Berbat Date Anıları

Ay hepimize çok amin

iyi toparlamışsın ama senle ne işim olur yemek yemeeee geldim

Yüzde 1milyon katılıyorum.
Bende eşimle GS-FB maçında tanışmıştık. Kendisi BJK ama ne alakaysa
Hatta ilk ağzımdan duydukları maç sırasında sıraladığım birbirinden iğrenç küfürlerdi.

Bir çocukla tanıştık sevgili olduk olacağız neyse dolmuş ile gidiyoruz bende de sürekli bozuk para olur. Kullanmam bozuk para hep cebimde çantamda birikir. dolmuşa binince gayri ihtiyari cebimden paraları çıkardım ve avcumdan hepsini alıp bana sormadan ödemeyi yaptı Ya ben de öderim dene saldırıyorsun paralara Adam bozuk ara canavarı. Kuzenlerde adını Bozuk para x taktılar ki üzerinden 10 yıl geçti hala öyle hatırlarlar. Sonra bu çocuğun doğum günü vardı buna mevsimlik ceket almak istedim hiç bir yerde bulamadım dedim ki ayıp olmasa bu parayı sen al kendine uygun al. Parayı aldı ve gitmiş o parayla aöf kitapları almış Buna daha çok ihtiyacım var diye

Yaa o zamana kadar konuşmuşsunuzdur ama heralde
Ne bileyim ben olsam evine gitmeye güvendiğim biri için o da benimle doğal halini paylaşıyor diye düşünür ayaklarımı uzatır keyfime bakardım :)
Neyse diğer maçlara bakıcaksın artık :)

ay ben kasılıyorum bir yerde muhabbet etmek üzere buluşmaya sanki vitrin mankeni gibi birbirimizi en ideal hallerimizle anlatmamız lazım gibi geliyor. yaşarken gözlemlemeyi seviyorum karşımdaki insanları.

ay ben kasılıyorum bir yerde muhabbet etmek üzere buluşmaya sanki vitrin mankeni gibi birbirimizi en ideal hallerimizle anlatmamız lazım gibi geliyor. yaşarken gözlemlemeyi seviyorum karşımdaki insanları.

Kasıla kasıla oturup
eeee sen nelerden hoşlanırsın,
aaa evet bende çok severim.
Burcun nedir,
Hımmm öyle mi bende şu burcum iyi anlaşırmı bu iki burç ?
Değişik bir tipin var ilgi çekici,
yok senden biliyormusun artık kalmamış........................

Olduğumuzdan daha fazlasını göstermeye çalıştığımız, klasik sıkıcı muhabbetler.
Bi de ayna karşısında geçirdiğimiz lüzumsuz saatlerden hiç bahsetmiyoruz.

Ay hayatta ki şansımız gey çıkan bir sevgilim olmuştu

Ayyy bu konudaki kadınlar olarak bi yerde toplanıp aglasalim benim gittiğim datelerden birinde de adam oturup futbol maçı izlemisti, ama sağolsun bana müzik acip kendisi maçın sesini kısarak izlemişti bi de arada benimle muhabbet etmişti ertesi gün de kahvaltıdan sonra müthiş bi sessizlik içinde uçak kazası raporu programını izleyip, huşu içinde kahvaltıda kullandığımız yumurta tavasini fırçayla ovmustu üzülme konu sahibi, ben de hala aramaktayim, düzgün erkeklerin köküne kıran girmedi ya çıkacak elbet bi yerden

Baya şerefsizmişO senin iyiliğin olmasın

Neden her hafta bi adamla tanısıyosun ablacım:)

Tenisciler kadin miydi? Erkeklerin tenis etegi fantazisini biliyorsunuz :)) Saka bir yana tam ben de buna benzer bir konu accaktim, sizin actiginiz iyi oldu. Dün ben de biriyle bulustum uzun yazismalardan sonra, ayrilirken bir daha ne zaman bulusuruz bile demedi. Erkekler saniyeler icinde karar veriyorlar ya da hevesleri kaciyor bilemiyorum, aslinda beraber uzun zaman gecirdikten sonra sevgi ya da hoslanma basliyor ama iliskiler cok basitlesmis, yozlasmis.

Benim de aklima komik ama o an asiri sinirlendigim bir olay geldi. Birisiyle bulusmustum beraber yemege gittik güzel bir mekana neyse yemekleri yedik kahve iciyoruz bu baya daldi gitti sessizlesti uzun süre ne düsünüyorsun diyorum böyle bir mekanin kazanci ne kadardir acaba, böyle bir acsam paraya para demem ha (ayni bu sekilde konusuyor). Dedim sen su an gercekten bunu mu düsünüyorsun, tartismistik. :)

neden ayrılırken sorsun ki ? zaten o enerjiyi karşılıklı aldıysanız diğer günler mesajlaşırken/konuşurken hadi buluşalım der.

ay yalnız burada okuduklarımdan sonra acaba erkek miyim diye kendimden şüphelenip, aşağılara baktım, değilmişim dskfdsfld

cidden örneklere bakıyorum da;
-o restoranda otururken ben de net "bunların aylık geliri ne ? mafya sarkıntı mıdır ? vergi kaçırıyorlar mı?" diye düşünürdüm.
-uçak kazası raporlarını izleyip kök neden tartışmak müthiş kafa açıcı bir şey.
-tenis maçlarında ekrana yapışırım.

böyle gider.
ben mi tuhafım dshfjkdf

bana kendimi muhabbetle anlatmak çok sıkıcı geliyor. işin ne ? nasıl bir iş ki o ? nerede okudun ? araban ne ? vs vs vs

bana kendimi muhabbetle anlatmak çok sıkıcı geliyor. işin ne ? nasıl bir iş ki o ? nerede okudun ? araban ne ? vs vs vs

Muhabbetle tanıştığım her yemek, her buluşma fiyasko,
Kendimi övmeyeyim derken, sanırım fazla yerin dibine sokuyorum.
Ortam yok benim

İlk buluşmalarda baştan sona sohbetle ilerleyen biri olarak bir tane bulusmam disinda hiç biri boyle kotu geçmedi. ( Karşi tarafin bir turlu rahatlayamamasindan kaynakli)

İlk kez buluşacagim kişiyi oncesinde az bucuk taniyor oluyordum zaten. Sohbet asla kasılma ve iş goruşmesi resmiliğinde olmazdi karsimdaki cok heyecanliysa rahatlatirdim genelde hatta bir tanesiyle son oturdugumuz mekan kapanana kadar sohbete dalmisligimiz olmuştu. Kasılmaktan sohbet edemeyenle uğraşamazdim.

Neden her hafta bi adamla tanısıyosun ablacım:)
Wuhhuuu geldi. Aşkım kim dedi her hafta biriyle tanıştığımı? Nerde yazdı bebeğim? İkisi üst üste denk geldi. Senin hesapla ben rutin hayatımda haftada bir ayda dört adamla date yapıyo olurum ajsjakd valla imkansız ne memlekette o kadar bekar eli yüzü düzgün adam var ne bende o kadar enerji var. Yapman guzum bak zaten perişanım mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…