- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.106
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
Türkiyenin sorunuHayır çok merak ettim şuursuzluktan okuduğunu anlayamayan varsa açıklanır. Kendi beyin hücreleri çerçevesinde laf sokmalar falan
vicdanimi sorgulayanin beynini sorgularimbeynimi sorgulamak kimseye düşmediği gibi size hiç ama hiç düşmez.
Umarım birgün tartışmayı öğrenebilirsiniz, asıl beyin burada ortaya çıkar, kusura bakmayın seviyeyi düşürdüğünüz için kib'leyeceğim.
nerde canım video göremedim ben
Türkiyenin sorunu
sağ ve sol aynı kafada
bak birazdan masum çocuk öldü( diyenler gelecek
sonra seni gezi düşmanı ilan edecekler
akpli olacaksın bekle
vicdanimi sorgulayanin beynini sorgularim
mide bulandirici şekilde iki yuzlusunuz
Varliginizla sizler dibe vurmayi da engelliyorsunuz
nasıl bir beyniniz var sorusunu hakaret olarak kabul ettiginize göre siz de farkjndasiniz
İşte bunlar için sokağa dökülen kesim yaptıklarıyla gurur duyuyor mu acaba? Kimlerle aynı safta ve kimi savunduklarını gördükçe? İğreniyorum artık bu ülkenin zihniyetinden. Devletin savcısını rehin alan bu insanların peşinde binlerce insan sokağa dökülürken onlara terörist diyenlerin sonuna kadar arkasındayım! Bu zihniyetin bu iğrenç insan müsveddelerinin arkasındakiler yine savunun. Siz busunuz çünkü. Ülkemi seviyorumun arkasına sığının. Masum bir çocuk ekmek almaya giderken vurulmuştu.. Çünkü DHKPC masum insanları savunur di mi? Tiksiniyorum..
Hayır çok merak ettim şuursuzluktan okuduğunu anlayamayan varsa açıklanır. Kendi beyin hücreleri çerçevesinde laf sokmalar falan
Bende. Basarili operasyon denilmesini anlamis degikim sayin savci kaybedildikimse kusura bakmasın ama bence polisin tecrubesizliği, polis savcıyı kurtarsaydı kahraman olurdu, savcı öldükten sonra değil
Şimdiye kadar hangi üyeyle tartistiysam Özür dilerimÖzel mesajla dilediğiniz özürü buradan kabul ediyorum, keşke burada yazsaydınız.
Bu mesajınızda gecmis..ve evet tum direniscilere terorist diyenlerin arkasında oldugunuzu soylemissiniz.
Ayrıca gezicilerin dhkpc nin arkasından gittigi konusunda da komik bir varsayımda bulunmussunuz..
Merak ettim, acaba gezi alanlarına bir defa cıktınız mı? Yoksa tvlerden falan mı izlediniz?
Hayır gittiyseniz oradaki amacı ve devlet terorune ragmen eylemin barıscıllıgını bizzat gormus olmanız lazım da o yuzden sordum. Siz provokatorleri gezici falan sanıyorsunuz ya, cidden vebal alıyorsunuz.
Keske oklarınızı bu olayların bas sorumlularınıza cevirebilseniz, keske tek taraftan bakmasanız da ben de sizin samimiyetinizi gorsem..
Neyse, gec oldu..iyi geceler..
Gezi parkı haklı bi direnisken bunu provoke edip insanı nefret ettirdiler siz de bunu bi kabul edin artık.
Gezideki insanlar artık galeyan halindeydi,tek beyin halinde hareket etme olayı yoktu.Ortalığı karıştırmaya çalışanları farkedenlerin bazısı evine döndü,bazısı da hem o provokatörleri savuşturmaya çalışıp hem de polis şiddetine direnmeye devam etti.Fırsat verme dediğiniz de bu oluyor herhalde.Ha gezi diyince aklıma geldi,gezideki o sözde dhkpc-polis çatışması tiyatrosu da tam bir komedyaydı.gezidekiler neden buna fırsat verdi ?
Akpnin adamı oldukları için mi ?
ongorusuz oldukları için mi
bence ikincisi
DHKP c de akp için yapmadı
ama o kadar salak bir eylemdi ki
akp için olmuş oldu
bu nuanslari anlamak zor olmamali
Video yu kaldirdim arkadaslar benim gibi sayfada kocaman girmek sizleride rahatsiz eder diye dusundum
Gezideki insanlar artık galeyan halindeydi,tek beyin halinde hareket etme olayı yoktu.Ortalığı karıştırmaya çalışanları farkedenlerin bazısı evine döndü,bazısı da hem o provokatörleri savuşturmaya çalışıp hem de polis şiddetine direnmeye devam etti.Fırsat verme dediğiniz de bu oluyor herhalde.Ha gezi diyince aklıma geldi,gezideki o sözde dhkpc-polis çatışması tiyatrosu da tam bir komedyaydı.
Bakın kaç mesajdır dhkpc nin akp için yapmadığına inanmıyorum diyorum,bunu değiştirmek için de yapabileceğiniz birşey yok diyorum fakat mütemadiyen ortaya hiçbir mantıklı kanıt sürülmeden "dhkpc akp için yapmadı" cevabını alıyorum.Birşeyi 40 kere söylerseniz olmuyor hanımefendi,bunu da anlamak bu kadar zor olmamalı...
Savciyi rehin alanlar video yayinladi yazdugunizda google de cikiyor zavalli savcimizin basinda silah varken isteklerini saydiklari bir videone videosuydu acaba ? Kaçırmısım ben bu kısmı