Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Berkinin hakkını sen savunsana. Ama bunu yaparken onunda aynı örgüt tarafından kullanıldığını unutma olur mu?

katiller yetmedi şimdi de sen mi berkin üzerinden pirim yapmaya başladın? Berkin benim için çocuktur evet o maşa olarak kullanılabilir o çocuk diye bahsettiğin katil şafak değil.

senin neyi kimi savundugun bile belli değil. bir katil sevicisin bir tatlı su solcusu. ekşiden okudugun içi boş safsatalar sökmez burda. berkinle 20'lerdeki adamı bir tutmak da sadece senin ve senin gibilerin yapabileceği birşey olurdu zaten.

Son düzenleme:
Bunu burda söylemeniz abes olmuyor mu? Berkinde çocuktu.
berkinle ilgili iyi yada kötü yorum yapmadım farkındaysanız, dhkpcli teröristlere beyinleri yıkanmış diye üzülenler vardı yukarki mesajlarda. yani pkklılaradamı üzülelim diye sordum? dağda olunca gebersin terörist, dhkpcli olunca beyni yıkanmış masum çocukmu yani?

fatih sultan mehmet 12 yaşında tahta çıkabiliyorsa 14 yaşındaki bi ergen pekala terörist olabilir

Her ağzı olan konuşmasa keşke.

Neyse ben konuya geleyim kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışmayacağım.Bende Berkin Elvan için meydanlarda yürüyen bir insanım..Sadece Berkin Elvan için de değil. Ethem , Ali İsmail , ve adını saymaya içimin yandığı diğerleri için.
Bütün bu olanların tek suçlusu vardır o da DEVLET.Çünkü devlet her zaman kendi çıkarlarını halkın çıkarlarından üstün tutmuştur.
Öncelikle Savcı Kiraz hakkında herkes ne kadar bilgili ise bende o derece bilgi sahibiyim.Şahsen veya dolaylı yoldan tanımam inançlarını düşüncelerini bilmem.Fakat onu bu olayda gözden çıkardıklarını düşünüyorum.Sözüm ona Terörist yaftasında bulunulan kişilerin taleplerinin yerine getirilmesi imkansız birşey değildi.Fakat hükümet böyle bir anlaşmada bulunmayıp kendi savcısını gözden çıkarabilecek kadar gamsız bir tavır sergiledi.Öyle yapmalıydı çünkü Berkinin Katili zira kendileriydi.
Operasyon bittiğinden sonra aklıma takılan birşey daha oldu.Cumhurbaşkanının Operasyon ekiplerini tebrik etmesi..Hayatımda bu kadar saçma bir kutlama ile karşılaşmamıştım.Pardon tebrik ettiğin şey nedir diyesim var ? Herkes ölmüş.Rehin kurtarılamıyor.Bu bir utanç kaynağıdır övünç değil..Tüm istihbaratta çalışan eğitimli kişileri sen görevinden alıp içeri tıkarsan.Böyle bir durumla karşılaştığında sana yardımcı olacak kişi aramayacaksın.
Ne malum ? Savcıyı polislerin öldürmediği ? Bunun için hepsini ortadan kaldırmadığını..Ortada anlaşılamayacak bir durum yoktu.

1-Berkin Elvan’ı katleden polislerin canlı yayına çıkarak itirafta bulunmaları…

2-Polislerin Halk Mahkemelerinde yargılanmaları…

3-Bugün kadar, Berkin Elvan için yapılan eylemlere katıldıkları gerekçesiyle haklarında soruşturma açılan, işten atılan, tutuklanan herkesin suçlamalarının kaldırılması…

4-Bu üç saatin ardından güvenli bir şekilde ayrılmalarının sağlanması…

5-Oluşturulacak bir heyetle iletişim kurmak… Oluşturulacak heyette bulunmasını istedikleri kişiler: Ümit Kocasakal, Sezgin Tanrıkulu, ÇHD’den bir avukat, Halk Meclislerinden bir kişi, Haziran Şehitleri Aileleri ve TAYAD'lı Aileler...

Neden çok mu zordu bunları yerine getirmek..Ben inanıyorum ki olay tamamen seçim öncesi bir provakasyon.Ve bunun baş sorumlusu Cumhurbaşkanıdır.Zira kendisi İşid ve Öcalanla masaya oturmuş devlet üzerinde ticaret yapmış anlaşmış insandır.Böyle bir istek ona vız gelir di..Bence katili uzaklarda aramayın.Kendisi gayet yakınınızda.

Berkin masumdu evine ekmek götürüyordu
Bu masumun öcü alınmaydı evine ekmek götürmek isteyen bir savcı bir baba bir eş öldürülerek
Bu saatten sonra hala masum diyenler elbette olacaktır ama ben söyleyeyim masumiyetinize kan bulaştı
Hele o sanatçı müsveddelerinin attığı tweetler bir gram üzülmeyenler sevinenler
Savcının fotoğrafı altına öldür öldürrrrrr halkın kahramanları diye kana susamışcasına yorum yapanlar
Topunuzun Allah bin belasını versin
Zalimler için Allah'tan vaat ettiği cehennemi istiyorum

katiller yetmedi şimdi de sen mi berkin üzerinden pirim yapmaya başladın? Berkin benim için çocuktur evet o maşa olarak kullanılabilir o çucuk diye bahsettiğin katil şafak değil.

senin neyi kimi savundugun bile belli değil. bir katil sevicisin bir tatlı su solcusu. ekşiden okudugun içi boş safsatalar sökmez burda. berkinle 20'lerdeki adamı bir tutmak da sadece senin ve senin gibilerin yapabileceği birşey olurdu zaten.

evet ben prim yapıyorum berkin üzerinden. buraya yazdıkça cebime para giriyor benim sınıfım yükseliyor rütbem artıyor.

katil sevici olsam devlet yalakası olurdum. ondan ala katil mi var?

evet ben prim yapıyorum berkin üzerinden. buraya yazdıkça cebime para giriyor benim sınıfım yükseliyor rütbem artıyor.

katil sevici olsam devlet yalakası olurdum. ondan ala katil mi var?

sen şimdi okuduklarından savcının şehit edilmesine kızanların devlet yalakası oldugunu mu anladın?? o zaman bravo

nasıl ki bir çocuk akpli bi ailede yetişirse büyük ihtimal akpli olur chplide yetişirse öyle olur pkkyı destekleyen çevreye ve bunu normalleştirmeye çalışan kişilere maruz kalırsa bunun doğal olduğunu düşünür çocuk. bakın ne diyorum ÇOCUK.

işinize gelince elti kaynana mevzularında o çocuk daha ne anlasın biri aklına sokuyordur dediğiniz şeyleri olay terörizm olunca neden bilerek kasıtlı yapmıştır diyorsunuz.

sadece pkk dhkc için geçerli değil bu durum. bütün o canlı bombalar bilmem neler çocuk yaşta hedef alınarak yetişrililen çocuklardan çıkıyor. çünkü çocuk kolay öğrenir beyni kolay yıkanır. bu bir tür taktiktir.

sen şimdi okuduklarından savcının şehit edilmesine kızanların devlet yalakası oldugunu mu anladın?? o zaman bravo

sana konuşuyorum. şahsına söylediğim sözleri genelleyip buradaki tepkileri bana yönlerdimeye çalışma.

Çocuk yaşta diye pkklılara da mı üzülelim diyorsun sonra berkinin tarafına geçiyorsun bunların amacı berkin değil onu karıştırma diyorsun. Önce kafanda bu örgütü nereye koyduğunu netleştir sonra gel burda konuş. dhkp-c de pkknın şehir yapılanması farkı yok.

diyorum ki bu tür terörizm faaliyetlerinde genelde sorunlu ailelerden kendini ifade yeteneği sıfır çocukları seçip yetiştirirler. bunların beynini yıkarlar gazı verirler ve bunlar terörist olur. bunlar masumdur demiyorum. şafak masumdur demiyorum. şafak aptaldır diyorum salaktır diyorum. devletin parmağı olan bir işte kendini kullandırtmış ve dhkc gibi bişeye inandığı için salaktır diyorum. pkkya masumdur demiyorum. terörizm nasıl meşrulaştırılabilir nasıl masum gösterilebilir.

berkin bir çocuktu ve berkin öldürüldü. berkin de savcı da masum olanlar. bunun dışında herkes suçlu. ama hepsi devletin oyunu bu yüzden insanlar bu halde demek istiyorum.

ya bazı mesajlar gerçekten beni benden alıyor.
bir berkini savunup bir yeriyorlar. çelişkiler silsilesi

berkini yeren zihniyetin vicdanı sorgulanır bence... küçücük bir çocuk. umarım berkine terörist p*ç diyenlerin kendi evlatları devletin o veya bu şekilde kurbanı olmaz... başa gelmeden anlaşılmıyor çnkü.

sana konuşuyorum. şahsına söylediğim sözleri genelleyip buradaki tepkileri bana yönlerdimeye çalışma.

Çocuk yaşta diye pkklılara da mı üzülelim diyorsun sonra berkinin tarafına geçiyorsun bunların amacı berkin değil onu karıştırma diyorsun. Önce kafanda bu örgütü nereye koyduğunu netleştir sonra gel burda konuş. dhkp-c de pkknın şehir yapılanması farkı yok.

bana konuşamazsın benim çizgim de düşüncem bellidir. önce kimden alıntıladıgına bir bak bakalım ben mi demişim pkklı çocuklara mı üzülelim diye?

ama anlamadımki ben. sizin mantığınızla bakarsak pkk lılarda çocuk yaşta dağa çıkıyor, ozaman onlaradamı acımalıyız. vah vah küçük yaşta kandırılıyorlra diye? kandırılmış,beyinleri yıkanmış olunca masummu oluyolar? hayretler içindeyim..

Ben ölen Pkk’lı çocuklara da üzülüyorum. 12 yaşında Adana-Mersin’de hapishanede çocuklara yapılan işkencelerle ilgili bir haber vardı, orada konuştuk bunları.

Dağda ölen Pkk’lılara üzülmüyorum sadece acıyorum çünkü kandırılıyorlar çünkü özgürlük mücadelesi verdiklerini, kutsal bir amaç uğruna savaştıklarını falan sanıyorlar ama sadece karanlık oligarkların çıkarlarına hizmet ediyorlar. Bunu göremeyecek kadar aptallar ya da başka çareleri yok. Bir şekilde kandırılan ve aslında kandıranlar tarafından da değer verilmeyen maşalar.

bak bakalım ben mi yazmışım? bir de neden anlaşılmıyorum diye kızıyorsun önce bi doğru anlasan güzel olucak.

X