Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bernardonun 6 kişilik city çatal bıçak 76,50 tl ye düşmüş 2 tane alıp 12 kişilik yapmak istiyorum ama içinde tatlı kaşığı çay kaşığı filan yok sizce kullanışlı olurmu günlük olarak nasıl tatlı ve çay kaşığı kullanabilirim sizce
Çay kaşığı uymasada olurr :)) Göze batmaz.. Hem değişik olursaa daha iyi bile bencee.. sonuçta günlükte kullanıcaksınn.. tatlı kaşığı nasıl uydurursun bilmemm.. tatlı bıçağı da yoksa o setin içindee alma derim benn.. tamamlamaya çalışırken daha pahalıya mal etmiş olursunn hem de farklı farklı olur..
Çay kaşığı uymasada olurr :)) Göze batmaz.. Hem değişik olursaa daha iyi bile bencee.. sonuçta günlükte kullanıcaksınn.. tatlı kaşığı nasıl uydurursun bilmemm.. tatlı bıçağı da yoksa o setin içindee alma derim benn.. tamamlamaya çalışırken daha pahalıya mal etmiş olursunn hem de farklı farklı olur..
evet canım bende öyle düşündüm fiyatı çok uygun ama tamamlamaya çalışınca pahalıya gelecek :26: ama bi de diyorum 2 tane 12 kişilik alınca servis takımıda 2 tane olucak onundamı birini günlük birini misafire kullanırım :26: