burii Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2011 129 4 46 İstanbul 10 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burii #1 evım besıktasta 2 oda bır salon cok kucuk bır ev uygun fıyatlı temızlıge kım gelebılır memnun kalırsam 15 de bır almak ıstıyorum
evım besıktasta 2 oda bır salon cok kucuk bır ev uygun fıyatlı temızlıge kım gelebılır memnun kalırsam 15 de bır almak ıstıyorum
H htctrn Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 34 0 296 11 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burii #2 uygun fıyat derken sızın dusundugunuz fıyat nedır
D dilekx Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2011 26 0 0 İstanbul 31 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burii #3 burii .!.: evım besıktasta 2 oda bır salon cok kucuk bır ev uygun fıyatlı temızlıge kım gelebılır memnun kalırsam 15 de bır almak ıstıyorum Genişletmek için tıkla... ben gelebilirim ama özelden msj atamıyorum.eyer siz atabiliyorsanız.bana iletişim bilgilerinizi verirseniz size ulaşırım
burii .!.: evım besıktasta 2 oda bır salon cok kucuk bır ev uygun fıyatlı temızlıge kım gelebılır memnun kalırsam 15 de bır almak ıstıyorum Genişletmek için tıkla... ben gelebilirim ama özelden msj atamıyorum.eyer siz atabiliyorsanız.bana iletişim bilgilerinizi verirseniz size ulaşırım
N nesrinnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 113 0 116 İstanbul 2 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burii #4 ben 50 ile 60 arası çalışıorum titizimdir..deneyimim ve referansım var dilersnz telefon numaramı özel msjla gönderebilrm..
ben 50 ile 60 arası çalışıorum titizimdir..deneyimim ve referansım var dilersnz telefon numaramı özel msjla gönderebilrm..
burii Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2011 129 4 46 İstanbul 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burii #5 merhaba benımde 100 msj dolmadıgı ıcın ozelden msj atamıyorum bana cep telefonunuzu yada msn adresını ozelden atarsanız sevınırım konu ıle detaylı konusuruz tesekkurler
merhaba benımde 100 msj dolmadıgı ıcın ozelden msj atamıyorum bana cep telefonunuzu yada msn adresını ozelden atarsanız sevınırım konu ıle detaylı konusuruz tesekkurler
N nesrinnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 113 0 116 İstanbul 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burii #6 burii .!.: merhaba benımde 100 msj dolmadıgı ıcın ozelden msj atamıyorum bana cep telefonunuzu yada msn adresını ozelden atarsanız sevınırım konu ıle detaylı konusuruz tesekkurler Genişletmek için tıkla... cep telefonumu özel msjla ilettim..ararsanız çok sevinirm..
burii .!.: merhaba benımde 100 msj dolmadıgı ıcın ozelden msj atamıyorum bana cep telefonunuzu yada msn adresını ozelden atarsanız sevınırım konu ıle detaylı konusuruz tesekkurler Genişletmek için tıkla... cep telefonumu özel msjla ilettim..ararsanız çok sevinirm..