• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bernardo günlük yemek takımı hk.

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar bernardonun 6 kişilik city çatal bıçak 76,50 tl ye düşmüş 2 tane alıp 12 kişilik yapmak istiyorum ama içinde tatlı kaşığı çay kaşığı filan yok sizce kullanışlı olurmu günlük olarak nasıl tatlı ve çay kaşığı kullanabilirim sizce

Son düzenleme:
Çay kaşığı uymasada olurr :)) Göze batmaz.. Hem değişik olursaa daha iyi bile bencee.. sonuçta günlükte kullanıcaksınn.. tatlı kaşığı nasıl uydurursun bilmemm.. tatlı bıçağı da yoksa o setin içindee alma derim benn.. tamamlamaya çalışırken daha pahalıya mal etmiş olursunn hem de farklı farklı olur.. :34:

Çay kaşığı uymasada olurr :)) Göze batmaz.. Hem değişik olursaa daha iyi bile bencee.. sonuçta günlükte kullanıcaksınn.. tatlı kaşığı nasıl uydurursun bilmemm.. tatlı bıçağı da yoksa o setin içindee alma derim benn.. tamamlamaya çalışırken daha pahalıya mal etmiş olursunn hem de farklı farklı olur.. :34:

evet canım bende öyle düşündüm fiyatı çok uygun ama tamamlamaya çalışınca pahalıya gelecek :26: ama bi de diyorum 2 tane 12 kişilik alınca servis takımıda 2 tane olucak onundamı birini günlük birini misafire kullanırım :26:

Back