Kızlar bugün bi numara aramış beni sonraan döndüm hastanedenmiş!!!!!!!!yoldaydık kan alırken aptal hemşire bana eğer 3lü test sonucu kötüyse biz arıyoruz haber verıyoruz yoksa siz gelip öğreniyorsunuz diye kafama sokmuştu ben de aradıklarını öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm resmen koştuk gittik ben ağlayarak tabikisonuc 1/386 çıkmış doktor başka yerdeymiş gittik bulduk... Riskli dedi 2hafta sonra detaylı bakalım ultrasonda sonra amniyomsentez yaptıruabilirsiniz dedi.çok mutsuzum.çok mu riskli anlam veremiyorum resmen ((((
canım sakin ol biliyorsun bende seninle aynı durumdayım aminosentez için gün sayıyorumdua etmekten başka elimizden gelen bişey yok ne yazık ki benimde başatan beri hamileliğim çok ağır geçiyordu bulantı çok değildi ama inanılmaz halsıizlik vardı kolumu kaldıramıyordum ....megerse bana bu durumları yaşatan free beta hcg min yüksek olmasıymış....ama şunu unutma senin riskin 1 :386 benimki 1:209 yani bu senin durumundaki her 386 kadından 385 kişi sağlıklı bebek doğurmuş ....benimde 208 kişi ....inşallah rabbim yüzümüze bakarda bizde o çoğunluklar gibi sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza....rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?