Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Allah rahmet eylesin savcıya. Çok çok üzüldüm. Tek suçu görevini yapmak mıydı? Şimdiye kadar atanan savcıların yapamadığını yapmış, olayı aydınlatmak için elinden geleni yapmaya çalışıyordu. Onu berkin elvan için öldürdüğünü iddia eden hayvan oğlu hayvanlar bu işe kalkışmasaydı berkin elvan olayı zaten aydınlatılacaktı. Neyseki terörist köpekler gebertildi. O teröristlere acıyanlar da elini vicdanına, aklını başına koysun. Demokrasilerde bu tür itlere prim verilmez. Dün geberenler gibi arkasındaki itler de gebertilecek inşallah. Onlara acıyanlar da gidip yakından acısın. Bu tür vicdansızlar toplum içinde barınmamalı.

AK Parti Kartal İlçe binasına silahlı 2 kişinin girdiği bildirildi. Polis binanın önünden geçen yolu kapattı
Ayrıntılar geliyor...

İstanbul Kartal, Üsküdar Caddesi'nde Ak Parti Kartal İlçe teşkilatı binasına giren silahlı iki kişi binayı işgal etti. Binadakileri dışarı çıkaran şahıslar, 7 katlı binanın en üst katındaki iki pencere camını kırdı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis çevre güvenliği aldı. Olay yerinde bir ambulans da hazır bekletiliyor. Eylemcilerden biri zaman zaman cama çıkarak kalabalığa doğru konuşma yapıyor.

buyrun bu da taze taze başka bir konudan alıntı.bakalım daha neler olacak.

Yazmıcam diyorum valla anlaşılamamak ne kötüymüş.

Üzüldüğüm böyle bir olayda kullanılması dillere pelesenk olacak olan şafağın ismi kimse gerçek katili sorgulamaycak. oraya ölmeye girdi ölmesine üzülmem çünkü ona göre bu şanlı bi ölümdü buna inandı.

Böyle rehine olaylarında öncelikli amaç rehineyi kurtarmaktır. Silahlarla nefes alan herşeyi herkesi öldürüp bunu başarı olarak nitelendiren tarafta değilim. Savcının ölümüne üzülenler savcıyı kimin öldürdüğünü düşünsün. nedeninin düşünsün biraz. Şuraya girip benim yazdıklarıma saydırmadan önce şunları bir düşünün ya.

Ogün samast demişsiniz ogün yakalanıp öldürülmedi çocuk mahkemesinde yargılanıp hapse girdi.

Adalet herkese farklı işler bu ülkede.

canlı bombalarda ölmeye gitti hep. amaçları için.
masum insanların içinde patlattılar bombayı. ölüme gittiler. yaşlarıda 20 cvarıydı. çoluk çocuk öldü o bombalar yüzünden. kullanılmasaydılar. masum değillerdi. zeka sorunları yoktu.

Bence herkes sizi yanlis anliyorsa anlatiminizda hata var demektir.

Çünkü her mesajiniz bir diger mesajinizi yalanlar nitelikte. Ne anlatmaya calistiginizi anlamak zor.

Berkinin hakkını sen savunsana. Ama bunu yaparken onunda aynı örgüt tarafından kullanıldığını unutma olur mu?

kesinlikle ikinizin de söylediği gibi olan çocuklara oluyor. bir tür beyin yıkama tarzıyla dhkp/devlet tarafından kandırılıyorlar. kesinlikle ben de şafak'a acırım ama berkine üzülürüm.... biri çocuk biri kazık kadar aptal bir adam.
ama sonuçta savcının da bunların da katili devlet. bu yüzden genel anlamda hepsine üzülürüm... devletin kirli oyunlarına insanlar kurban gidiyor...

Bu da özet niteliğinde olmuş sağol ya.

Haberlerden Şafak Yayla ve ağabeyi Bulut Yayla'nın özgeçmişinden kareler...Ve ailenin söyledikleri
Ailesi ile bağlantılarını koparmaları ..canlı bomba girişimleri...Evet gerçekten çok duygusallarmış!!!

http://www.ntv.com.tr/turkiye/iki-t...htiyar-dogruyol-kimdir,2fJiIGaEz0K6QcJL8ujryQ

.....
Ağabey kardeş okulu bırakıp DHKP-C eylemlerine katılmaya başladı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 18 Ocak'taki DHKP-C operasyonunda hedef gözaltı listesinde iki kardeşin adı da yer aldı. Şafak Yayla canlı bombalı eylem hazırlığı iddiasıyla polis tarafından Okmeydanı'da gözaltına alınırken, abisi Bulut Yayla izini kaybettirdi.

BABASI FERYAT ETMİŞTİ: CAN İNCİTME

Bulut Yayla ve canlı bombalı eylem hazırlığında olduğu iddiasıyla o dönem tutuklanan Şafak Yayla'nın babası emekli maden işçisi Şinasi Yayla operasyondan sonra feryat etmişti. Bulut Yayla'ya o dönem "Can incitme buna hakkın yok, bir can alamazsın" diye seslenen baba, "Polise teslim ol" çağrısında bulunmuştu.

''OKUSAYDI BELKİ GÜZEL BİR KARİYERİ OLACAKTI''

Zonguldak’ta maden ocaklarından emekli olduktan sonra memleketi Giresun’a dönen Şinasi Yayla, iki oğlunu 20 yaşına getirene kadar büyük mücadele verdiğini söyledi. Büyük oğlu Bulut’un Uludağ Üniversitesi’ne, küçük oğlu Şafak’ın da İstanbul Üniversitesi’ne derece ile girdiğini belirten baba, “Okusaydı belki güzel bir kariyeri olacaktı. Onlara çok kızdım ancak bir baktım, iş işten çoktan geçmişti” diye konuşmuştu.

''BEN ONLARA İNANMIŞTIM AMA...''

Çocuklarının “Baba biz Halk Cephesi’ndeyiz yanlış bir şey yapmıyoruz, bizim çalışmalarımız yasal” dediklerini hatırlatan Şinasi Yayla, “Ben onlara inanmıştım ama çocuklarım son iki yıl irtibatı kesti. Sonra medyada canlı bomba Şafak Yayla, bir zaman sonra baktım canlı bomba Bulut Yayla. Şafak Yayla yakalandı ve ben yakalandığına sevindim. Kimseye zarar vermeyeceğine inanıyorum ama verecekse yakalanması benim için daha hayırlı” ifadesini kullanmıştı.

ama anlamadımki ben. sizin mantığınızla bakarsak pkk lılarda çocuk yaşta dağa çıkıyor, ozaman onlaradamı acımalıyız. vah vah küçük yaşta kandırılıyorlra diye? kandırılmış,beyinleri yıkanmış olunca masummu oluyolar? hayretler içindeyim..

Bunu burda söylemeniz abes olmuyor mu? Berkinde çocuktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…