işte maalesef bu sığ düşüncelerden ve inandıklarına inandırılmaya çalışılan cahil insanlardan dolayı şuanda bu acıyı yaşıyoruz. gezi eylemi eylem yapmayı bilen insanlar tarafından, gezi parkında çadır kurup sadece ve sadece birbirleriyle muhabbet eden, kitap okuyan ,müzik dinleyen ve inançları uğruna sıcak yataklarından çıkıp bir parkın ortasında günlerce sessiz mücadele veren kişiler tarafından başlatılmıştır. ancak kimler tarafından bahsettiğiniz gibi eylem olmaktan çıkan bir katliama dönüştüğünü sanırım hepimiz biliyoruz. gezi eylemi çok ama çok saf bir niyet ve inançla başlatılmış ancak bu saflığı ve ifade özgürlüğünü bir tehdit olarak görenler tarafından bir insanlık suçuna çevrilmiştir. bu sebeple işte aslında en tehlikelisi cahil kalmak. okumamak. öğrenmemek. bizler özellikle kadınlar okuyacağız gözlemleyeceğiz konuşacağız ve saygı duyacağız ki yarın çocuklarımız Berkin'imizin kaderini yaşamasın..
Eki Görüntüle 1017678
başımız saolsun..bu nadide vatan evladını kaybettik..
Bu çocuğun katili insanları eylem noktasına getirenlerdir.Eylemi suçlayacağınıza bu insanlar haklarını neden aradı neden canlarına tak etti diye bir sorun da bende sorgulayan bilinçli bir zeka örneği göreyim karşımda....
Eki Görüntüle 1017678
başımız saolsun..bu nadide vatan evladını kaybettik..
gezi olaylarının başka boyuta taşınmasına polis sebep olmuştur
bir sabah aniden baskın yaparak...........
Berkin'in ölümünde ciddi ciddi parmağı olmadığını düşünen gezicilerin gerçekten saf ayagına yatıp böyle masum rolleri kesmesine de ayrı bir şaşırıyorum aslında şaşırmıyorum ama nedense şaşırmak geldi içimden...
Sanırım kırılacagım/kıracağım fazla devam edersem en iyisi susmak.
neden mi çıktı bu olaylar anlatayım . 2 tane ağacı bahane edip yollardaki ağaçları söken
yeşili korumadınız diyip esnafın dükkanlarını yıkan döken, bankaları yakan,otobüsleri ateşe veren,belediye araçlarını parçalayan
yerdeki otlara zarar verdiniz diyip taksimi çöplüğe çeviren , pkk nın bayraklarıyla ortalığı harabeye çeviren
insanların amacı elbette 2 dal değildi. sınumuzun Ukrayna olması için hepsi bahaneydi . gezinin önü kesilmeseydi şimdi Ukrayna olmuştuk . anladın
[FONT=pt_sansregular]Berkin'in annesi: Oğlumu Allah almadı...
[/FONT][FONT=pt_sansregular][/FONT][FONT=pt_sansregular]11/03/2014 10:07[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]
Berkin Elvan'ın bu sabah yaşamını yitirmesinin ardından hastane önünde ailesi ve yakınları toplandı. Anne Gülsüm Elvan, oğlunun ölümünden Başbakan Tayyip Erdoğan'ın sorumlu olduğunu söyledi.
[/FONT]Radikal.com.tr - [FONT=pt_sansregular]Okmeydanı Hastanesi önünde gözyaşları arasında konuşan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, "Benim oğlumu benden Allah almadı, benim oğlumu benden [/FONT]Tayyip Erdoğan[FONT=pt_sansregular] aldı" dedi. [/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Berkin'in yaşamını yitirmesinin ardından ailesi ve yakınları hastane önünde toplandı. Berkin'in ölümüyle yıkılan anne Gülsüm Elvan, "Benim kuzumu Allah almadı, Tayyip Erdoğan aldı. Vay kuzum anan[/FONT]kurban[FONT=pt_sansregular] olsun sana bu sefer de dayanacaktın. Bu acıya ben nasıl dayanırım Berkin. Bir kurşun da bana sıksınlar, yanına yollasınlar" diye ağıt yaktı.[/FONT][FONT=pt_sansregular]
[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
[/FONT][FONT=pt_sansregular]
[/FONT]
Berkin'in ölümünde ciddi ciddi parmağı olmadığını düşünen gezicilerin gerçekten saf ayagına yatıp böyle masum rolleri kesmesine de ayrı bir şaşırıyorum aslında şaşırmıyorum ama nedense şaşırmak geldi içimden...
Sanırım kırılacagım/kıracağım fazla devam edersem en iyisi susmak.
Ben sana cevap bile vermem seni daha öncelerden biliyorum benimle yanları dahil her yeri görmeni engelleyen gözlükleri çıkardığında konuş.Sen anladın mı?Ha birde hırsıza katile sıfırlayıcıya tapıp saf ayağına yatanlar var ki bence de sussunlar.
neden mi çıktı bu olaylar anlatayım . 2 tane ağacı bahane edip yollardaki ağaçları söken
yeşili korumadınız diyip esnafın dükkanlarını yıkan döken, bankaları yakan,otobüsleri ateşe veren,belediye araçlarını parçalayan
yerdeki otlara zarar verdiniz diyip taksimi çöplüğe çeviren , pkk nın bayraklarıyla ortalığı harabeye çeviren
insanların amacı elbette 2 dal değildi. sınumuzun Ukrayna olması için hepsi bahaneydi . gezinin önü kesilmeseydi şimdi Ukrayna olmuştuk . anladın
Bence de sussanız iyi olacak
Biz burda ömrünün baharında yaşamını yitirmiş gencecik bir fidandan bahsediyoruz
siz geziciler diye tutturdunuz.
Biz konuşunca anlaşılmıyor,Berkin in annesini dinlersiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?