Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün detaylı ultrason günüm çok heyecanlıyım elim ayağım birbirinde :/:/
merhaba canım;başlığını okudum,üzüldüm canım;inşallah bebişin iyidir.Başlığa girip haberlerine bakacağım kısmetse;inşallah güzellikler seninle ve bebişinle olur.inşallah her şey yolunda gider dualarım seninle güzel haberlerle gel:)))hemen anlat gelince canım neler yapılıyor nasıl oluyor Allah sağlık versin bebişlerimize..
merhaba canım;başlığını okudum,üzüldüm canım;inşallah bebişin iyidir.Başlığa girip haberlerine bakacağım kısmetse;inşallah güzellikler seninle ve bebişinle olur.
ikinci düzey ultrasona gittim geldimmmmm .. Çok keyifliyim çok mutluyum arkadaşlar.. Bebeğim kızım canım bir tanem çok iyi .. Sırtı kafası her şeyi yerinde çok özür dilerim totişine kadar her şeyi yerinde...
detaylı ultrason normal ultrason daha gelişmişi dopler kullanıyorlar .. Doktor her şeyini inceliyor tek tek .. bütün organları yerindemi damarlarda herhangi bir sıkıntı var mı bebeiğin eşine bile bakıyorlar boyuna tahmini kilosuna kafa çapına vsss. 40 45 dk kadar sürüyor... Bebişte sorun yok çok şükür. Doktorunuza her şeyi sorun aklınıza takılan vs..
Hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin Allahım :)
çok sevindim canım ..
perşembe 2 de gideceğim ben de kızımı göreceğim inşallah benim de endişelerim boşunadır lütfen dualarınızı eksik etmeyin benim 1/386 çıktı riskli çıkrı 3 lü test çok korkuyorum çokk.ve aptal kaynanam 1 bucuk sene sonra yani ben 2 aylık hamileyken eşimin hepatit b taşıyıcısı olduğunu söyledi önlemini de almadık napcam bilmiyorum daha o derdimiz var
benim eşimde sarılık geçirmiş canım ... herhangi bir sıkıntı çıkmadı .Kendini ferah tut benim riskim çok yüksekti .. 1/57 canım.. spina bfida riski vardı doktorun dediği tek şey yaşama riski çok azdır böyle bir bebeğin dediğini duyduğum anda yıkıldım.. Ama bu yüreğimi ferah tuttum.. Kızımla konuştum sürekli..
Sıkma içini ..Eşinde ihmal etmesin.. Çok fazla anlamıyorum ama tetkiklerini canım yaptırın canım..
Kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum bugün detaylı ultrasona girdim 4d bakıldı her seyimiz sağlıklı doktor amniyosenteze gerek yok dedi allahıma şükürler olsun çok mutluyumm bu gece rahat uyku uyuyacağım... Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnn
seni nasıl anlıyorum şimdi :))) yüzbin kez oh dedin mi :)))
hadi hayırlısı artık bebişleri düşünme zamanı :)))
çok geçmiş olsunnn
Kızlarrrrrrrrrr çok mutluyum bugün detaylı ultrasona girdim 4d bakıldı her seyimiz sağlıklı doktor amniyosenteze gerek yok dedi allahıma şükürler olsun çok mutluyumm bu gece rahat uyku uyuyacağım... Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnnnn
down sendromu olma riski 90/1 ihtimal olsa da yaşım 39 olması ayrı bir risk miş..amniyosentez dr um önermiyor ama 2.düzey usg yi yapan dr. ise yaptır diyor..Yarın ist tüp merkezinden randevu aldık..ama hala acabalardayım...mitral kapakta kireçlenme imiş...zaten or geçen bir hamilelik yaşıyorum..geçen hafta kanamam var dı.. Şurda 3 gündür bişi yokken şşimdi bunu öğrendik..Burada okuduklarımz bakınca rahatladım..Acaba yaptır masam mı..Sonuç 20 günde çıkıyor muş..ALLAHIM BANA YARDIM ET.....ÇOK ÜZÜLÜYORUM..DR UM hiçbir şey çıkmıcak yaptırsanda diyor..onun engin tecrübe ve bilgisinede güveniyorum..Ben ne yapıcam şimdi...
SAT 5 MART 2012...TARİHİ İLK DUYDUĞUMDA GÜLÜMSEMİŞTİM...12.12.2012..Benimde 2. gebeliğim. 5 yaşında bir oğlum var...Yaramazım..Bu da kızımız...sabaha kadar uyku girmedi gözüme..girdiği anda kabus görmüşüm eşim uyandırdı beni..Bu arada bende sağlıkçıyım...Aksilikler hep bizi bulduğundan dr. um daha çok bu nedenle amniyosentez konusunda yaptırmam taraftarı oldu..Ama ben hala karar vermedim 12 de randevumuz var..Bu arada ikimizin de doğum günleri aynı ne güzel tesadüf
Sizin ilk hamilelilğinizmi?benim 11 yaşında bir kızım var.seneler sonra tekrar istedik geçen yıl haziranda 27 haftalıkken erken doğum sonucu oğlumuzu kaybettik.zor bir süreçti bu hamileliğim de kanamayla kotü başladı ayni şeyler tekrar eder diye hop oturup hop kalkıyorum.hamileliğimin tadinı pek çıkaramıyorum diyebilirim.zor zamanlar bunlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.....