Erken uyanmak istiyorum

😂Hunharca kısmı tüm eşler için geçerli galiba.😅 Dediğiniz gibi iş zaten bitmiyor ama ben biraz sanat meraklısıyım o yüzden kendime vakit ayırmak istiyorum erken uyanıp işleri halletsem kendime ayıracak vaktim de olur diye düşünüyorum. Ciddi anlamda kendimle çok savaşıyorum ama bir türlü kendimi yenemiyorum. Ezan konusu en üzüldüğüm konu çünkü eve ses gelmiyor pek fazla .
Hergün 15 - 20 dk daha erken uyanmaya çalış.
Ezan uygulaması var onu indirebilirsin. Vakit geldiğinde ezan okuyor veya bildirim geliyor sana.

benim kızım 8:30-9 gibi uyanıyor 10a kadar kendi odasında oynuyor sonra beni kaldırıyor 10da uyanmak bana çok erken geliyor 😀😀
Gerçi gece en erken 3de uyuduğum için olabilir 🙊
😄😄Bu konu beni meşgul ettiği için ben de bu saatlerde uyumaya mecbur kaldım. Ama biz uyurken neler oluyor hayatta kim bilir uyanınca kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum.

Kızımın uykusuna hep dikkat ettim gündüz bir vakit uyutuyorum gece de 10 gibi uyumuş olur ama sabahları çok ses olmadığı için erken uyanmaz bizim alarmlarımıza bile uyanmaz.
Onun uyku saatini öne çekseniz siz de çok rahat edersiniz aslında . Erken uyanmamıza da yardımcı olur. Saat 10 2 yaş çocuk için çok çok gec

Aklıma şey geldi annemin bir uygulamasi vardı sabah sabah bangır bangır ezan okuyordu 😄 korkuyorduk.
Onu ben de indirdim normal ezan uygulaması valla sabah ezanı vakti bir esselaaaa diye okuyor ödümüz patlıyor ve tek yaptığımız onu da kapatıp uykuya devam etmek. Beni uyandıran tek şey eşimin horlaması ama o da yanlış zamanda horluyor hiç ezana veya uyanma saatine denk getirmiyor 🙃

Onun uyku saatini öne çekseniz siz de çok rahat edersiniz aslında . Erken uyanmamıza da yardımcı olur. Saat 10 2 yaş çocuk için çok çok gec
Evet biraz geç öyle olmasının sebebi aslında babası işten gelince vakit geçirmek istemesi yine de dediğiniz gibi daha erken uyusa dağa sağlıklı olur.

😄😄Bu konu beni meşgul ettiği için ben de bu saatlerde uyumaya mecbur kaldım. Ama biz uyurken neler oluyor hayatta kim bilir uyanınca kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum.
Uykuyu o kadar çok seviyorum ki çalışana kadar bu saatlerin tadını çıkartmak istiyorum😀 sizde hamileymişsiniz zaten dinlenin ne güzel doğuma kadar 🌼

Uykuyu o kadar çok seviyorum ki çalışana kadar bu saatlerin tadını çıkartmak istiyorum😀 sizde hamileymişsiniz zaten dinlenin ne güzel doğuma kad

Uykuyu o kadar çok seviyorum ki çalışana kadar bu saatlerin tadını çıkartmak istiyorum😀 sizde hamileymişsiniz zaten dinlenin ne güzel doğuma kadar 🌼
Şu an dört aylık hamileyim ve ilk ay aslında bir iki hafta falan uykudan nefret ettim uyuyordum ama isteyerek değildi elimden gelse hiç uyumazdım uyuyan insan görünce de midem bulanırdı ama ne yazık ki kısa sürdü Allah bana uyanmayı size de dilediğiniz gibi uyumayı nasip etsin inşallah 🙃

Hergün 15 - 20 dk daha erken uyanmaya çalış.
Ezan uygulaması var onu indirebilirsin. Vakit geldiğinde ezan okuyor veya bildirim geliyor sana.
Uygulamam var ama şeytanımda var ne yazık ki kapatıp tekrar uyuyorum yani çok ani gelişiyor düşünmeye bile fırsat bulmadan kapatmış oluyorum.

Ben de erken uyanmak istiyorum ama böyle aklımızdan zorumuz var gibi gece uyumazsak uyanamayız tabii

Siz uyurken cocukta uyuyorsa bu cocuk kaçta uyuyor? Gidiyor canim buyume hormonlari su an hamilesiniz farkinda degilsiniz ama bu duzensiz uyku halinin size cok zararı olacak. Bir an once uyku duzeninizi toparlarsaniz lohusayken cok rahat edersiniz.

Guzel gunlerde buyutun her ikisinide, kolay dogumlar dilerim ♥️

Ben de erken uyanmak istiyorum ama böyle aklımızdan zorumuz var gibi gece uyumazsak uyanamayız tabii
Keşke seni motive edebilsem ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Yine de yaparız inşallah bir gün şimdi 10 tane alarm kurdum oradan buradan edindiğim bilgilere göre 21 gün üst üste yapsak sonra alışkanlık oluyormuş zaten bakalım ne olacak.

Siz uyurken cocukta uyuyorsa bu cocuk kaçta uyuyor? Gidiyor canim buyume hormonlari su an hamilesiniz farkinda degilsiniz ama bu duzensiz uyku halinin size cok zararı olacak. Bir an once uyku duzeninizi toparlarsaniz lohusayken cok rahat edersiniz.

Guzel gunlerde buyutun her ikisinide, kolay dogumlar dilerim ♥️
Çocuk 10 gibi uyuyor ona dikkat ediyorum kendime çarem yok bir tek çok erken uyusam da geç kalkıyorum ne yazık ki hamilelik iyice yoruyor zaten ama düzeltmeye çalışıyorum ben de bir gün size başardım diye yazarım inşallah m

Çocuk 10 gibi uyuyor ona dikkat ediyorum kendime çarem yok bir tek çok erken uyusam da geç kalkıyorum ne yazık ki hamilelik iyice yoruyor zaten ama düzeltmeye çalışıyorum ben de bir gün size başardım diye yazarım inşallah m

İki bebeginin arasında 23 ay olan, ilk bebeginin uyku duzeni kardesinin dogumuyla alt ust olunca zombiye donen bir anne olarak yaziyorum size saat 22 suları cok gec, perisan olursunuz.

Birkac gun ust uste erken kalkarsaniz toparlanirsiniz

İki bebeginin arasında 23 ay olan, ilk bebeginin uyku duzeni kardesinin dogumuyla alt ust olunca zombiye donen bir anne olarak yaziyorum size saat 22 suları cok gec, perisan olursunuz.

Birkac gun ust uste erken kalkarsaniz toparlanirsiniz
Adınıza çok üzüldüm çocuklarınız için yaptığınız tüm fedakarlıkların bir gün mükâfatını almanız dileğiyle. Ben de tavsiye ettiğiniz gibi erken uyuyup erken uyanmak isterim inşallah bir gün...🏵️

Erken uyanmanız için gece erkende yatmak lazım. Siz yeterince motive olamamışsınız herhalde. Bu tabi iki günde olabilecek bir şey değil tekrarlılık isteyen bir iş 🙃

Gece yatağa erken (11,12) girin. Telefonunuzda uyanmak istediğiniz saatin alarmı beş dakika aralıklarla kurulmuş olsun. Telefonunuzu yatarken yetişemeyeceğiniz bir yere bırakın. Alarmı açmak için kalkarsınız. Yatağa asla telefonla girmeyin. Dönüp dursanız bile telefonu almayın.
Alarma iki saat kaldıysa bile (gün içinde tetikte olmanızı geliştiren bir şeylerle meşgul değilseniz) asla ertelemeyin o alarmı. O gece iki saat uyuyun ki yarın daha erken uyanın.

Sizden kötüsü de var. O kadar çok uyuyorum ki bıraksalar 2 gün uyurum. Öğlen 3 4 gibi zor bela uyanıyorum. Kaç kere uyumamayı denedim ertesi gün erken uyumak için evet erken uyudum akşam 8 de uyuyorum mesela. Ama yinede ertesi gün aynı şekilde 3 4 te zor uyanıyorum. Psikolojim çok bozuldu. Çocukta yok. Hatta sırf bu yüzden çocuk yapmayı erteliyorum korkuyorum yine uyanamayıp çocuğa bakamazsam diye

Sizden kötüsü de var. O kadar çok uyuyorum ki bıraksalar 2 gün uyurum. Öğlen 3 4 gibi zor bela uyanıyorum. Kaç kere uyumamayı denedim ertesi gün erken uyumak için evet erken uyudum akşam 8 de uyuyorum mesela. Ama yinede ertesi gün aynı şekilde 3 4 te zor uyanıyorum. Psikolojim çok bozuldu. Çocukta yok. Hatta sırf bu yüzden çocuk yapmayı erteliyorum korkuyorum yine uyanamayıp çocuğa bakamazsam diye
Ev işi yemek faln nasıl yapıyorsunuz 🙄

Ev işi yemek faln nasıl yapıyorsunuz 🙄
Uyanınca yapıyorum zaten iki kişi olduğumuz için eşim çalışıyo bende sürekli yatıyorum ev dağılmıyo sadece süpürüp siliyorum yemekte öyle ağır yemekler yapmam et falan yemeyiz pek. Kolay sebze yemekleri makarna yumurta falan. O yüzden sorun olmuyo ama psikolojik olarak çok zor

Bunu ben yazdım sandım. Bendeki yılların getirdiği bir alışkanlık. Ancak düzenli bir işyerinde çalışırsam mecburen bu alışkanlığı bırakırım. Diğer türlü alarmsız bir şekilde 12.00den önce uyanamıyorum.

X