Berkin Elvan’ı kaybettik!

Ewett.. Baştan herkess normal bir şekilde eylemini sürdürdü..
Ama sonra baktılar ki iş ciddiye bindi direnemicekler kazanamıcaklar,
olayıı bambaşka boyuta getirmeye çalıştılar..
sonuçta bu bencee...

Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım.....Bende daha fazla burayı saçma düşünceleri doğrultmaya çalışmakla işgal etmeyeceğim.Allah ailesine sabır versin.Zaten annesi demiş katil bu diye bana sana laf düşer mi daha...Ne kadar anlatsamda ben anlayabildikleri kadar işte...

Berkin'in ölümünde ciddi ciddi parmağı olmadığını düşünen gezicilerin gerçekten saf ayagına yatıp böyle masum rolleri kesmesine de ayrı bir şaşırıyorum aslında şaşırmıyorum ama nedense şaşırmak geldi içimden...

Sanırım kırılacagım/kıracağım fazla devam edersem en iyisi susmak.

gezi olaylarının başka boyuta taşınmasına polis sebep olmuştur

bir sabah aniden baskın yaparak...........tabii polise emir verenleri de unutmamalı.............

Son düzenleme:
vallahi ben ölen polise de üzülmüştüm neticede insan olarak bakiyorum akplı chplı diye değil.

ama çoğu insanın vicdanina siyaset karışmış .
yazık...

neden mi çıktı bu olaylar anlatayım . 2 tane ağacı bahane edip yollardaki ağaçları söken

yeşili korumadınız diyip esnafın dükkanlarını yıkan döken, bankaları yakan,otobüsleri ateşe veren,belediye araçlarını parçalayan

yerdeki otlara zarar verdiniz diyip taksimi çöplüğe çeviren , pkk nın bayraklarıyla ortalığı harabeye çeviren

insanların amacı elbette 2 dal değildi. sınumuzun Ukrayna olması için hepsi bahaneydi . gezinin önü kesilmeseydi şimdi Ukrayna olmuştuk . anladın

Bence de sussanız iyi olacak
Biz burda ömrünün baharında yaşamını yitirmiş gencecik bir fidandan bahsediyoruz
siz geziciler diye tutturdunuz.

Anlamadım,anlamadık.Sonumuz Ukrayna mı olacaktı,bu bilgiye nerden ulaştınız ? Nasıl bu kadar eminsiniz ?

Hiiiiç provakatör yoktu zaten içlerinde demi,hepsi eylemcilerin suçuydu.

Biz konuşunca anlaşılmıyor,Berkin in annesini dinlersiniz belki.

Ben sana cevap bile vermem seni daha öncelerden biliyorum benimle yanları dahil her yeri görmeni engelleyen gözlükleri çıkardığında konuş.Sen anladın mı?Ha birde hırsıza katile sıfırlayıcıya tapıp saf ayağına yatanlar var ki bence de sussunlar.

Bence de sussanız iyi olacak
Biz burda ömrünün baharında yaşamını yitirmiş gencecik bir fidandan bahsediyoruz
siz geziciler diye tutturdunuz.

ne demeliydik hanımefendi pardon ?

Bal gibi parmagınız var diyoruz siz de bu ölümün bir rol oynayıcısınız diyoruz daha nasıl açık ifade edelim ?

Katiller mi diyelim bazıları gibi ?

Bazen gerçekten yazılanların dogru idrak edilemiyor..

Cayda çıra diye tutturacak degildim elbet..Garipleşmeyin allasen

Arkadaşlar neyi tartışıyoruz neden herkes birbirini suçluyor?
Farkında mısınız bilmiyorum ama bu sayfa tartışmanın yeri değil.
Eğer tartışmak isteyen varsa bir sürü konu var bunlarla ilgili önceden açılmış.

nato kafa nato mermer size iyi günler. küçük fikirlerinizi kendinize saklayınız. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…