- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözleri de kendisi de çok güzel ama şu kaşlarını azıcık düzelttirse orman gibi güzel yüzüne hiç hoş olmuyor doğal olucam diye orman gibi mi yapmak lazım kaşları :)
kız ne güzelsin sieen kuzum benim ya bayıldım :2:Beren Saatin göz rengi Solotica Hidrocharme Mel,
bunlarda benim :)
Solotica Hidrocharme Mel :)
Doğal göz rengim de ela ama biraz koyu, içerisinde çok hafif kahvelikler var, lensi denediğimde bir kadın daha denemişti gözleri açık kahveydi, berbat durdu, gözünün ortasındaki kahvelikler kıpkırmızı durdu. bu nedenle açık kahve gözlü arkadaşlara tavsiye etmem.
Benim gözlerimde açık ela kendi göz renginide çekip koyabilmen mümkün mü acaba ? Bana nasıl olur diye düşünüyorumda. göz rengimiz ne kadar yakın acaba ?
kızlar beren saatin lensi tanita tikaram yellow bence. kendi göz rengiyle aynı renk lens takıyor. tanita tikaram yellow da hiç damar yok gözüne birebir bütünleşiyo gözünün kendi yapısını tamamiyle görebiliyorsun sadece gözünüzün rengi değişiyo o lensi takınca. hareside kendi gözünün haresidir. bende var bu lensten amaaldım hiç takmadım öyle duruyor ilan vericem :S