-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
Bu kadar oyun gördükten sonra her gördüğüme inanmamam benim suçum olamaz herhalde...Ayrıca dirilip evet ben DHKP-C militanıyım dese çocuk yine çocuktur benim gözümde,"vay terörist, iyi ki gebermişsin" diyecek vicdan bende yok.O yüzden bence de siz bana bişey yazmayın artık...
Haa iyi ki 18 yaşına gelemeden ölmüş diyelim o zaman?Sekerim senin o cocuk dedigin cocugun! eylemde cekilmis fotoğrafını asmislar savcinin odasina. "On sekiz yasina gelince, eline sapan yerine silah verip bizim çocuklarımızı babasiz biraksa vicdanin buna ne der" diye sormaktan alamadım kendimi su an.
Allah hidayet versin.
Haa iyi ki 18 yaşına gelemeden ölmüş diyelim o zaman?
Ayrıca eee nolmuş eyleme katıldıysa?Eyleme katılan herkes dhkpc'li miydi?Hadi diyelim bu çocuk dhkpc'liydi(ben inanmıyorum ama öyle olduğunu farzedelim),sadece 14 yaşındaydı.14 yaşındayken seni de beni de çok rahat birşeyler için kandırabilirdi karşımıza kötü niyetli birileri çıksaydı.14 yaşında,aklı bir karış havada gariban bir çocuğu hangi vicdan suçlayabilir bunun için?
Son olarak,amin...cümlemize...
Adliyelere dedektör varken de ellerini kollarını sallaya sallaya girebiliyor millet. Ankara Adliyesi mesela. Yan tarafta bir giriş daha var, Sıhhiye'de ana caddede iki giriş var, bir de bahsettiğim yandaki giriş işte. Avukatlar oradan elini kolunu sallayarak girebiliyor lakin avukat olmayan da giriyor. Benim acil işim vardı adliyede. Evrak çantam vardı elimde. Öylece hiç aranmadan, kimlik kontrolü yapılmadan girdim. Avukat sandılar cübbem falan olmamasına rağmen. İnsanlar işini adam gibi yapsa bunlar hiç yaşanmayacak aslında.Şu elektrik kesintisi sona ersin artık, Adliye'ye dedektörlerin çalışmamasını fırsat bilip ellerini kollarını sallaya sallaya girmişler.
Misal filan değil.Alenen "büyüyünce terörist olacaktı" demedin mi?(bakınız:eline sapan yerine silah almak)Dedin.Eee ben de "iyi ki büyüyecek kadar yaşamamış ozaman" anlamını çıkartabilirim gayet bu sözünden.Başka birşey anlatmaya çalıştıysan da kendini iyi ifade edemiyorsun demek ki.Yas orda bir misaldi canimcim. Kendine haklilik payi cikarma ordan
AYRICAaa keşke elvan icin fazlasiyla kullandigin iyimserligini diger fikirlerin icinde kullanabilecek kadar iyimser olabilseymissin
Misal filan değil.Alenen "büyüyünce terörist olacaktı" demedin mi?(bakınız:eline sapan yerine silah almak)Dedin.Eee ben de "iyi ki büyüyecek kadar yaşamamış ozaman" anlamını çıkartabilirim gayet bu sözünden.Başka birşey anlatmaya çalıştıysan da kendini iyi ifade edemiyorsun demek ki.
Ayrıcaaaa da sadece iyimser olmam gereken kişiler için iyimserim
E tamam o zaman söylediğin şeyden başka birşey söylemeye çalışıyormuşsun gibi yapmana gerek yok,anladım ben seni raadolSon cumlen için; Ona ne suphe savundugun fikirlerinden bunu cikarmak zor olmadi. Benimki sadece temenniydi senin icin; )
O veletin buyumesi gerekmiyordu terörist demem icin, zaten oyle benim icin ; )
Anlayana.
bahsettiğiniz şey arkadaşlar ölüm ya. ölüm bundan kötü bir şey varmı.
nasıl bu kadar acımasız olduk anlayamıyorum
şu adamların yaptığıda iğrenç. ölen bervine yapılanda
onada üzüldüm. resme bakamıyorum bile. iğrenç insanlar şunu yapan, yazdım hatta.
bu söz bana gelmiş. 12 yaş nedir biliyormusun. çocuk. sen çocuğun yaptığı şeyi bilinçli yaptığına inanıyorsan önce bilimi redediyorsun demektiir. evet çocuk olan ve ölen kim ise üzülürüm.!...
Mai isimli kullanıcıya hücum edenlerin bir kısmını anladım ve helal olsun diyorum...
ancak ;
ilk sayfalarda dağdaki çocuk yaşta (?) olan pkklıların ölümüne üzülürüm, vicdanlıyım merhametliyim diyen bazı kullanıcıların birden MAİ isimli kullanıcıya hücum etmesine, vatan millet sakarya diyerek çoşmuş durumda olmasına anlam veremedim...
şafak 6 bilemedin 7 yaşla kaçırdı yani arkasından üzülecek olan büyük kitleyi..
nasip işte, 6 yaş daha küçük olaydı o zaman iyiydi..
pkklı çocuklara üzülen ablaları şafak a da üzülecekti, mai yalnız kalmayacaktı..
!!!
ne samimiyetsiz bir durum...
bunaa katılıyorum. çok doğru teşhis buHükümetin başı ne zaman sıkışsa ya da ne zaman seçim arafesinde olsak derin devlet eliyle kaos ve kara program yaratılır. Derin devletin el altından işi yürüten pratik kısmı DHKP-C'dir.
Önce elektriği kestiler(ki adam gibi çıkıp açıklama bile yapamıyor reziller) sonra bundan faydalanıp adliyeye silah sokturuyorlar savcı kaçırılıyor güya Berkin için kaçırıldığı söyleniyor çünkü Berkin'i terörist ilan etmesi gerek. Muhalefeti arabulucu diye suçla. Sonra savcı ölsün( Allah rahmet eylesin) öldüğü halde başarılı bir operasyon de. Sonra da bu tip olayların yaşanmaması için başkanlık sisteminin şart olduğunu söylerek insanları kandır. Ha kandırıyor da yalan yok.
Neyse son olarak şunu ekleyeyim;
Zaten kesinti bu işin doğasında var. Bakın ne diyeceğim, şimdi çok enteresan. Aynı hadise 1820'de İngiltere, 1917'de Amerika'da oldu. Söylenebilecek bir açıklama tahmini