evet canim ya sorma, bana dokunan bu, mesela pazar günü disari bi kahve falan icmeye gitmek istiyosun, acik bi cafe bulana kadar akla karayi seciyosun...ama olsun bunada sükür.. :))
yinede güzel bee..
bana göre cok sessiiiiiz sakin. gerci bizim oralarda böyle (sürmene) ama istanbulu cooook seviyorum..
kendimi cok özgür hissediyorum sanki. 7/24 hayat, gece 12 de canin SIKILSA bi balkondan bak yetiyo be, asagda kesin kavga eden birini görüyosun :)) saka saka...
ay aklima geldi dur anlatim hemen yatmadan önce:))hihi
yine bi aksam arkadasla balkonda oturuyoruz keyif dertlesme falan halindeyiz, asagda kesin birileri oluyo ya birbirlerine bagiriyolar yada ne bilim bisey, arkadasin balkonuda 4. katta, karanlikda yere minder atmisiz sessiz sessiz dinliyoruz olan biteni, ben yukardan laf attim, önce bakindilar tabi gözükmüyoruz, sonra aldirmadilar, baktim devam edio bu sefer sürayeyle su attim yine yere oturdum,
arkadasimda canim ebrucum kulaklari cinlasin, kiz delimisin napiyosun ya anlarlarsa, bende nerden anlicaklar dedim.. bizim deli geldi yine demisti.. :))
asagdan bi allah allah noluyo laan diye bi ses:))), hihihihi, tabi bizde yine sessizlik, icerde babasi yatiyo kizin yoksa canimiza okuycak.. neyse geyik oldu biraz hadi öptüm iyi geceler allah rahatlik versin..