10 gün önce bernardo yemek takımı aldım. Kargoyla gelen paketleri açtım 11 parça kırık çıktı. Aldığım yer ilgilendi. 1 haftadır yeni parçalarımı bekliyorum. Ama bu arada dün eksik parçalarla kullandım. İlk yıkamada Kenarındaki gold simleri aktı. Çok üzgünüm.
Ne gerek var ki magazadan yeni takim verirler vermezlerse ki zannetmem durumu oraya getirir.tüketici hakem heyeti?
ne gerek var bilmiyorum. buraya yazana kadar mağaza ile iletişime geçse tabi daha mantıklı.Ne gerek var ki magazadan yeni takim verirler vermezlerse ki zannetmem durumu oraya getirir.
Yani :)ne gerek var bilmiyorum. buraya yazana kadar mağaza ile iletişime geçse tabi daha mantıklı.
Ben de bernardodan 2 tane yemek takımı çatal bıçak vs bir sürü şey aldım. Her aldığım ürün eksik ya da yanlış geldi. Ama 5 yıl garanti veriyolar, değiştirebilirsiniz10 gün önce bernardo yemek takımı aldım. Kargoyla gelen paketleri açtım 11 parça kırık çıktı. Aldığım yer ilgilendi. 1 haftadır yeni parçalarımı bekliyorum. Ama bu arada dün eksik parçalarla kullandım. İlk yıkamada Kenarındaki gold simleri aktı. Çok üzgünüm.
Aynen direkt thh ne basvuruntüketici hakem heyeti?
Birkaç gün önce internetten yemek takımı siparişi vermekle ilgili bir konu vardı. O konuda Bernardo’ya beddua eden bir üye vardı. O sen misin? :) Eğer değilsen gerçekten Bernardo’da bir sıkıntı var.
Allah belanı versin Bernardo:)O ben olabilirim
Bu tarz ürünler asla bulaşık makinesinde yıkanmaz. Asla asla asla,5 senedir elimde yıkıyorum akma olmadı10 gün önce bernardo yemek takımı aldım. Kargoyla gelen paketleri açtım 11 parça kırık çıktı. Aldığım yer ilgilendi. 1 haftadır yeni parçalarımı bekliyorum. Ama bu arada dün eksik parçalarla kullandım. İlk yıkamada Kenarındaki gold simleri aktı. Çok üzgünüm.
o değil de ben evlenirken geleneksel olarak hisar, Paşabahçe şeklindeki markalardan alışverişlerimi yaparken, gösteriş düşkünü bir tanıdık ay benim kızım tüümm çeyizliklerini bernardodan aldı nasıl şık nasıl klas bir marka diye bi laflar söylemişti sinir olmuştum o geldi aklıma..
zira bernardoya nasıl gıcık kapmışsam hiç bir şey almadım oradan bunca zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?