Bern Paylasim Alani (Tanisma)

afiyet olsun canim, bende cok severim... ayy bu haftasonu yapsak mi nee cokacimcoook karnim acikti birden...

sen grenchendemi oturuyorsun canim? bende grenchendeyim....
kapi süsünü merakla bekliyorum bak tembellik yok, hadi bakimhihoyyythihoyyythihoyyyt

kizlar anca anlasip da bu safada bir araya gelebilecez sanirsam... yoksa hepiniz teker teker geliyoruz bakiyoruz kimse yok yine cikiyoruz.. mesela ben simdi yatmaya gidiyorum, kocis bekliyo..en kisa zamanda görüsmek dilegiyle hoscakalin iyi geceler..mirmirmirmir

ben grenchen de oturmuyorum.grenchene 10 dk araba ile
mesela alisveris icin bazen biel e,bazen grenchene gideriz......

evet kizlar,pek kimse ugramiyor buralara bi saat belirleyelim,mesela;aksam 9:00 gibi,veya 9:00 ile 11:00 arasi falan gibi....heskes ayni anda burada olursa daha kolay olur iletisim kurmak icin... gündüzde olabilir,ama aksam daha uygun gibi :)

vallaha bende varim o saatlere, 9-11 arasi gibi, hatta 9 süper, eger ertesi gün calisiyorsam ben 11 de yatiyorum :))
girebildigim günler yani evde oldugum zaman ve laptop esime lazimd egilse ben zaten o saatler burda oluyorum, bu aksam kesinolurum cünkü kurtlar vadisi var, ve laptop benimmm :)))
hadi ben ise gidiyorum canlar öpüldünüzz

vallaha bende varim o saatlere, 9-11 arasi gibi, hatta 9 süper, eger ertesi gün calisiyorsam ben 11 de yatiyorum :))
girebildigim günler yani evde oldugum zaman ve laptop esime lazimd egilse ben zaten o saatler burda oluyorum, bu aksam kesinolurum cünkü kurtlar vadisi var, ve laptop benimmm :)))
hadi ben ise gidiyorum canlar öpüldünüzz

kizlar ben sözümde durdum ve geldim..
nasilsiniz bakalim?
benimki kurtlar vadisi izliyo, arada benimde gözlerim tv ye kayiyo ama sinir bozuyo dizi..
bende 9 da isten geldim zaten yemek falan anca oturdum..
kizlar berne kocaaaaaman alisveris merkezi acildi ya, west side diye, giden varmi? dün acildi..

kizlar ben sözümde durdum ve geldim..
nasilsiniz bakalim?
benimki kurtlar vadisi izliyo, arada benimde gözlerim tv ye kayiyo ama sinir bozuyo dizi..
bende 9 da isten geldim zaten yemek falan anca oturdum..
kizlar berne kocaaaaaman alisveris merkezi acildi ya, west side diye, giden varmi? dün acildi..

ama hani sözlesmistik .... CADIARZU
be size bi küsersem ooh olur :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ebe neri ebe neri, dogru dürüst küsemiyon bile, ben yazacagima be yazmisim.. of su edit butonunu silmeleri hic iyi olmadi.. bi sorumluylami görüssek acep ??

neyse kizlar gelen giden yok bu aksam, gerci isiginiz yesil yaniyo ama neyyyseeee...
hadi iyi geceler öpüyorum görüsmek üzere...

canim,kusura bakma sanirim bi yanlislik oldu!
bir saat önce esimden pc yi aldim,arkadaslarla sözüm var diye....geldim,baktim kimse yazmamis : bende biraz bekleyip pc yi esime verdim....ondan online görünmüs olabilirim hatta kizimi bile uyutmustum

ben gitmedim,ama gidenlerden haberleri aldim... :)
ay sonuna dogru gitmeyi düsünüyorum.

İsviçre’de Schengen-Dublin antlaşmasını imzalamasıyla Kasım ayında öngörülen Schengen ülkelerine vizesiz giriş uygulaması Aralık ayına ertelendi.
Ülkede yaşayan AB (Avrupa Birliği) vatandaşı olmayan, B ve C oturumuna sahip kişiler artık 5 Aralık’tan itibaren Schengen antlaşmasına dahil ülkelere vizesiz giriş yapabilecekler. Uygulamayla sınırlarda kimlik kontrolleri kaldırılacak, vizesiz üç ay Schengen ülkelerinde kalınabilecek. Ancak gümrükleme işlemleri böyle bir uygulamaya tabi tutulmayacak. İsviçre-Avusturya ülkeleri arasında bulunan Lichtenstein ise Schengen anlaşmasından yararlanamayacak.(Alinti: Murat Keskin, Zürich Haber )

selam kizlaarrr, nasilsiniz bakalim görüsmeyeli? taa cumadan beri siteye giremiyorum deli oldum deli.. bugünde hic bakmadim olmuyodur diye, tam laptopu esime vercektim yaprak dökümünü izliyorum diye ama dur bi bakim dedim iyikide bakmisim, özlemisim...

Isvicre tanitim galiba buydu forumun adi,o foruma yazdim ama olsun bern forumuna da bir cee diyeyim :)
orayi okumayanlar icin kendimi tanitayim arkadaslar.Adim Nazan,6senedir isvicrede yasiyorum.3 yasinda bir kizim var ve suan ikinci bebegime hamileyim.6ay öncesine kadar kanton Bern deydik ama simdi Solothurnda yasiyoruz.sizler nerelerdensiniz,tanisalim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…