- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
ya yapmayın o örgütün kanlı bir geçmişi var
sabancı centere gitip insanları öldüren bunlar. polisleri generralleri kaçırdıkları amerikalıları öldüren bu örgüt.
Nereye gideceksin bende geleyim ortadoğu bizden beter gelişmiş ülkelerde bizi almaz eee uzayada çıkamayacağımıza göre ne doğuluyuz ne batılı arada bir yerde sıkışıp kalmış en iyisi bir olup kendimizi düzeltmek çocuklarımız için gelecek güzel bir ülke için
ha anladım canım.oky o arkadaş benim msjımı alıntı yaptı o cümle bana ait yanlış kişiye msj yazdın.
ben de o cümlemi açıkladım zaten.
yani yakında dhkp-c militanı ilan edileceğem de son kez yazayım; bu örgütün çok güçlü olmayacağını o yüzden asla böyle şerefsizlik yapmayacağını düşünmüştüm.yani koskoca savcılık makamına elini kolunu sallayarak silahlarla girecek güçte olmaları beni şoka soktu.ha yapan pkk olsaydı şaşırmazdım malum yakında apo denilen pisliği bile sarıp sarmalayacağız.ha anladım canım.
canım sabancı centera girip sabancıyı ve sekreterini bunlar öldürdü. biri kızdı hatta.yani yakında dhkp-c militanı ilan edileceğem de son kez yazayım; bu örgütün çok güçlü olmayacağını o yüzden asla böyle şerefsizlik yapmayacağını düşünmüştüm.yani koskoca savcılık makamına elini kolunu sallayarak silahlarla girecek güçte olmaları beni şoka soktu.ha yapan pkk olsaydı şaşırmazdım malum yakında apo denilen pisliği bile sarıp sarmalayacağız.
canım sabancı centera girip sabancıyı ve sekreterini bunlar öldürdü. biri kızdı hatta.
pkkdan farkları yok iinan. geçmişi çok kkanlı bu örgütün
Bu milletin iki bölümlük dizi kadar hafızası var bunu da unuturuz
'Ekmek' Almaya giden 'masum' çocuğun masum bir şekilde adliyeye gelen taraftarları bunlar(!) O ekrandaki de aslında silah değil çiçek(!) Zaten Berkin'in elindeki de sapan değildi(!)ölen iki itin bir vatansever olmadığı kalmıştı neyse ağzımi bozacagim susayim
bak elinde sapanda olsa 14 yaşında o çocuk. sapan ne kadar öldürür. sence. onun çocuk olduğunu yok etmez bu. o yaştakiler bunu oyun görüyorlar. oyun oynuyorlar. dediğim gibi sapanla taş atana silah doğrultmak doğrumu peki'Ekmek' Almaya giden 'masum' çocuğun masum bir şekilde adliyeye gelen taraftarları bunlar(!) O ekrandaki de aslında silah değil çiçek(!) Zaten Berkin'in elindeki de sapan değildi(!)
14 yaşındaki biri elindekinin en olduğunun gayet oyun olmadığını çok iyi biliyor.bak elinde sapanda olsa 14 yaşında o çocuk. sapan ne kadar öldürür. sence. onun çocuk olduğunu yok etmez bu. o yaştakiler bunu oyun görüyorlar. oyun oynuyorlar. dediğim gibi sapanla taş atana silah doğrultmak doğrumu peki
ben bir çocuğun ölümünü onaylayan bir zihniyete cevap vermek istemiyorum. beni aşar bu.14 yaşındaki biri elindekinin en olduğunun gayet oyun olmadığını çok iyi biliyor.
Mesela sen yolda yürüyorsun ve kafana birden hiç görmediğin biri sapanla taş atıyor.
Çok ciddi yaralanabilirsin, beyin kanaması geçirebilirsin değil mi?
O çocuğun o çatışmanın içersinde ne işi vardı, ekmek almaya falan gitmediğini hepimiz biliyoruz.
O yaştaki çocuk ailesinin yanında olmalıydı, çatışmanın içine törörist gibi meydana salmayacaktı o çocuğu.
Okmeydan'ından Taksim'e ekmek almaya mı gitmiş vay be...
Ben buna onay wermedim canım,ben bir çocuğun ölümünü onaylayan bir zihniyete cevap vermek istemiyorum. beni aşar bu.
İsrail gibi kansız köpeklere taş az bile gelir...ha o zaman elinde taşlarla israilli askerlere kafa tutan filistinli çocuklarda ölmeyi hakediyordu değilmi. nede olsa taş baş yarar
bende o çocuk ölmeyi hatetmiş oh olsun diyene diyorum bunu.Ben buna onay wermedim canım,
O yaştaki çocuğu dışarıya törörist gibi salan aileye sövüyorum ben.
Bir çocuğu nasıl yetiştirirsen öyle olur.
'Ekmek' Almaya giden 'masum' çocuğun masum bir şekilde adliyeye gelen taraftarları bunlar(!) O ekrandaki de aslında silah değil çiçek(!) Zaten Berkin'in elindeki de sapan değildi(!)