- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.251
- Konu Sahibi Mavi Terlik
yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum :) ilk msjınız hariç ki hala bu son msjları yazanla onu yazan aynı kişi mi diye şoklar geçiriyorum,dediğiniz şeylerin bazısına katılıyorum.sadece teröriste üzülme kısmı hariç.ben gerçekten zerre üzülmedim.denizlerin olayına bu topikte girmek istemiyorum çünkü az kalsın dhkp-c üyesi ilan edilecektim insanlar neyi nasıl algılayacağını şaşırmış durumda, bir de o konuya girersem sinirden ölürüm ben.
berkinde bu grubun etkisinde kalmış bi çocuktu. hani elinde sapan olan bir fotoğrafı var ya. ağzında kızıl maske bağlı. bir sürü kişi yalanladı onun fotoğrafı değil fotoşop, o ekmek almaya gitmişti.
o da bu grubun etkisiyle polisle çatışmaya girmeye gitmişti. 'ekmek almaya gitmişti daha çocuktu' onu halk gözünde masumlaştırmak için söylenen şeylerdi.
benim için hala masum o fotoğrafı gördüğümde de masumdu o yüzden ben şafak içinde üzülüyorum. İstanbul hukukta dönen şeylerden az buz fikrim var. bu tarz eylemleri yapıcak adam avlamaya çalışıyorlar.
şafağa değil onu maşa niyetine tutan ellere vurmak gerek.
ilk mesajıma sık sık atıf yapılıyor dönüp okuyorum ne yazmışım diye son cümle yüzünden mi bu kadar tepki topladım merak ediyorum :)