Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

memlekette çok kavram kargaşası var açıkcası benimde kafam karışık, ama ben o teröristlerin berkin elvanı falan savunduğunu sanmıyorum, dertleri neyse artık bilmiyorum, zaten savcıyı öldürdükleri için öldürüleceklerini biliyor olmaları lazım intihar eylemi
zaten kimlikleri belliyse, terörist mi değil mi biliniyordur

Hükümetin başı ne zaman sıkışsa ya da ne zaman seçim arafesinde olsak derin devlet eliyle kaos ve kara program yaratılır. Derin devletin el altından işi yürüten pratik kısmı DHKP-C'dir.
Önce elektriği kestiler(ki adam gibi çıkıp açıklama bile yapamıyor reziller) sonra bundan faydalanıp adliyeye silah sokturuyorlar savcı kaçırılıyor güya Berkin için kaçırıldığı söyleniyor çünkü Berkin'i terörist ilan etmesi gerek. Muhalefeti arabulucu diye suçla. Sonra savcı ölsün( Allah rahmet eylesin) öldüğü halde başarılı bir operasyon de. Sonra da bu tip olayların yaşanmaması için başkanlık sisteminin şart olduğunu söylerek insanları kandır. Ha kandırıyor da yalan yok.
Neyse son olarak şunu ekleyeyim;
Zaten kesinti bu işin doğasında var. Bakın ne diyeceğim, şimdi çok enteresan. Aynı hadise 1820'de İngiltere, 1917'de Amerika'da oldu. Söylenebilecek bir açıklama tahmini

öldürülen teröristleri kahraman ilan edenler olmuş sosyal medya da, benim gerçekten kafam durdu

Berkin elvaninda çok umrumda olduğunu soyleyemem
sadece hukuk devleti isleyisi için katili bulunsun istiyorum
ekmekli fotoğrafları filan
ay üstüne isenen kadın fantezisi gibi

Olayın dhkpc nin kendi fikri olduğunu öne sürmeden önce,dhkpc nin yaptığı hangi eylem hükümetin işine gelmedi,ekmeğine yağ sürmedi onu bi düşünün derim.Hatta direk söyleyeyim,yok öyle birşey,dhpc nin karıştığı her olaydan hükümet karlı çıktı.O yüzden kusura bakmayın,kimse bana dhkpc nin bağımsız bir yapılanma olduğunu söylemesin,inanmam.Daha önceki mesajımda dediğim gibi olayın amacı artık savcı mıydı neydi orası tartışılır,fakat görünenin arkasında bir amacı olduğu bariz.

Arkadaslar simdi videoyu izledim yani anlam veremedim hani isteklerimiz gerceklesmesse savcumiz olucek derken ble bunu yapicaklari bana hic inandirici gelmedi

geziden de hükümet karlı çıktı ?
ak parti yapilanmasi miydi ?

Berkin elvaninda çok umrumda olduğunu soyleyemem
sadece hukuk devleti isleyisi için katili bulunsun istiyorum
ekmekli fotoğrafları filan
ay üstüne isenen kadın fantezisi gibi

bir çocuğun öldürülmesi sizin için üzerine işenen kadın fantazisi gibiyse 'hmm okey' diyebiliyorum size sadece bir de böyle bakakalıyorum.

bir çocuğun öldürülmesi sizin için üzerine işenen kadın fantazisi gibiyse 'hmm okey' diyebiliyorum size sadece bir de böyle bakakalıyorum.
Yani inanin şu durumda nasıl baktiginiz önemli değil umrumda da değil

evet. Zira son derece barışçıl bir eylemken, polisin sabaha karşı çadırları yakmasıyla başladı. Kim neden başlatımış bir daha düşünün isterseniz
Hanımefendi gerçekten bikmadiniz mi böyle taraf olusturmaktan
nasıl bir Beyniniz var ?
1979 tudehten bahsedelim mi İran devriminin baş mimari sol orgutten
polisten nefret ediyorum
akpden tiksiniyorum
şimdi gezi kartını mi oynicaz ?
Gezi aptal bir eylemDi
o serefsizlerin işine geldi
o veya bu sebeple eylem yapıp karşıt olduğun grubun oyunu arttiriyorsan salaksin işte
beyinsizsin
Yani dediğimi anlamak zor mu
yok polis yaktı filan
Ayy uff valla cekilecek gibi degilsiniz

E tabi...Gezi'yi çığrından çıkaranlar bizzat kendileriydi.
gezidekiler neden buna fırsat verdi ?
Akpnin adamı oldukları için mi ?
ongorusuz oldukları için mi
bence ikincisi
DHKP c de akp için yapmadı
ama o kadar salak bir eylemdi ki
akp için olmuş oldu
bu nuanslari anlamak zor olmamali

beynimi sorgulamak kimseye düşmediği gibi size hiç ama hiç düşmez.

Umarım birgün tartışmayı öğrenebilirsiniz, asıl beyin burada ortaya çıkar, kusura bakmayın seviyeyi düşürdüğünüz için kib'leyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…