• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo mu Karaca mı??

zencefilligazoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
14
1
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Çeyizime yemek takımı bakıyorum ama Karacanın Monalisa Bone Beyaz Altın modeli ile Bernardonun Mystery modeli arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz? İkisinin de kalitesi hakkında bilgi verirseniz sevinrim..

Bir de Bernardo yemek takımı yanındaa çatal-kaşık-bıçak takımı da veriyor. Ne yapsam bilemedim.
Takımlar şöyle::

Mystery | Bernardo
84 Pr. Yemek Takm 10011 Beyaz Altn Yemek Takmlar - Mona Lisa Bone Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC

kesinlikle karaca diyorum çok şık bişey. modası geçmez kolay kolay sade olduğu için. bende karacada bunu beğendim ama fiyatı bana uygun olmadığı için eledim. ayrıca bi arkadaşım çevresindeki çizimlerin zamanla silindiğini boşuna para verdiğini söylemişti. ama garantisi varsa oda sorun değil bence çok güzel çünkü

Ben geçen yaz Karaca'nın beyaz altın modelini aldım çok şık ve modern duruyor eve gelince tek tek inceledim hepsini. Bernardo benim aldığım zamanlar çok daha pahalıydı hatta Karaca'nınkine benzer wawes diye bir model var hemen hemen aynı gibiler aralarında 500 tl gibi bir fark vardı Karaca aldım o yüzden ama pişman olmadım . Eğer 2000 ve üstü gibi bir bütçe ayırabilecekseniz Bernardp paris antik modeli çok şıktır fakat biraz tuzlu işte. Bu beyaz altın modeli de Karaca'daki en güzel ve şık olanıdır.

Son düzenleme:
bizim de bir aile dostumuzun kızı evleniyor ve ona karaca alma sakın yemek takımını demişler renkleri desenleri soluyormuş sanırım :44:

bernardoyu tercih et bence.. gerçi ben hisar dan aldım tencere çkb ve çayfanlık tk. larımı hisardan aldım, yemek tk da hisardan alacağım gündelik çatal takımlarının bile paketinde 100 yıl garantilidir yazıyor..

Merhabalar, uzun zamandır sizleri okuyorum, takip ediyorum ve bilgileniyorum. Karaca'nın modeli çok zarif ve şık, her zaman sade ve zarif şeyleri beğenmişimdir. Hangisini seçerseniz seçin, dilerim Allah sizlere mutlu bir yuva nasip eder.:nazar:

Teşekkürler arkadaşlar,

Karacanın modelinin benzeri hem Bernardo da hem Hisar da var. Çok zarif, ben de o yüzden beğendim ama sanki herkeste ondan olucakmış gibi..
Bir de kalitesi hakkında pek iyi şeyler duymadım. Bernardo da desenlerin bozulması durumunda tüm takımı değiştirebiliyorlarmış..

karaca son yıllarda porselende reklamla adını duyurmuş bir marka.garanti veriyor ama ürünü götürüyorsunuz kullanım hatası diyor.benim çok arkadaşım çatal kaşıkta ve porselende sorun yaşadı.
bernardoyla kıyaslanamaz bile.karacanın benzer modeli bernardoda var çatal kaşık takımı da 50 sene garantili hediye olarak yanında al gitsin. çok daha karlı. karacayı kullananlar tavsiye etmiyor.

Bernardo yu 2 saat önce almış bulunuyorum:)
Çatal-kaşık-bıçak takımı yerine 500tl hediye çekini seçtim. Onunla da bi kahvaltı seti aldım. Kalanıyla da fissler düdüklü tencere alıcam sanırım.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Back