Beşinci Mevsim

Bugün lük bana müsaade :KK66: Ateş almaya gelmiş gibi oldum ama bugün çok caliskandim :KK70: kızların odası ve Mutfagimi temizledim :KK66: yatıp uyuyayim ki sabah erken ve dinç uyanayim :KK66:

Sabah damlarım nasılsa yine ♡ Tanıdık tanımadık herkesi öpüyorum ♡
Allaha emanet olun :KK66:

İyi geceler

Şuan emziriyorum teyzesi 😍 sen napıyırsun nasılsın
Afiyet olsun bebisimize. Bingil bingil et olsun büyüsün. :KK68: :KK200:Saglikla büyüt tatlım.. Geceleri de mışıl mışıl huzurla uyusun inşallah.
Bugün lük bana müsaade :KK66: Ateş almaya gelmiş gibi oldum ama bugün çok caliskandim :KK70: kızların odası ve Mutfagimi temizledim :KK66: yatıp uyuyayim ki sabah erken ve dinç uyanayim :KK66:

İyi geceler
Her zaman güzel enerjinle bekleriz canım..Ohhh her yer mis gibi olmuş. Sağlıkla oturun evinizde. :KK68::KK60:

İyiyim allaha şükür
Son iki gündür Gece uyumuyoruz ama olsun
Allah sana da kısmet etsin inşaallah en hayırlı zamanda 🤲🤱🏼 Sen nasılsın nasıl geçiyor
Allah şükür, tatlı günler bunlar, amin inşallah çok teşekkür ederim🌹çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum 🙈

Selam kızlar

Hava çok güzeldi kahvaltıdan sonra kızları parka götürdüm dönüşte markete filan uğradık

Eve geldim büyüğe yaş pasta yaptım istedi

Küçüğe de poğaça ❤️❤️❤️❤️
Ayy maşallah ne hamaratlısınız ya, benin pastayla börekle yıldızlarım barışmıyor :KK43:

Bal0ncuk Bal0ncuk zelisim geldi mi eşin:rolleyes:
Ablacım 🌹 c. Tesi günü sabaha karşı memleketteydi Allahıma şükür 🌹

Iyi geceler kizlar

İyi geceler
Iyi oldum diye yine her ise kosturayim deme dikkat et kendine kuzum

Allah şükür, tatlı günler bunlar, amin inşallah çok teşekkür ederim🌹çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum 🙈

Ayy maşallah ne hamaratlısınız ya, benin pastayla börekle yıldızlarım barışmıyor :KK43:

Ablacım 🌹 c. Tesi günü sabaha karşı memleketteydi Allahıma şükür 🌹
Ayyyy niye kız çok severim valla

Kaç kilosun bu arada🤔🤔🤔🤔

X