Kontakt Lens beren saatin göz rengi

Merhaba Arkadaşlar bende c.tesi günü aldım giallolarımı.. kadıköyden 95 TL ye aldım. Lens kampanyası var. almak isteyen olursa optiğin adını ve yerini mail atarım. inanılmaz doğal ve güzel durdu. ayrıca çok rahatlar gözümde yokmuş gibi. freshlook gri kullanmıştım ve çok fazla batma yapmıodu ama çok yoruyodu gözlerimi. Dün 10 saat gözümde kaldı ve hiç yormadı.

estetica memnun kaldığına çok sevndm.haberm olsaydı kampanyadan bende kadıköyden alırdım.neyse.lensin takılması çok kolay gözde ben hssediroum ama ben 2 sene boyunca şeffaf ve çok rahat bi lens kullandım.şimdi lensin renkli olduğundanmıdır bilmiorum gözümü kapatıp açınca snyenin 100 de 100lük bi diliminde gözümü ilk açtığımda biraz bulanık oluor acaba yeşil olan kısım göz bebeğimemi gelior.nedendir acaba bide siyah kalme çekince rahatsız oluorum braz sizdede oluormu?

estetica memnun kaldığına çok sevndm.haberm olsaydı kampanyadan bende kadıköyden alırdım.neyse.lensin takılması çok kolay gözde ben hssediroum ama ben 2 sene boyunca şeffaf ve çok rahat bi lens kullandım.şimdi lensin renkli olduğundanmıdır bilmiorum gözümü kapatıp açınca snyenin 100 de 100lük bi diliminde gözümü ilk açtığımda biraz bulanık oluor acaba yeşil olan kısım göz bebeğimemi gelior.nedendir acaba bide siyah kalme çekince rahatsız oluorum braz sizdede oluormu?

Lensi ilk taktığımda sol gözümde batma oldu. satın aldığım yeri aradım, ters takmışsındır öbür yüzünü tak ööle dene dedi.. eve gider gitmez yıkayıp öbür yüzünü taktım hiç bi sorun çıkmadı. yaşadığım tek problem o oldu. bulanıklık fln da olmuo bende. pupil boşluğu geniş aslında, o yüzden renkli kısmının göz bebeğine gelmemesi gerekir. kayma yapıo mu lensin? ilk taktığımda çok oynuyodu, gözlerim şaşı gibi oluodu :)) şimdi oynamıo.
siyah kalemle ve bol rimelle kullanıorum hiç bi sorun olmadı.

berensaat11bl7.jpg

Beren saatin renkli lens taktığını düşünmüyorum kahverengilikler olması gayet normal mavi gözlerde bile ortaya doğru gidildikçe sarımsı bir renk oluyor ki bu yeşil gözlerde daha sık raslanan birşey annemin gözleride böyle koyu yeşil ortası kahve rengi .

kızlar beren saatin gözleri lens değil bence çok doğal duruyor

Bence Beren saatin gözleri yüzde yüz lens.ama acayip yakışıyor. solotica hidrocharme mel veya rainbow giallo kullanıyor olmalı.bende giallo aldım hemen hemen aynı rengi yakalayabiliyorum.

arkadaşlar daha önceki dzilerine de bakarsanız gözlerinin aynı olduğunu görürsünüz.

arkadaşlar beren saat'in aşk-ı memnu daki gözleri lens farkında değil misiniz?
ben kendisini uzun süre takip ediyorum
arkadaşım lens olduğunu söyleyip duruyodu yoktur diyodum ama
en son diziyi izlerken gerçekten farkettim lensin çizgisini sizde tvde tekrarları varken yakın çekimlerde dikkat edebilirsiniz
itusözlüktede yazıyordu zaten :)

normal göz rengi
beren+saat

saf ela gibi birşey
böyle bir tonu olduğu için yeşil lens taktığında fazlasıyla doğal duruyor.
yeşil tonlarında lensi var yani :)
75466704.png

resmin dibine girince özellikle sol gözündeki ipince çizgiyi görüyormusunuz?
yanlız para var ya mükemmel bi lens kullanıyor :)

arkadaşlar daha önceki dzilerine de bakarsanız gözlerinin aynı olduğunu görürsünüz.

önceki dizilerinde saf ela ve açık tonda bir balla yeşil arası ton.
aşkı memnu için daha şuh durması amaçlı koyu yeşil lens takıyor.
kadının kırk tane posteri var duvarımda hepsinin dibine giriyorum hepsinde de lens çizgisi var...

Beren Saat şeffaf lens kullanıyor bildiğim kadarıyla bende de onlarca resmi var hepsinde lens çizgisi belli oluyor ama renkli kullandığını düşünmüyorum göz bebeğinin kocaman olduğu resimlerde bile yeşile dönük rengi

Eklentiler

• $38975_426999646136_690986136_4720194_4746958_n.jpg
    $38975_426999646136_690986136_4720194_4746958_n.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 230
  • $39052_426998611136_690986136_4720151_2586976_n.jpg
    $39052_426998611136_690986136_4720151_2586976_n.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 528
  • $38975_426999651136_690986136_4720195_7298202_n.jpg
    $38975_426999651136_690986136_4720195_7298202_n.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 1.901
bende şüpheleniyordum ve başka resimlerine bakıncada ikna oldum ve arkadaşlar markasını biliyosanız sölermisiniz çok merak ediorum

Arkadaşlar benim göz rengimde Beren saatinki gibi bazıları Yeşil diyor bazıları ela hatta mavimi diye soran bile oluyor bir ara gözlerin geçen gün maviye benziyordu diyen kız bir - iki saat sonra senin gözlerin kahverengimi bile dedi ilk defa bu soruyu soran oldu yani Ela o renk ama çoğunlukla yeşil oluyor içinde turuncuda var bazen kahverengiye benziyor o turuncular bu yüzden lens sanılmasıda çok normal ama lens değil

Son düzenleme:
senin gözlerin dogal da renk degistrior fakat beren lens rengini degistrio..nerdeyse her seferinde baska lens görüyorum gözlerinde...kahverengi gözdede rengi degisikligi oluyor, her dogal göz renginde olabilyior siyah haric. bnm lenslerim vardi bi ara, capuccino idi rengin ismi ve bi kendi dogal rengi ela olan arkadasimla ayni tondaydi, ikimiznkide ayni tonda degisiyordu resmen..bu kadininki bariz lens.

X