Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

!...

Mai isimli kullanıcıya hücum edenlerin bir kısmını anladım ve helal olsun diyorum...
ancak ;

ilk sayfalarda dağdaki çocuk yaşta (?) olan pkklıların ölümüne üzülürüm, vicdanlıyım merhametliyim diyen bazı kullanıcıların birden MAİ isimli kullanıcıya hücum etmesine, vatan millet sakarya diyerek çoşmuş durumda olmasına anlam veremedim...

şafak 6 bilemedin 7 yaşla kaçırdı yani arkasından üzülecek olan büyük kitleyi..
nasip işte, 6 yaş daha küçük olaydı o zaman iyiydi..
pkklı çocuklara üzülen ablaları şafak a da üzülecekti, mai yalnız kalmayacaktı..

!!!
ne samimiyetsiz bir durum...

Hayır çok merak ettim şuursuzluktan okuduğunu anlayamayan varsa açıklanır. Kendi beyin hücreleri çerçevesinde laf sokmalar falan
Türkiyenin sorunu
sağ ve sol aynı kafada
bak birazdan masum çocuk öldü ( diyenler gelecek
sonra seni gezi düşmanı ilan edecekler
akpli olacaksın bekle

vicdanimi sorgulayanin beynini sorgularim
mide bulandirici şekilde iki yuzlusunuz

Varliginizla sizler dibe vurmayi da engelliyorsunuz

nasıl bir beyniniz var sorusunu hakaret olarak kabul ettiginize göre siz de farkjndasiniz

Türkiyenin sorunu
sağ ve sol aynı kafada
bak birazdan masum çocuk öldü ( diyenler gelecek
sonra seni gezi düşmanı ilan edecekler
akpli olacaksın bekle

Valla geziye nerde değinmişim merak ettim bi öğreniyim hem arkadaşta baya eğlenmiş dahil olmak isterim. Bu tarz tartısmalara girme o yuzden bence sende eni sonu bu bu tarz konuların.

Link.olarak aticaktim ama boyle cikti istemezdim sayfada direk biyke bir gorunrunun cikmasinu affolla arkadaslar

vicdanimi sorgulayanin beynini sorgularim
mide bulandirici şekilde iki yuzlusunuz

Varliginizla sizler dibe vurmayi da engelliyorsunuz

nasıl bir beyniniz var sorusunu hakaret olarak kabul ettiginize göre siz de farkjndasiniz

Özel mesajla dilediğiniz özürü buradan kabul ediyorum, keşke burada yazsaydınız.

kimse kusura bakmasın ama bence polisin tecrubesizliği, polis savcıyı kurtarsaydı kahraman olurdu, savcı öldükten sonra değil

Son düzenleme:

Hayır çok merak ettim şuursuzluktan okuduğunu anlayamayan varsa açıklanır. Kendi beyin hücreleri çerçevesinde laf sokmalar falan

Bu mesajınızda gecmis..ve evet tum direniscilere terorist diyenlerin arkasında oldugunuzu soylemissiniz.

Ayrıca gezicilerin dhkpc nin arkasından gittigi konusunda da komik bir varsayımda bulunmussunuz..

Merak ettim, acaba gezi alanlarına bir defa cıktınız mı? Yoksa tvlerden falan mı izlediniz?

Hayır gittiyseniz oradaki amacı ve devlet terorune ragmen eylemin barıscıllıgını bizzat gormus olmanız lazım da o yuzden sordum. Siz provokatorleri gezici falan sanıyorsunuz ya, cidden vebal alıyorsunuz.

Keske oklarınızı bu olayların bas sorumlularınıza cevirebilseniz, keske tek taraftan bakmasanız da ben de sizin samimiyetinizi gorsem..

Neyse, gec oldu..iyi geceler..

Allah dinsizi imansızı savunacak ona üzülecek duruma düşürmesin kimseyi...
tüm soysuzların belasını versin...
bana göre teröristin yaşı olmaz..
teröristlerinde onları savunanların da helak olduğu günleri Rabbim tez vakitte göstersin..

Özel mesajla dilediğiniz özürü buradan kabul ediyorum, keşke burada yazsaydınız.
Şimdiye kadar hangi üyeyle tartistiysam Özür dilerim
bu kişisel tercih
haklı olduğunuzu düşündüğümden değil

Vicdan sorgusu yapilinca beyin sorgusu da yapılır
biri diğerinden üstün değildir
birinin vicdanına sasirirsaniz o biri de sizin beyninize düşünce yapınıza sasirabilir nasıl isledigini sorabilir

Etki tepki bunlar

Her neyse iyi geceler tekrar size

Hala daha bi gezi cumlesi görememekle beraber artık havadan nem kapmalardan sıkıldım ne yersiz bi muhabbet boyle bi aksamda ya. Sokağa dökülen bir tek gezi parkındaki insanlar mı ? Baska hic eylem miting düzenlenmedi cünkü.

Bu arada bizzat katılmadım ama kadıköyde icine düstügüm oldu evet. Yanımızdan gecen kapalı kadınlara barıscıl bi sekilde laf atanlar vardı gercekten cok barıscıllardı.

Gezi parkı haklı bi direnisken bunu provoke edip insanı nefret ettirdiler siz de bunu bi kabul edin artık. İclerinde gercekten haklı olduklarını bilen ve fikrinin pesinden giden kesim, amacını saptırmak icin orda olanlardan ne yazık ki azdı. Nasıl ki gezi parkını elestirenleri dogrudan hükümet yanlısı bulabiliyosanız benim cumlelerimide bu mantıkla yargılamıssınız. Gercekten gec oldu ve uzatmanın bize kattıgı tek sey otekilestirmek. O yuzden bu tartısma burda kalsın artık.

Video yu kaldirdim arkadaslar benim gibi sayfada kocaman girmek sizleride rahatsiz eder diye dusundum

Gezi parkı haklı bi direnisken bunu provoke edip insanı nefret ettirdiler siz de bunu bi kabul edin artık.

Bunu kabul ediyorum..Kabul edemediğim tek şey bahsettiğimiz provokasyonların alttan alttan tüm direnişçilere mal edilmesi..
Evet maalesef bu tür olayları gezi ruhunu mahvetmiştir..

Gezideki insanlar artık galeyan halindeydi,tek beyin halinde hareket etme olayı yoktu.Ortalığı karıştırmaya çalışanları farkedenlerin bazısı evine döndü,bazısı da hem o provokatörleri savuşturmaya çalışıp hem de polis şiddetine direnmeye devam etti.Fırsat verme dediğiniz de bu oluyor herhalde.Ha gezi diyince aklıma geldi,gezideki o sözde dhkpc-polis çatışması tiyatrosu da tam bir komedyaydı.
Bakın kaç mesajdır dhkpc nin akp için yapmadığına inanmıyorum diyorum,bunu değiştirmek için de yapabileceğiniz birşey yok diyorum fakat mütemadiyen ortaya hiçbir mantıklı kanıt sürülmeden "dhkpc akp için yapmadı" cevabını alıyorum.Birşeyi 40 kere söylerseniz olmuyor hanımefendi,bunu da anlamak bu kadar zor olmamalı...

Hay senin de ağzına sağlık rozum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…