Kakasında sorun var mı? Bize de besin alerjisi dendi vücudundaki döküntüler için 2 gündür diyet yapıyorumMerhabalar 80 günlük bebeğim var atopik dermatit cilt sorunumuz var buna besin alerjisi eşlik ediyor sut ve yumurtaya kesin alerjisi var ama diyet yapmama rağmen her gün vücudu kizariyor egzamasi artıyor her şeye dikkat ediyorum paketli gıda disardan yemek vs asla tüketmiyorum ekmeği bilr evde yapiyorum ama asla düzelme yok bebeği böyle olan anneler siz nasıl bi yol izlediniz yardımci olur musunuz artık kafayı yemek uzereyim
Mukuslu kaka yapıyor onun dışında kan olmuyorKakasında sorun var mı? Bize de besin alerjisi dendi vücudundaki döküntüler için 2 gündür diyet yapıyorum
Hayir tüketmiyorumDana eti tüketiyor musunuz?
Benim oğlumda bağırsak tepkili alerji vardı. Kuruyemişleri de kesmiştik bir dönem.Hayir tüketmiyorum
Ben bi çok şeyi kestim yediğim çok az şey var ana geçmiyor maalesefBenim oğlumda bağırsak tepkili alerji vardı. Kuruyemişleri de kesmiştik bir dönem.
Kaç yaşında geçti acaba. Birde nasıl belirtileri vardıBenim oğlumda bağırsak tepkili alerji vardı. Kuruyemişleri de kesmiştik bir dönem.
Merhaba, şikayet leriniz geçti mi. Bizim de geçmiyorBen bi çok şeyi kestim yediğim çok az şey var ana geçmiyor maalesef
1 yaş olmadan geçti. Ben de diyet yapıyordum. Sadece kanlı, mukuslu kaka vardı. Bir de pişik sık oluyordu.Kaç yaşında geçti acaba. Birde nasıl belirtileri vardı
Egzamasi devam ediyor onun dışında biseyi yokMerhaba, şikayet leriniz geçti mi. Bizim de geçmiyor
Ne kadarlık olunca diğer şikayetleri geçtiEgzamasi devam ediyor onun dışında biseyi yok
Su an 4 aylık 3.5 aylıkken falan kakada kan mukus oluyordu gazı çok oluyordu onlar bitti ama ben süt diyetine başlayıp aradan baya zaman geçince duzeldigini gördüm egzamasi da zaten daha çok cildiyle ilgili diyor doktorumuzNe kadarlık olunca diğer şikayetleri geçti
Kaç aylık bebeğiniz ne şikayetleri varNe kadarlık olunca diğer şikayetleri geçti
13 aylık. 2 haftalıkdı diyete başladım hala geçmedi. azalacağına daha önce alerjisi olmayan besinlere bile alerjisi geliştiKaç aylık bebeğiniz ne şikayetleri var
Alerji işi gerçekten çok zor diyetin bize faydası oldu bir de bizim bebeğimizin bağışıklığı düşük çıktı onunla ilgilide tedavi alıyor doktor alerjiden diyettense bu tedavi daha değerli diyo hatta ben çok az şey yiyorum bebeğe dokunacak diye her seferinde kızıyor süt ve yumurta dışında her şeyi ye diye egzama varsa bebeginizde bi bağışıklığınsda baktırın bağırsak tepkiliyse zaten ona sadece diyet13 aylık. 2 haftalıkdı diyete başladım hala geçmedi. azalacağına daha önce alerjisi olmayan besinlere bile alerjisi gelişti
İnşallah tedavinizden çok iyi sonuç alırsınız.Alerji işi gerçekten çok zor diyetin bize faydası oldu bir de bizim bebeğimizin bağışıklığı düşük çıktı onunla ilgilide tedavi alıyor doktor alerjiden diyettense bu tedavi daha değerli diyo hatta ben çok az şey yiyorum bebeğe dokunacak diye her seferinde kızıyor süt ve yumurta dışında her şeyi ye diye egzama varsa bebeginizde bi bağışıklığınsda baktırın bağırsak tepkiliyse zaten ona sadece diyet
Tahin de alerjiye sebep olabilir demişti bir doktor tüketiyor musunMerhabalar 80 günlük bebeğim var atopik dermatit cilt sorunumuz var buna besin alerjisi eşlik ediyor sut ve yumurtaya kesin alerjisi var ama diyet yapmama rağmen her gün vücudu kizariyor egzamasi artıyor her şeye dikkat ediyorum paketli gıda disardan yemek vs asla tüketmiyorum ekmeği bilr evde yapiyorum ama asla düzelme yok bebeği böyle olan anneler siz nasıl bi yol izlediniz yardımci olur musunuz artık kafayı yemek uzereyim
Ben susam da yemiyorum evet.Tahin de alerjiye sebep olabilir demişti bir doktor tüketiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?