BERK BEBEK...

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
dün gece kızım mızırdanmaya başladı acıkdığını anladım aldım ve emzirdim sonra yatırdım üzerini örttüm..böyle zamanlarda hemen aklıma o yavru geliyor hatırlarsınız berk bebek annesi (demeye bile dilim varmıyor) 9 günlük bayram tatilinde onu bırakıp tatile gitmişti..ne yaptı o bebek tek başına akşam oldu karanlıkta kaldı korktu üşüdü üzerini örten yok ağladı kucağına alan yok altı pislendi temizleyen yok ve en önemlisi acıktı yaa düşünüyorum düşünüyorum gözlerim doluyo küçücükler daha muhtaçlar ..ALLAH hepsini korusun..

ahhh canım yaaa sorma sormaaa, o anne demeye bin şahit ister insandaki nasıl bir vicdandır da o yavruyu bırakıp gitti aklım almıyor
ya kızım ilk doğduğunda hep acırdım istemdışı küçücük bana muhtaç acıktığı zaman bile ben olmalıyım sadece çünkü benden gelne sütle karnı doyuyor diye neler neler geçer aklımdan ve üzülürdüm
onlar bize muhtaç doymak için, temizlenmek için, korkularını bastırmak için, mutlu olmak için vs vs....

Öyle ürperdim ki... Anne olduktan sonra o tarz haberleri izleyemez oldum... Gözlerim doldu şu an... Gerçekten tamamıyle bir anneye muhtaç yavruya hangi can nasıl kıyar bilmiyorum...

Gözlerim doldu. Yavrularimiz bizim tek sermayemiz benimde biricik oglum var onu coooook seviyorum iyiki var tek gülüsüyle mutlulugumuza mutluluk katiyor evimizin nesesi rabbim yoklugunu göstermesin. Allahim böyle vicdansizlara bebek nasip etmesin.

ben medya bazı şeyleri eksik anlattı diye düşünüyorum.. bizde anneyiz ne kadar ne olursa olsuun o evlat ya candan can kopuyor gık dese içimiz acır . onda başka bişey var gün yüzüne çıkmayan gibi geliyor

her ne olursa olsun evlat bu emanet edilen bir eşya değil..hadi birine emanet ettin ara sorgula ya ne bileyim aklım hiç bir şekilde kabul etmiyor bunu

çpk etkilenmiş çok üzülmüştüm..
rabbim herkese merhamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…