Beşinci Mevsim

YENA ama öyle... sen özel ve biriciksin.

Sennde öylesin ki..♥♥♥
Evde var şimdi kavanozda yemezdim, eşim sever, hemen yemeye başlıyorum :)

Durduğun kabahat beybisi..
Hemen başla. Sonra da yansın geceler Pelinsu eceler
Ahahabbhhhhhhh çok iyi olmuşşşşş
Benim canımda tepsi de börek istiyor el açması ama ben açmayı beceremiyorum

Gelin pastasını da ilk defa yaptım gerçekten çok güzel oldu çok da hafif

Hemen çıkar aklından o kötü duyguyu
Ellerine sağlık sadece tadına baktin di mi tatlım

Hı hı evet sadece tatmış
Immmmmm şeyyyyyyyy yaniiiiiiiiiii

Hayırrrr

İşte Elhan, sorunun cevabı bir üstte

Tıktık Meryem mibayıldım ya her şey mi yakışır bir insana MaşAllah senin içinde yoğun zamanlar çok haklısın. Rabbim sana da kolaylıklar versin güzelce tatiline kavuştursun inş cnm hemşerim

Tıktık Meryem mibayıldım ya her şey mi yakışır bir insana MaşAllah senin içinde yoğun zamanlar çok haklısın. Rabbim sana da kolaylıklar versin güzelce tatiline kavuştursun inş cnm hemşerim
Amin kuzum...hep beraber kolay olsun işlerimiz...Tiktikçi Meryem selam eder gözlerinden öper

Ah ablam hizli topiklere yetisemiyorum ben evde kucuk bir canavar, karnimda bicirikla simdiden zorlaniyorum.
Nasilsiniz cumleten
Büşram benim... Allah kolaylık versin. Takvimine baktım üç aydan az kalmış. Üçünüz de sağlıklı olun da...önemli olan bu... İyiyim ben kızlar da iyi ..arada bir buluşuyoruz burada ..gelisinle heyecanlandım tatlım...dualarimdasin güzel güzel yasayin...huzurunuz yerinde olsun ablasının güzeli...

Burdayımmmmmmmm uzun uzun zaman sonra yemeğe çıktık moral depoladım

Ah ablam hizli topiklere yetisemiyorum ben evde kucuk bir canavar, karnimda bicirikla simdiden zorlaniyorum.
Nasilsiniz cumleten
Yaaaa ne güzel, Allah bağışlasın

Sona yaklasirken telasimda artiyor. Ocak başında badana yaptircaz stresliyim nasil olcak nasil gitcek havalarda soguk malum. Sonra bebek hazirliklarim pek yok yetisebilecek miyim, ev temizligi falan kafamda büyüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…