kızlar inanamıcaksınız ama yemeği hiç kesmeden 4 kilo verdim nasıl mı cola içmedim ekmek yemedim diğer tüm yemeklerimi güzelce yedim amaaaaaaaaaaaaaa her gün 1 saat spor yaptım sporum şöyle 100 mekik 100 şınav + 1 saat yürüyüş devam edyrm kilom 72 68 düştüm 60 a düşene kadar devam edicem sorunuz olursa cevaplarım sağlıklı günler:)
kızlar inanamıcaksınız ama yemeği hiç kesmeden 4 kilo verdim nasıl mı cola içmedim ekmek yemedim diğer tüm yemeklerimi güzelce yedim amaaaaaaaaaaaaaa her gün 1 saat spor yaptım sporum şöyle 100 mekik 100 şınav + 1 saat yürüyüş devam edyrm kilom 72 68 düştüm 60 a düşene kadar devam edicem sorunuz olursa cevaplarım sağlıklı günler:)
harikasın canım.. başarılarının devamı dilerim.
100 mekiği nasıl çektin ya maşallah,tebrik ederim
parça parça mı birden yüz tane mi yanikafamçokkarıştı
tebrikler canımalkisalkisalkis15 günde 4 kilo harika bişey!ben de o 100 şınavı nasıl çektin onu merak ettim:))sendeki azim bi de bende olsa....
100 mekik neyse de 100 şınav çok zor yaa bi de üstüne yürüyüşboshayallersmile
süpersin valla! hem zayıf hem de sımsıkı bir vücuda sahip olacaksın. ben de gaza geldim şimdi..
aaa çok iyiymiş yaa bende denicem ama ben kilo vermek istemiyorum sadece belim incelsin yeter bu ara ince ama kalınlaşmaması için ne öneririsin canım..bacaklardan kollardan falan kilom iyi zaten hafif balık et seviyorum ama sadece belde şikayetim var
aaa çok iyiymiş yaa bende denicem ama ben kilo vermek istemiyorum sadece belim incelsin yeter bu ara ince ama kalınlaşmaması için ne öneririsin canım..bacaklardan kollardan falan kilom iyi zaten hafif balık et seviyorum ama sadece belde şikayetim var
ama 100 mekik derken normal mekik mi yarım mekik mi acaba :)
100 mekik tamam da hakkaten 100 şınavı nasıl ceektin yahu ben hayatta yapamam
walla cnm abimin söylediğine göre benim ki şınav diil başka bişeymişuğraştım uğraştım olmadı bir tane bile çekemedim. ama mekik iyi fikir bir zamanlar çok düzenli yapardım ama artık orta boy bir göbekle yaşıyorum
gerçekten bravo ama banada biraz zor geldi 100 mekik 100 şınav yavaş yavaş artırılırsa belki olabilir
tebrikler canım adaşım
helal diyorum başka bişey demiyorum..diyemiyorum 100 şınav mekik neysede şınav herkes yapamaz senin kollarda kas yapar şimdii:) inşllah bi gün bizde çekeriz o şınavlardann tebrikleer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?