- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
-
- Konu Sahibi Mavi Terlik
Olayın dhkpc nin kendi fikri olduğunu öne sürmeden önce,dhkpc nin yaptığı hangi eylem hükümetin işine gelmedi,ekmeğine yağ sürmedi onu bi düşünün derim.Hatta direk söyleyeyim,yok öyle birşey,dhpc nin karıştığı her olaydan hükümet karlı çıktı.O yüzden kusura bakmayın,kimse bana dhkpc nin bağımsız bir yapılanma olduğunu söylemesin,inanmam.Daha önceki mesajımda dediğim gibi olayın amacı artık savcı mıydı neydi orası tartışılır,fakat görünenin arkasında bir amacı olduğu bariz.Onun konuşması için bir şey olmasına gerek var mı ?
ona her şey bayram
eylem aptal DHKP c nin aptal eylemi
He derseniz işlerine geldi ona bir şey diyemem
işlerine gelme sebebi de gündem değişecek
bu gündem de arkadan bebek katılyle pazarlık yapilaca
iç güvenlik paketi filan
ama berkin elvanin katili cikacakti o yüzden olduruldu demek anlamsiz
bu adamlar öyle bir dosyayı bağımsiz savcıya verir mi ya
mümkün mü
hani sen gezide direnenlerin hepsini pkk ve dhkp ile bir tutuyorsun ya, ben de seni kimlerle bir tutuyorum bi hayal et. : )))
geziden de hükümet karlı çıktı ?Olayın dhkpc nin kendi fikri olduğunu öne sürmeden önce,dhkpc nin yaptığı hangi eylem hükümetin işine gelmedi,ekmeğine yağ sürmedi onu bi düşünün derim.Hatta direk söyleyeyim,yok öyle birşey,dhpc nin karıştığı her olaydan hükümet karlı çıktı.O yüzden kusura bakmayın,kimse bana dhkpc nin bağımsız bir yapılanma olduğunu söylemesin,inanmam.Daha önceki mesajımda dediğim gibi olayın amacı artık savcı mıydı neydi orası tartışılır,fakat görünenin arkasında bir amacı olduğu bariz.
E tabi...Gezi'yi çığrından çıkaranlar bizzat kendileriydi.geziden de hükümet karlı çıktı ?
ak parti yapilanmasi miydi ?
Berkin elvaninda çok umrumda olduğunu soyleyemem
sadece hukuk devleti isleyisi için katili bulunsun istiyorum
ekmekli fotoğrafları filan
ay üstüne isenen kadın fantezisi gibi
geziden de hükümet karlı çıktı ?
ak parti yapilanmasi miydi ?
Boşver benceGezi kelimesi nerde geçmiş bi onu öğrenelim sonrada bu kadar güldüğün benzetmeni dinliyim?
Sizlerde izledinuz mi video yi
Yani inanin şu durumda nasıl baktiginiz önemli değil umrumda da değilbir çocuğun öldürülmesi sizin için üzerine işenen kadın fantazisi gibiyse 'hmm okey' diyebiliyorum size sadece bir de böyle bakakalıyorum.
Boşver bence
Hanımefendi gerçekten bikmadiniz mi böyle taraf olusturmaktanevet. Zira son derece barışçıl bir eylemken, polisin sabaha karşı çadırları yakmasıyla başladı. Kim neden başlatımış bir daha düşünün isterseniz
gezidekiler neden buna fırsat verdi ?E tabi...Gezi'yi çığrından çıkaranlar bizzat kendileriydi.
Hanımefendi gerçekten bikmadiniz mi böyle taraf olusturmaktan
nasıl bir Beyniniz var ?
1979 tudehten bahsedelim mi İran devriminin baş mimari sol orgutten
polisten nefret ediyorum
akpden tiksiniyorum
şimdi gezi kartını mi oynicaz ?
Gezi aptal bir eylemDi
o serefsizlerin işine geldi
o veya bu sebeple eylem yapıp karşıt olduğun grubun oyunu arttiriyorsan salaksin işte
beyinsizsin
Yani dediğimi anlamak zor mu
yok polis yaktı filan
Ayy uff valla cekilecek gibi degilsiniz