süpersiiinn devam şekerimm.. senden aldım gazı bende başladımm haberin olaa:)
başla anam başla banada haber ver durumunu özel msjla merak ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersiiinn devam şekerimm.. senden aldım gazı bende başladımm haberin olaa:)
harikasın tebrik ederim
bende 15 kiloya yakın verdim
yine vermem lazım 5 kilo kadar
oturduğumuz yerden olmaz mı ya :76:
deniyim bakalım bugünden başlıyım
bıktım kilo vermekten offf offfff
anladım canım o zaman işe otobüsle filan gidiyosan 2 durak önce in yürü?ben zaten kola içmem ekmek desen günde 2 dilim kahvaltı da yerim hangisini kessem acaba
bi tek yapabileceğim spor kaldı bu önerilerden
onu da her gün yapamam işe gel evi temizle yemek yap derken bi bakmışım aaa yatma vakti
anladım canım o zaman işe otobüsle filan gidiyosan 2 durak önce in yürü?
kızlar inanamıcaksınız ama yemeği hiç kesmeden 4 kilo verdim nasıl mı cola içmedim ekmek yemedim diğer tüm yemeklerimi güzelce yedim amaaaaaaaaaaaaaa her gün 1 saat spor yaptım sporum şöyle 100 mekik 100 şınav + 1 saat yürüyüş devam edyrm kilom 72 68 düştüm 60 a düşene kadar devam edicem sorunuz olursa cevaplarım sağlıklı günler:)
tebrikler çok güzel vermişsin peki herşeyi yedinmi et sebze makarna pilav gibi ne kadar yiyodun yemekleri yani ölçü olarak nekadar tebrikler
normal mekiği nasıl çekiyosun ayaklarına ağırlık koyuyomusun
Ben oldum olası az yerim bir ögünüm de bir dilim ekmegi yiyemem bile benden cok cok zayıf olan arkadaslarım bile benden fazla yerdi sen böyle nasıl doyuyorsun derdi demek ki midem kücük valla yetiyordu hatta tıka basa yemisim gibi doyuyordum.
Amaaaaa cola ve cips'ten malesef kurtulamıyordum hatta su yerine cola icerdim bir ara simdi cola'yı ve cipsi azalttım spora basladım. Evde bel, göbek, basen eritmek icin bir dünya hareket yapıyorum insallah sonuc alırım.
senin adına çok mutlu oldum.. darısı başımıza ah bir de stresimiz için birşeyler bulunsa =(
ay inşşalah darısı başına canım stres içinde bol yürüyüş iyi gelir canım ya
yürüyüş kesinlikle iyi geliyor ama düzenli olarak yapmam lazım
ben de ekmeği kestim öğlen ve akşam yemiyorum 2 gün oldu başım çatlıyor
proteinle besleniyorum
acaba siz tatlı vs yediniz mi az da olsa kaçamak şekilde?
bu başağrısından nasıl kurtulabilirim?süt içiyorum yine de bana mısın demiyor kafam:26:
kalkabilsem spor yapıcam ama halim yok