Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Ben kaldirilir diye düşünüyorum binlerce şey siliniyor ünlüler dahi istemedikleri şeyleri kaldirtabiliyor bunlar da arşive kapatılabilir...Ama bunun için ailenin kendine gelmesi gerek umarim geç olmaz...

aynen öyle acıncak bir yanları yok

o resme bir daha bak. o savcının son resmine. ve o teröristi bir daha savun burada. o adamın yüzündeki acıya çaresizliğe bak:

niye dün ben yandaşlara söverken bana hakaret edemezsin diyordun ama
madem değilsin niye alındın?

senin derdin ne? mesajımdan alıntı yapıp bana hakaret ediyosun. Burası internet özgür bi platform farklı fikirlere saygın yoksa ya böyle ortamlara girme yada mesajıma cevap yazma.

Fikirlerini savunacak argümanı olmayan küfre sarılan birisin aslında sana cevap vermemem gerekirdi.

yaw u dönüşü yapıyor işte maşaymış bilmemneymiş kimin başası olursa olsun bu yapılanları masum çıkaramaz. Bayılıyorlar ölü üzerinden pirim yapmaya. Berkinin hakkını aramak bunlara mı kalmış.

o değilde, geride kalan 2 küçük çocuk babasını alnına silah dayanmış, korkan gözlerle bakan, resmiyle hatırlayacak.

bende hep bunu düşünüyorum o fotoyu gördüğümden beri.babamı o halde görmek o korkulu bakan gözlerini ömür boyunca aklımda tutmak istemezdim.Allah sabır versin.

bizim medyamızda berbat,sen o fotoyu neden manşet yapıyorsun? hiç mi akıl yok.

basın özgürlüğü..(!) özgür basın (!)

ya bırakın maşaymış,bizde 20 yaşında olduk. ama acıma,,hümanistlik gibi erdemlerimiz vardı evet idealisttik. evet,düşüncelerimiz vardı. ama gidip birinin kafasına silah dayamadık. ağzını bantlayıp. hele o savunduumuz ,ölen bir çocuğunun katillerini bulmaya çalışan,o masum kişinin.

niye saygımız olucak ya kime saygımız olacak saygı duya duya bu aşamaya geldik zaten. bir baba sabah evinden çıkıyor akşama evine dönemiyor. burdada gelmiş katıllerı savunuyorsunuz. üstüne de saygıdan bahsediyorsun.

empati yapamıyorsan söyle açıklayayım baban sabah evden çıkmış bindiği otobüse de molotof atılmış. atana mı bakarsın attırana mı. ne kolay maşayım de kurtul. olma o zaman maşa. akıl fikir nerede? herkes bırbırını oldursun hak böyle aranıyorsa. özgürlükmüş. yemişim özgürlüğünü. önce vicdan.

Daha fazla yazmak istemiyorum buda son mesajım olsun. Evet berkinin katilini bulup açıklamaya en yaklaşan savcı öldürüldü ve bu teröristlere yaradı süpersiniz uyutulmaya devam.

Katili savunsam savunduğum devlet olurdu asıl kimi savunduğuuza siz dikkat edin. hadi iyi günler.

arkadaşlar bence bu konuda masum olan tek çocuk o savcının çocukları.

20 yaşında ne yaptığını bilen biri masum olamaz.o örgüte girmiş,yüzüne o maskeyi geçirmiş,eline silah alıp bir insanı öldürmüş..buyrun,masumiyet bu mudur?

evet ben o argümanlara hiç girmedim bile anlamayacağını biliyorum çünkü
söylediğim ve arkadaşların söyleyeceği hiçbir şeyin etki etmeyeceğine adım gibi eminim
beyniniz öylesi yıkanmış çünkü.
o yüzden tek kelime bile etmeyeceğim herkes olanı biteni görüyor zaten

yemin ederim ben sizin neyi savunduğunuzu anlamadım,kafamı o kadar karıştırdınız ki.bir mesajda onurlu insanlar bilmem ne deyip eylemi haklı gösterme çabası, ikinci msjınızda sanki bunları kullanan siz değilmişsiniz tarzı yorumlarınız var.

Yas farkinin önemi yok demek sizce de saçma değil mi? Beynimiz bebekligimizde ki gibi kalakalmiyor.

Dunya hukuk sistemi bile bunun üzerine kurulmustur. 14 yasinda ve 20 yasinda olması arasında çok fark var. 14 yasindaki bir çocuğu kandirman daha kolaydir daha saf ve bilgisizdir ama 20 yasina gelmiş bir insan akil sagligi yerindeyse bir çok şeyin farkında olmalidir. Olamamasi devletin ya da o savcinin sucu değildir.

Tekrarliyorum 20 yaşindaki adama dersen al su silahi vur sunu o da aklini kullanamayip bunu yapıyorsa ve sonucunda ölecegini de biliyorsa öldü diye acimak anlamsiz. Çünkü yaşam bicimi ve aklini kullanamaması ile yasamaya devam etse de acinacak halde biriymis zaten

Son düzenleme:
Daha fazla yazmak istemiyorum buda son mesajım olsun. Evet berkinin katilini bulup açıklamaya en yaklaşan savcı öldürüldü ve bu teröristlere yaradı süpersiniz uyutulmaya devam.

sen ve senin gıbılerın vicdanı uyutulmuş boşversene kimin neden uyudugunu.

ogun samastta bırılerının maşası o zaman ne olsun onu da salsınlar nasıl olsa beynı yıkandı değil mi? bu halk sandığınız kadar geri zekalı değil uyuyor da değil sadece beterın beterınden korkuyor. İşte bunu anlamak zor. Bir tek sen ve senin gıbıler uyanık goruyor gerçeği değil mi kendinizi böyle teselli etmeye devam edin. Senden alıntıyorum ama yazdıklarım burdakı ve dışardan okuyan tum katıl severlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…