- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Sağol ablacımEllerine emeğine sağlık canım
Nefis görünüyor
Yarışmada bol şans diliyorum
Çok çok teşekkür ederim canım benimEllerine, emeğine sağlık Aslıcım, gerçekten süper görünüyor.
Yarışmada başarılar diliyorum.
Aynen en uyuz olduğum kısım o. Yüklemeden önce nasıl net, ama yükleyince eciş bücüş bulanık bişey çıkıyo ortayaKazen abi resim kalitesi düşüyor ya farkediyor bunu nasıl önleyebiliriz acaba şu an ki hali de güzel ama orijinal hali daha bi iştah açıcı görünüyor çözümü varmı bunun yoksa da önemli değil tabiki meraktan soruyorum
Evet canım bekleyince daha güzel oldu sabah sabah tavuk yedikÇıtır çıtır börek kıvamında olmuş, efsane. İçine sebze girdiği için daha hafif olmuştur. Tam sıcaklara uygun. Ellerine sağlık filamingo :)))
Başarılar diliyorum canım
Aynen öyle bende telden giriyorum bilgisayar yok zaten ordan yükleyince de mi bozuluyor acaba çok kötü değil ama orijinaliyle yan yana koyunca farkediyorAynen en uyuz olduğum kısım o. Yüklemeden önce nasıl net, ama yükleyince eciş bücüş bulanık bişey çıkıyo ortayaben de çözüm aradım ama bulamadım malesef. Ben bide telden giriyorum, pc de nasıl görünüyor acaba?
Kesinlikle canım herşeye yakışıyor çok teşekkür ederim He’cimbeşamel soslu olup kötü olucağını düşünemem zaten.
Herşeye yakışıyor . Ellerine sağlık ..
Yarışmada başarılar dilerim
Sağol Hippom inşallah nasipEllerine sağlık aslıcım.. inş sen kazabırsın :))
Sağol canım dene mutlaka hem pratik hem lezzetli 6 kişilik çıkıyor ama 2 kişi tek başına yiyebilir yedikçe yediriyorEllerine sağlık güzelim benim, tam yaz yemeği olmuş denerim ben bunu baya hoşuma gitti
Teşekkür ederim cantanemcimEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?