- Konu Sahibi Mavi Terlik
Amma saptırdınız konuları ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berkinin hakkını sen savunsana. Ama bunu yaparken onunda aynı örgüt tarafından kullanıldığını unutma olur mu?
berkinle ilgili iyi yada kötü yorum yapmadım farkındaysanız, dhkpcli teröristlere beyinleri yıkanmış diye üzülenler vardı yukarki mesajlarda. yani pkklılaradamı üzülelim diye sordum? dağda olunca gebersin terörist, dhkpcli olunca beyni yıkanmış masum çocukmu yani?Bunu burda söylemeniz abes olmuyor mu? Berkinde çocuktu.
fatih sultan mehmet 12 yaşında tahta çıkabiliyorsa 14 yaşındaki bi ergen pekala terörist olabilir
katiller yetmedi şimdi de sen mi berkin üzerinden pirim yapmaya başladın? Berkin benim için çocuktur evet o maşa olarak kullanılabilir o çucuk diye bahsettiğin katil şafak değil.
senin neyi kimi savundugun bile belli değil. bir katil sevicisin bir tatlı su solcusu. ekşiden okudugun içi boş safsatalar sökmez burda. berkinle 20'lerdeki adamı bir tutmak da sadece senin ve senin gibilerin yapabileceği birşey olurdu zaten.
evet ben prim yapıyorum berkin üzerinden. buraya yazdıkça cebime para giriyor benim sınıfım yükseliyor rütbem artıyor.
katil sevici olsam devlet yalakası olurdum. ondan ala katil mi var?
sen şimdi okuduklarından savcının şehit edilmesine kızanların devlet yalakası oldugunu mu anladın?? o zaman bravo
ya bazı mesajlar gerçekten beni benden alıyor.
bir berkini savunup bir yeriyorlar. çelişkiler silsilesi
ya bazı mesajlar gerçekten beni benden alıyor.
bir berkini savunup bir yeriyorlar. çelişkiler silsilesi
sana konuşuyorum. şahsına söylediğim sözleri genelleyip buradaki tepkileri bana yönlerdimeye çalışma.
Çocuk yaşta diye pkklılara da mı üzülelim diyorsun sonra berkinin tarafına geçiyorsun bunların amacı berkin değil onu karıştırma diyorsun. Önce kafanda bu örgütü nereye koyduğunu netleştir sonra gel burda konuş. dhkp-c de pkknın şehir yapılanması farkı yok.
ama anlamadımki ben. sizin mantığınızla bakarsak pkk lılarda çocuk yaşta dağa çıkıyor, ozaman onlaradamı acımalıyız. vah vah küçük yaşta kandırılıyorlra diye? kandırılmış,beyinleri yıkanmış olunca masummu oluyolar? hayretler içindeyim..
sana konuşuyorum. şahsına söylediğim sözleri genelleyip buradaki tepkileri bana yönlerdimeye çalışma.
Çocuk yaşta diye pkklılara da mı üzülelim diyorsun sonra berkinin tarafına geçiyorsun bunların amacı berkin değil onu karıştırma diyorsun. Önce kafanda bu örgütü nereye koyduğunu netleştir sonra gel burda konuş. dhkp-c de pkknın şehir yapılanması farkı yok.