Bern Paylasim Alani (Tanisma)

her ülke derken,sadece japonyada yasadik.....
japonca kendimi idare edebiliyordum.hatta japonlara göre cok iyi konusuyordum.....
gramer olarak türkceye benzedigi icin ben sevmistim......uzun vadeli kalsaydim profesyonel olarak ögrenmek isterdim.....sadece 3000 den fazla olan,cinden gelme alfabe insani cok fazla yoruyor....saniyorum ki o alfabeyi ögrenmek bir dil ögrenmeye bedel :))

hmmmmmm,zor bi durum.ama senin dil problemin yok....bu yönden sosyal olarak aktif olabilirsin aslinda....ben simdi haftada iki gün kursa gidiyorum....aslinda cocuk olmasa cok daha tempolu bi kursa gitmek ve bir senede dil problemini büyük ölcüde atlatmak istedim acikcasi....su anlik sartlarin müsade ettigi kadarini yapacagim artik :).....

bende simdi diger forumdan geliyorum.maalesef bir bilgim yok....ama bende tanidiklara sorarim...

:)
sanirim sitenin bu bölümünü en sIK ziyaret eden benim.günde en az 5 defa bakiyorum ama maalesef haraketlilik cok azzz sanirim bir süre sonra bende umudumu yitirecegim ((

kizlarrr,ne yapiyorsunuz yaaa? calismiyorsunuz,cocugu olan var olmayan var ama benimde cocugum var...biraz faal olmaya davet ediyorum sizi:)))

esim uyudu,kizimi uyuttum....kapi süsü (türkranz) yapiyorum) veya,yapmaya calisiyorum :))
örgü forumlarina bakiyorum...kizima örmek istediklerim var....kendisi beni uyanikken rahat birakmiyor sagolsun....geceye de enerjim kalmiyor....
bu arada,CH da dogup büyüyenlerden buradaki yemek kültürü hakkinda bilgi almak isterim....markette kullanmadigim cok sey var....merak ediyorum dogrusu degisik,damak tadimiza uyacak neler var acaba:))))

öptüm hepiniziii:)) tekrar geldigimde en az bir cevap bulmak umudu ile.................

:)
sanirim sitenin bu bölümünü en sIK ziyaret eden benim.günde en az 5 defa bakiyorum ama maalesef haraketlilik cok azzz sanirim bir süre sonra bende umudumu yitirecegim ((

kizlarrr,ne yapiyorsunuz yaaa? calismiyorsunuz,cocugu olan var olmayan var ama benimde cocugum var...biraz faal olmaya davet ediyorum sizi:)))

esim uyudu,kizimi uyuttum....kapi süsü (türkranz) yapiyorum) veya,yapmaya calisiyorum :))
örgü forumlarina bakiyorum...kizima örmek istediklerim var....kendisi beni uyanikken rahat birakmiyor sagolsun....geceye de enerjim kalmiyor....
bu arada,CH da dogup büyüyenlerden buradaki yemek kültürü hakkinda bilgi almak isterim....markette kullanmadigim cok sey var....merak ediyorum dogrusu degisik,damak tadimiza uyacak neler var acaba:))))

öptüm hepiniziii:)) tekrar geldigimde en az bir cevap bulmak umudu ile.................

selam kizlar, evet hareket yok burda... nerdesiniz bakiiiimm... gerci genel olarak isvicreden fazla kisi yok sanirsam forumda, ben diger topiklerdede cok gezyiorum ama cok rastlamadim... gazeteye ilan mi ne versek, böyle böyle bir forum var gelin sohbet edelim diye :))
oyy canim senin o 1 yasindaki kizini yerim yeriiiim allah bagislasin...
kapi süsünde kesin cok güzel olmustur ellerine saglik, bitirdiysen resmini koyda görelim kiz, kolay bisey ise bende yaparim, hiiic böyle marifetlerim yoktur malesef
isvicre mutfagini sormus bir arkadas, ben burda dogdum büyüdüm, ama türk yemekleriyle büyüdüm diyim..
bunlarin öyle cok cok da özel yemekleri yok kiz, fondue var, bak onu severim, yani tencere eritilmis peynir, yada raclette, ama bunlar kis yemekleri, bu insanlar zaten fazla yemek yemiyo, kahvalti desen yag recel, aksam peynir tabagi yada salam tabagi yapar yerler, bizim türlünün tadini bilselerr... :)) meyveli yogurt yerler, yada bircher müesli, böyle bugday lar ufak ufak dogramis meyveler ve yogurt.. ben sevemem gerci..
yani restorant lardada zaten ya pizza makarn yada pilav/patates kizarmasi yaninda et sunuyolar sadece..
en iyisi mizim mutfagimiz bosver sen, ama kisin fondü ve raclett i siddetle tavsiye ederim...
umarim biraz bilgi verebilmisimdir.... öpüyorum kizlar, bende ara sira ugruyorum buraya ama kimse olmayinca bakiyorum cok sakin bizim topige geri dönüyorum.. hamis kalmak isteyenler topigindeyim bu aralar...

selammm
kimse ugramadigi icin bende pek ugramiyorum foruma
kapi süsünü sormussun...evet,bitti :) cok tembel oldugum icin uzun sürebilir foto koymam:)
...fondü ve raclett denedim.özellikle raclett süperdi:) hatta c.tesi günü grenchen de bulunan otto`s dan pisirme aparatlarini aldik

Merhabalar....

Hosgeldin Neriman.Haklisin buralara pek kimse ugramiyor.Böyle olunca da Nurchan gibi ben de cok fazla ugramiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…