Bern Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba ercin.2008
nasilsin? hal - keyf?
bende solothurn da kaliyorum... bern e yarim saat uzak...

Hal keyf simdilik cok iyi cünkü bu haftasonu Istanbul`da bolca pozitif enerji stokladim,sanirim beni 2 hafta idare eder :dance:
Ben Bern `de yeni sayilirim; 2 ay oldu buraya geleli.Peki sen nezamandir solothurn`dasin ?

ben 23 senedir Solothurn.dayim yani dogma büyüme a.s aralikta doguracagim kizimizla 4nesil oluyoruz burada :CüvCüv: :ecrin_bebek:

senin memleket nere? ve calisiyormusun?

KIZLAR KIZLARRRR... BENDE GELDIIIM.. BEN BU FORUMDA YENI DEGILIM :teytey: BAYA BI BAGIMLISI OLDUM BILE...:roflol::roflol:
AMA BU BÖLÜMÜ BUKETCIM SAYESINDE GÖRDÜM, ÖNCEDEN ISVICRE TANISMA ALANINDA IDIM, AMA ORASI COK SAKINDI..

AUSOOO, GELELIM BANA:
BEN 25 YASINDAYIM, EVLIYIM, BURDA DOGDUM BÜYÜDÜM, ASLEN TRABZONLUYUM. GRENCHENDE (KANTON SOLOTHURN) DA YASIYORUM.
COCUGUM YOK, 9 AY ÖNCE YAVRUMU DOGUMDA KAYBETTIM, AMA ARTIK COK SÜKÜR TOPARLANDIK VE YINE ISTIYORUZ, INSALLAH ALLAHIM BIZEDE SAGLIKLI SIHHATLI BIR BEBEK NASIP EDER.:Saruboceq::Saruboceq:

SIMDILIK BENDEN BU KADAR KIZLAR, BEN UGRARIM YINE :dance::dance:
TANISTIGIMA MEMNUN OLDUM ÖPÜYORUM FISTIKLAAARRRhihoyyyt

5 yil bitti buraya geleli,ama sürekli burada degildim 2 yil baska bir ülkede kaldik esimin isinden dolayi:)

:)

sürekli gezmek isterdim inan,ama cocuk olunca sabit olmak daha avantajli oluyor dogrusu...hemde esimin ailesi burada.........zaten isvicreye geldim,2 yil kadar kalip baska bir ülkeye gittik,2 yil orada kaldik ve tekrar geldik....seviyorum ben degisik ülkeler ve kültürleria.s

emekliler sehri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
güzel... ama malesef dogru canim ya, ben bile izinden dönünce 1 ayda zor alisiyorum-tatlicadiarzu-
burasi böyle napcan, yapcak bisey yok.. dedeme soruyorum hep, ya dede zamaninda gidecek baska ülke yokmuydu diye... CADIARZU
ama olsun kiz ben burayi da cok seviyorum, düzenli hersey derli toplu.. ne de olsa burda büyüdük, ebemiz yabanci anacim napiiim..
ama vatanim baska tabiii... ahhh sürmenemin kokusu burnumda sanki... ayy konuyu degistirelim.. hadi kizlar bana müsade, gece seslerini izliyorum..
öptüm sekerler

:)
bende tatilden döndügümde böyle demistim esime ve kayinima....TR o kadar yogun ki,buraya geldigimde tatil köyündeymisim gibi hissediyorum:))) hayat o kadar düzenli ki....güzel ama basen SIKIci olabilecek kadar düzenli alisveris yerlerinin acilis ve kapanis saatleri mesela....insan bazen köseye sIKIsmis gibi oluyor....

evet canim ya sorma, bana dokunan bu, mesela pazar günü disari bi kahve falan icmeye gitmek istiyosun, acik bi cafe bulana kadar akla karayi seciyosun...ama olsun bunada sükür.. :))
yinede güzel bee..
bana göre cok sessiiiiiz sakin. gerci bizim oralarda böyle (sürmene) ama istanbulu cooook seviyorum..
kendimi cok özgür hissediyorum sanki. 7/24 hayat, gece 12 de canin SIKILSA bi balkondan bak yetiyo be, asagda kesin kavga eden birini görüyosun :)) saka saka...
ay aklima geldi dur anlatim hemen yatmadan önce:))hihi
yine bi aksam arkadasla balkonda oturuyoruz keyif dertlesme falan halindeyiz, asagda kesin birileri oluyo ya birbirlerine bagiriyolar yada ne bilim bisey, arkadasin balkonuda 4. katta, karanlikda yere minder atmisiz sessiz sessiz dinliyoruz olan biteni, ben yukardan laf attim, önce bakindilar tabi gözükmüyoruz, sonra aldirmadilar, baktim devam edio bu sefer sürayeyle su attim yine yere oturdum,
arkadasimda canim ebrucum kulaklari cinlasin, kiz delimisin napiyosun ya anlarlarsa, bende nerden anlicaklar dedim.. bizim deli geldi yine demisti.. :))
asagdan bi allah allah noluyo laan diye bi ses:))), hihihihi, tabi bizde yine sessizlik, icerde babasi yatiyo kizin yoksa canimiza okuycak.. neyse geyik oldu biraz hadi öptüm iyi geceler allah rahatlik versin..

:)))
sanada iyi geceler....
bu arada,isvicre forumu da buralar gibi tenha,sessiz...kimseler ugramiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…