• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beren'in Başarı Öyküsü 4 Kilo Verdi

harikasın tebrik ederim
bende 15 kiloya yakın verdim
yine vermem lazım 5 kilo kadar
oturduğumuz yerden olmaz mı ya :76:
deniyim bakalım bugünden başlıyım :25:
bıktım kilo vermekten offf offfff

ben zaten kola içmem ekmek desen günde 2 dilim kahvaltı da yerim hangisini kessem acaba :1:
bi tek yapabileceğim spor kaldı bu önerilerden
onu da her gün yapamam işe gel evi temizle yemek yap derken bi bakmışım aaa yatma vakti :50:

ben zaten kola içmem ekmek desen günde 2 dilim kahvaltı da yerim hangisini kessem acaba :1:
bi tek yapabileceğim spor kaldı bu önerilerden
onu da her gün yapamam işe gel evi temizle yemek yap derken bi bakmışım aaa yatma vakti :50:
anladım canım o zaman işe otobüsle filan gidiyosan 2 durak önce in yürü?

kızlar inanamıcaksınız ama yemeği hiç kesmeden 4 kilo verdim nasıl mı cola içmedim ekmek yemedim diğer tüm yemeklerimi güzelce yedim amaaaaaaaaaaaaaa her gün 1 saat spor yaptım sporum şöyle 100 mekik 100 şınav + 1 saat yürüyüş devam edyrm kilom 72 68 düştüm 60 a düşene kadar devam edicem sorunuz olursa cevaplarım sağlıklı günler:)

tebrikler çok güzel vermişsin peki herşeyi yedinmi et sebze makarna pilav gibi ne kadar yiyodun yemekleri yani ölçü olarak nekadar tebrikler

tebrikler çok güzel vermişsin peki herşeyi yedinmi et sebze makarna pilav gibi ne kadar yiyodun yemekleri yani ölçü olarak nekadar tebrikler

kola yok ekmek yok şeker yok bunları hiç yemedim tatlım diğer herşeyi yedim mesela makarna pilav et sebze .aklına ne gelirse yani bence yemek önemli ddeğil önemli olan dediğim sporlar:61:

Ben oldum olası az yerim bir ögünüm de bir dilim ekmegi yiyemem bile benden cok cok zayıf olan arkadaslarım bile benden fazla yerdi sen böyle nasıl doyuyorsun derdi demek ki midem kücük valla yetiyordu hatta tıka basa yemisim gibi doyuyordum.

Amaaaaa cola ve cips'ten malesef kurtulamıyordum hatta su yerine cola icerdim bir ara simdi cola'yı ve cipsi azalttım spora basladım. Evde bel, göbek, basen eritmek icin bir dünya hareket yapıyorum insallah sonuc alırım.

Ben oldum olası az yerim bir ögünüm de bir dilim ekmegi yiyemem bile benden cok cok zayıf olan arkadaslarım bile benden fazla yerdi sen böyle nasıl doyuyorsun derdi demek ki midem kücük valla yetiyordu hatta tıka basa yemisim gibi doyuyordum.

Amaaaaa cola ve cips'ten malesef kurtulamıyordum hatta su yerine cola icerdim bir ara simdi cola'yı ve cipsi azalttım spora basladım. Evde bel, göbek, basen eritmek icin bir dünya hareket yapıyorum insallah sonuc alırım.

canım noldu sonuç aldınmı ben 6 kilo verdim şimdi 8 kilo daha vericem ahh lisedeki yıllarıma dönüyorum çok mutluyum:49:

senin adına çok mutlu oldum.. darısı başımıza ah bir de stresimiz için birşeyler bulunsa =(

ben de ekmeği kestim öğlen ve akşam yemiyorum 2 gün oldu başım çatlıyor
proteinle besleniyorum
acaba siz tatlı vs yediniz mi az da olsa kaçamak şekilde?

bu başağrısından nasıl kurtulabilirim?süt içiyorum yine de bana mısın demiyor kafam:26:

kalkabilsem spor yapıcam ama halim yok :53:

ben de ekmeği kestim öğlen ve akşam yemiyorum 2 gün oldu başım çatlıyor
proteinle besleniyorum
acaba siz tatlı vs yediniz mi az da olsa kaçamak şekilde?

bu başağrısından nasıl kurtulabilirim?süt içiyorum yine de bana mısın demiyor kafam:26:

kalkabilsem spor yapıcam ama halim yok :53:

belki inanmazsınız ama ben çikolatalı pasta bile yedim antep fıstıklı çikolatada yedim bence haftada 2 gün kendinize çikolata kaçamağı ayırın:26:

Back