Besin Alerjisi

Sizin kakasinda ki kan durumunuz nasıldı? Her bezde oluyor muydu çok muydu az miydi? Artık normal kaka nasil onu bile bilmez oldum ben. Kansız uzun süre gecen zamaniniz oldu mu mesela? Diyet açma surecinizde kan ve mukus sıfırlandı mi

Başta her gün oluyordu ancak her bezinde olmuyordu. Düzelmeye başlayınca kaka yapma sıklığı da azaldı. Sonra kanlı bez aralığı açıldı örneğin 2-3 günde 1 gibi. 1 haftaya uzadı falan. En son kesildi ama diyet açmayı yine de aşama aşama ilerledik bi anda açmadık.

Kesilmesi diyetin kaçıncı gününü ya da ayını buldu ? Kusura bakmayın biraz fazla soruyorum ama gerçekten çaresiz gibi hissediyorum

Ee yiyecek bir şey kalmadı ki

1 yaş olmadan geçti. Ben de diyet yapıyordum. Sadece kanlı, mukuslu kaka vardı. Bir de pişik sık oluyordu.
Diyete rağmen kan geliyor muydu? Benimkinde de benzer şikayetler var bi de gaz ve sivilcemsi
Vücut tepkisi bazen. Alerji Dr ve çocuk doktorum genel durumu sorunlu olmadıkça ve kilo almaya devam ettikçe 1 yaşına kadar ara ara görebiliriz kan diyor.

Evet diyete rağmen gelmişti. Bir yaş olmadan geçti şükür

Evet diyete rağmen gelmişti. Bir yaş olmadan geçti şükür
O kadar rahatlattınız ki beni. Psikolojim bozuldu gerçekten çok sıkıntılı bir süreçmiş bu. Mama versem bütün derdi bitecek biliyorum ama bağırsaklarının alışması için de emzirmeye devam etmek istiyorum inatla

Evet gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor, yiyip içemediğiniz için sosyal yaşantınız da etkileniyor. İnşallah geçer en kısa sürede.

Sizin ne oldu peki ne zaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…