere yetisemiyorum benevde kucuk bir canavar, karnimda bicirikla simdiden zorlaniyorum.
Nasilsiniz cumleten
Burdayımmmmmmmm uzun uzun zaman sonra yemeğe çıktık moral depoladımYENA
Bal0ncuk
milkk
Kmsl Hnd
sonundaoldu
Lilimam
umutluanne83
mavimli
ISILDURU
Su perisi86
oynakbasi34
Bulamiyorum
zukkum
Aijoo
Zarpy
Yaaaa ne güzel, Allah bağışlasınAh ablam hizli topiklere yetisemiyorum benevde kucuk bir canavar, karnimda bicirikla simdiden zorlaniyorum.
Nasilsiniz cumleten
Aynen ya...Handem gelmiiiiiişBurdayımmmmm ilk gelen ben oldum
Enerjisiz olmaz...süper olmuş...hoş geldin bebem...Burdayımmmmmmmm uzun uzun zaman sonra yemeğe çıktık moral depoladım
Yaaaa ne güzel, Allah bağışlasın
Hoşbulduk ablacım, nasılsın, kimler burdaEnerjisiz olmaz...süper olmuş...hoş geldin bebem...
Yaaaa etmezmiyim, Rabbim nasip etsin inşallahYaaaaaa kızlar bugün TOKİ için başvurdum lütfen dua edermisiniz bana da bir evimiz olsun
Sona yaklasirken telasimda artiyor. Ocak başında badana yaptircaz stresliyim nasil olcak nasil gitcek havalarda soguk malum. Sonra bebek hazirliklarim pek yok yetisebilecek miyim, ev temizligi falan kafamda büyüyor yaBüşram benim... Allah kolaylık versin. Takvimine baktım üç aydan az kalmış. Üçünüz de sağlıklı olun da...önemli olan bu... İyiyim ben kızlar da iyi ..arada bir buluşuyoruz burada ..gelisinle heyecanlandım tatlım...dualarimdasin güzel güzel yasayin...huzurunuz yerinde olsun ablasının güzeli...
Çok sağol canımYaaaa etmezmiyim, Rabbim nasip etsin inşallah
İnsallah hayirlisiyla Allah nasip etsinYaaaaaa kızlar bugün TOKİ için başvurdum lütfen dua edermisiniz bana da bir evimiz olsun
Çok sağol canım benimİnsallah hayirlisiyla Allah nasip etsin
Hayırlı olsun canım. İnşallah istediğin gibi harika kullanışlı etrafı hep iyi komşularla çevrili bir ev nasip olsun Handem...Bir bebek sonrasında bir ev müjdesi nasip etsin bizlere inşallaaaaaahYaaaaaa kızlar bugün TOKİ için başvurdum lütfen dua edermisiniz bana da bir evimiz olsun
Amin inşallah teşekkür ederimÇok sağol canım benim❤❤
Rabbim sanada hayırlı doğum nasip eder inşallah