- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
Yayin yasagi gelmis diye okudum fotograflara.. Buna ragmen o fotografi hurriyet manset yapmis.. Cok kucukler daha idrak edemezler ama umarim kaldirilir ve o cocuklar gormemistir ve gormezler diye umut ediyorum. Ben hazmedemiyorum yapilani o fotografa baktikca. Kendimi cocuklarinin yerine koyup onlarin gozuyle bakamiyorum bile..
aynen öyle acıncak bir yanları yokLütfen saçmalamayın ya ölen teröriste acımak da ne demek. O da devlete karşı olup da devletin tetikçiliğini yapacak kadar aptal olmasaydı. Asla acımam. O da öteki koyunlar gibi bir şey benim gözümde. Masum insanları öldürenler, ölümüne sebep olanlara asla acımayın.
o resme bir daha bak. o savcının son resmine. ve o teröristi bir daha savun burada. o adamın yüzündeki acıya çaresizliğe bak:Ben yapılan eylemi savunmuyorum. Ama bu olayı onların gösterdiği gibi görmek saflık sadece. 14 yaşında veya 20 yaşında ölen kişinin kim olduğu kaç yaşında olduğunun bi önemi yok onlar için. Şafak olmasaydı kahramanlık safsatalarıyla uyutulup orada ölüm gidecek onlarca adam bulunur istanbulda. belki düşündüğümden daha da fazladır bilemiyorum.
http://www.bugun.com.tr/gundem/3-oglunu-dhkp-cye-kaptiran-ailenin-feryadi-haberi/746626
Bu haberi gördüm şans eseri ve ailesine başsağlığı diledim. dhkpc sempatizanı oldum olsun. Olmadığım bir bu kalmıştı zaten.
niye dün ben yandaşlara söverken bana hakaret edemezsin diyordun amaBen yapılan eylemi savunmuyorum. Ama bu olayı onların gösterdiği gibi görmek saflık sadece. 14 yaşında veya 20 yaşında ölen kişinin kim olduğu kaç yaşında olduğunun bi önemi yok onlar için. Şafak olmasaydı kahramanlık safsatalarıyla uyutulup orada ölüm gidecek onlarca adam bulunur istanbulda. belki düşündüğümden daha da fazladır bilemiyorum.
http://www.bugun.com.tr/gundem/3-oglunu-dhkp-cye-kaptiran-ailenin-feryadi-haberi/746626
Bu haberi gördüm şans eseri ve ailesine başsağlığı diledim. dhkpc sempatizanı oldum olsun. Olmadığım bir bu kalmıştı zaten.
niye dün ben yandaşlara söverken bana hakaret edemezsin diyordun ama
madem değilsin niye alındın?
niye dün ben yandaşlara söverken bana hakaret edemezsin diyordun ama
madem değilsin niye alındın?
o değilde, geride kalan 2 küçük çocuk babasını alnına silah dayanmış, korkan gözlerle bakan, resmiyle hatırlayacak.
Berkin'in de dhkpc 'li bu iki katılınde canı cehenneme bu arada LiLyaNa'cim öpüyorum seni
basın özgürlüğü..(!) özgür basın (!)bende hep bunu düşünüyorum o fotoyu gördüğümden beri.babamı o halde görmek o korkulu bakan gözlerini ömür boyunca aklımda tutmak istemezdim.Allah sabır versin.
bizim medyamızda berbat,sen o fotoyu neden manşet yapıyorsun? hiç mi akıl yok.
senin derdin ne? mesajımdan alıntı yapıp bana hakaret ediyosun. Burası internet özgür bi platform farklı fikirlere saygın yoksa ya böyle ortamlara girme yada mesajıma cevap yazma.
Fikirlerini savunacak argümanı olmayan küfre sarılan birisin aslında sana cevap vermemem gerekirdi.
senin derdin ne? mesajımdan alıntı yapıp bana hakaret ediyosun. Burası internet özgür bi platform farklı fikirlere saygın yoksa ya böyle ortamlara girme yada mesajıma cevap yazma.
Fikirlerini savunacak argümanı olmayan küfre sarılan birisin aslında sana cevap vermemem gerekirdi.
Berkin de masumdu ...arkadaşlar bence bu konuda masum olan tek çocuk o savcının çocukları.
20 yaşında ne yaptığını bilen biri masum olamaz.o örgüte girmiş,yüzüne o maskeyi geçirmiş,eline silah alıp bir insanı öldürmüş..buyrun,masumiyet bu mudur?
Daha fazla yazmak istemiyorum buda son mesajım olsun. Evet berkinin katilini bulup açıklamaya en yaklaşan savcı öldürüldü ve bu teröristlere yaradı süpersiniz uyutulmaya devam.
Katili savunsam savunduğum devlet olurdu asıl kimi savunduğuuza siz dikkat edin. hadi iyi günler.
Ben yapılan eylemi savunmuyorum. Ama bu olayı onların gösterdiği gibi görmek saflık sadece. 14 yaşında veya 20 yaşında ölen kişinin kim olduğu kaç yaşında olduğunun bi önemi yok onlar için. Şafak olmasaydı kahramanlık safsatalarıyla uyutulup orada ölüm gidecek onlarca adam bulunur istanbulda. belki düşündüğümden daha da fazladır bilemiyorum.
Daha fazla yazmak istemiyorum buda son mesajım olsun. Evet berkinin katilini bulup açıklamaya en yaklaşan savcı öldürüldü ve bu teröristlere yaradı süpersiniz uyutulmaya devam.
Berkin de masumdu ...