Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün lük bana müsaade Ateş almaya gelmiş gibi oldum ama bugün çok caliskandim kızların odası ve Mutfagimi temizledim yatıp uyuyayim ki sabah erken ve dinç uyanayim
Sabah damlarım nasılsa yine ♡ Tanıdık tanımadık herkesi öpüyorum ♡
Allaha emanet olun
İyi geceler
Afiyet olsun bebisimize. Bingil bingil et olsun büyüsün. Saglikla büyüt tatlım.. Geceleri de mışıl mışıl huzurla uyusun inşallah.Şuan emziriyorum teyzesi sen napıyırsun nasılsın
Her zaman güzel enerjinle bekleriz canım..Ohhh her yer mis gibi olmuş. Sağlıkla oturun evinizde.Bugün lük bana müsaade Ateş almaya gelmiş gibi oldum ama bugün çok caliskandim kızların odası ve Mutfagimi temizledim yatıp uyuyayim ki sabah erken ve dinç uyanayim
Allaha emanet olun
İyi geceler
Amin ama uyunuyıruz üçüncü gecedirAfiyet olsun bebisimize. Bingil bingil et olsun büyüsün. Saglikla büyüt tatlım.. Geceleri de mışıl mışıl huzurla uyusun inşallah.
Her zaman güzel enerjinle bekleriz canım..Ohhh her yer mis gibi olmuş. Sağlıkla oturun evinizde.
Ellerine sağlık kuzum..Çok yemezsin inşallah. Dikkatli ol aman diyim.Selam kızlar
Hava çok güzeldi kahvaltıdan sonra kızları parka götürdüm dönüşte markete filan uğradık
Eve geldim büyüğe yaş pasta yaptım istedi
Küçüğe de poğaça ❤❤❤❤
Bu sefer uyuyacak inşallah.İyi gecelerr kızlarrr
Allah şükür, tatlı günler bunlar, amin inşallah çok teşekkür ederimçatlatma iğnemi vuruldum bekliyorumİyiyim allaha şükür
Son iki gündür Gece uyumuyoruz ama olsun
Allah sana da kısmet etsin inşaallah en hayırlı zamanda Sen nasılsın nasıl geçiyor
Ayy maşallah ne hamaratlısınız ya, benin pastayla börekle yıldızlarım barışmıyorSelam kızlar
Hava çok güzeldi kahvaltıdan sonra kızları parka götürdüm dönüşte markete filan uğradık
Eve geldim büyüğe yaş pasta yaptım istedi
Küçüğe de poğaça
Ablacım c. Tesi günü sabaha karşı memleketteydi Allahıma şükürBal0ncuk zelisim geldi mi eşin
Iyi oldum diye yine her ise kosturayim deme dikkat et kendine kuzumBugün lük bana müsaade Ateş almaya gelmiş gibi oldum ama bugün çok caliskandim kızların odası ve Mutfagimi temizledim yatıp uyuyayim ki sabah erken ve dinç uyanayim
Allaha emanet olun
İyi geceler
Ayyyy niye kız çok severim vallaAllah şükür, tatlı günler bunlar, amin inşallah çok teşekkür ederimçatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum
Ayy maşallah ne hamaratlısınız ya, benin pastayla börekle yıldızlarım barışmıyor
Ablacım c. Tesi günü sabaha karşı memleketteydi Allahıma şükür
Yaaaaa yedim bile vallaEllerine sağlık kuzum..Çok yemezsin inşallah. Dikkatli ol aman diyim.
Ay hadi inşallahhhhAllah şükür, tatlı günler bunlar, amin inşallah çok teşekkür ederimçatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum
Ayy maşallah ne hamaratlısınız ya, benin pastayla börekle yıldızlarım barışmıyor
Allah şükür, tatlı günler bunlar, amin inşallah çok teşekkür ederimçatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum
Bende çok severim ama kilodan dolayı değil, el becerim yok, sevgimi katamıyorum, hamur işi yapamıyorum ama çok güzel gidip satın alıp yerimAyyyy niye kız çok severim valla
Kaç kilosun bu arada
İnşallah inşallah inşallah, heycandan hiç bir yere sığmıyorum, günler geçmiyor :)Ay hadi inşallahhhh
Günaydın güzel haberler alacağımız, neşeli, hayırlı, tatlımı tatlı bir hafta olsun inşallah