• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo Violet Yemek Takımı...

bernardo iyidir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Benimde misafir yemek takımım günlük yemek takımım tencere vs vs.. çoğu şeyim ordan. Çatal bıçaklarınıda ordan almanı tavsiye ederim modelleri çok şık ve şu an dediğin gibi indirimde. 5 yıl da garantili diye biliyorum. Bu modeli bende çok beğenmiştim çok güzel bir şeçim güle güle kullan şimdiden :)

model çok şık canım ama ben de bernardonun çok kaliteli olmadığını duydum özellikle tencere veya çatal,kaşık gibi çelik ve paslanmaz ürünlerde başarısız oldukları söyleniyor

Hisar ve jumbonun kalitesi zaten tartışılmaz :) tencerelerimi falan hep jumbodan aldım sadece günlük yemek takımı için bunu almayı düşündüm ama onda da şimdi kararsız kaldım :(

Hisar ve jumbonun kalitesi zaten tartışılmaz :) tencerelerimi falan hep jumbodan aldım sadece günlük yemek takımı için bunu almayı düşündüm ama onda da şimdi kararsız kaldım :(

canım ben de bernardonun ürünlerini görüntü olarak şık buluyorum ama evet kalitesinden emin değilim...
ama şu da var: günlük yemek takımını daha sık kullanacağın için 5-6 sene sonra eskimeye başlayacak... çok pahalıya kaçmadan görüntü ve kalitesi ortanın az üstü olan bi şey yeterli diyorum. ben bekarım ve geçen yıl bi takım almıştım Porland'dan ucuza, bi gram çizik yok ve kırılmayacak gibi duruyor... Sitelerden bakarsan daha çok çeşitler görürsün ;)

Back
X