Beren'in Başarı Öyküsü 4 Kilo Verdi

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar inanamıcaksınız ama yemeği hiç kesmeden 4 kilo verdim nasıl mı cola içmedim ekmek yemedim diğer tüm yemeklerimi güzelce yedim amaaaaaaaaaaaaaa her gün 1 saat spor yaptım sporum şöyle 100 mekik 100 şınav + 1 saat yürüyüş devam edyrm kilom 72 68 düştüm 60 a düşene kadar devam edicem sorunuz olursa cevaplarım sağlıklı günler:)

100 mekiği nasıl çektin ya maşallah,tebrik ederim
parça parça mı birden yüz tane mi yanikafamçokkarıştı

tebrikler canımalkisalkisalkis15 günde 4 kilo harika bişey!ben de o 100 şınavı nasıl çektin onu merak ettim:))sendeki azim bi de bende olsa....

100 mekik neyse de 100 şınav çok zor yaa bi de üstüne yürüyüşboshayallersmile
süpersin valla! hem zayıf hem de sımsıkı bir vücuda sahip olacaksın. ben de gaza geldim şimdi..

aaa çok iyiymiş yaa bende denicem ama ben kilo vermek istemiyorum sadece belim incelsin yeter bu ara ince ama kalınlaşmaması için ne öneririsin canım..bacaklardan kollardan falan kilom iyi zaten hafif balık et seviyorum ama sadece belde şikayetim var

harikasın canım.. başarılarının devamı dilerim.

teşekkür ederim cnmm devam edyrm hala:)

100 mekiği nasıl çektin ya maşallah,tebrik ederim
parça parça mı birden yüz tane mi yanikafamçokkarıştı

ilk başlarda çok ama çok zorlandım ama yürüyüş yanında olunca alıştım tatlım her gün 100 tane çektim tabi 50 -50 ayırdım yani

tebrikler canımalkisalkisalkis15 günde 4 kilo harika bişey!ben de o 100 şınavı nasıl çektin onu merak ettim:))sendeki azim bi de bende olsa....

ilk günlerde çok zorlandım uyudugumda her yerim ağrıyodu sonra düzene sokunca vücutda alıştı ttlım :) bence sende başarabilirsinnnnnnnnnnnnnyerimseniben

100 mekik neyse de 100 şınav çok zor yaa bi de üstüne yürüyüşboshayallersmile
süpersin valla! hem zayıf hem de sımsıkı bir vücuda sahip olacaksın. ben de gaza geldim şimdi..

gaza gelin hemen başlayınnnnn 100 şınav en zoruydu ama belli bir günden sonra alışıyosun tabi ben ilk hafta ağrılar içinde uyudum vücut alışamadı ilk

her gün 50 tane şu hareketi yap cnm şimdi nasıl anltıcam o hareketi onu blmyrm en iyisi ben resim koyımm bu arada bende balık etli olmayı svyrmm:)

omuzların üzerine bir uzun oklava yada süpürge sopasıda olabilir koyun kollarınızıda üzerine atın bu şekilde 100 kere hergün dönün sağa sola benim belim ince ama göbeği çok etkilemiyor bu hareket söyliyim :) ayrıca bu söylediğim hem fazla zaman da almıyor. ayrıca çok sıkı göğüslere sahip olmayıda sağlıyor :)şakkıdı

100 mekik tamam da hakkaten 100 şınavı nasıl ceektin yahu ben hayatta yapamam

kızlar bende ilk önce yapamam dedim ama bir gün 10 tane çektim diğer gün 20 öle öle çektim sonrada her gün 100 taneye alıştım sizde alışcaksnz biraz spor yapın alışın ltfen bu dkr

walla cnm abimin söylediğine göre benim ki şınav diil başka bişeymiş uğraştım uğraştım olmadı bir tane bile çekemedim. ama mekik iyi fikir bir zamanlar çok düzenli yapardım ama artık orta boy bir göbekle yaşıyorum

tatlım bari mekik çek ve hiç bırakma bırakınca göbek hemen geliyo yine aynı yerineeee

gerçekten bravo ama banada biraz zor geldi 100 mekik 100 şınav yavaş yavaş artırılırsa belki olabilir

helal diyorum başka bişey demiyorum..diyemiyorum 100 şınav mekik neysede şınav herkes yapamaz senin kollarda kas yapar şimdii:) inşllah bi gün bizde çekeriz o şınavlardann tebrikleer:)

gerçekten bravo ama banada biraz zor geldi 100 mekik 100 şınav yavaş yavaş artırılırsa belki olabilir

ilk başlarda agrıdan yatamıyordum ama sonra vücut alışıyooo

tebrikler canım adaşım

teşekkürler adaş

helal diyorum başka bişey demiyorum..diyemiyorum 100 şınav mekik neysede şınav herkes yapamaz senin kollarda kas yapar şimdii:) inşllah bi gün bizde çekeriz o şınavlardann tebrikleer:)

kas hiç sevmem olmadıda cnmmm

Tebrik ederim.Bende spor yamak için hep çaba harcıyorum fakat yemeğimi kısmadan kilo vermekte zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…