Berbat Date Anıları

ya bu adamla olmamış bence elektriğiniz tutsaydı adam maç izlerken sen kalkıp mısır patlatırdın :)

Ulan çok da hoş adamdı. Ama patlatmazdım bacımsu girdiğimde maç açık. Daha iki kelam edememişiz çok saçma. Tanımıyorum yani aslında bi iki temas zorladı ama ben hiç tanımadığım birinin temasına da yokum.

Bunlar ne biçim insanlar böyle sapık mı deli mi ne

Bunlar ne biçim insanlar böyle sapık mı deli mi ne

Ben 250'ci mıknatısıyım ikna oldum artık

Ya tamam ben de libidolu insanım, çıkma teklifi kalkıp mertlik bozulalı bırak evlenmeden olmazı sevgili olmadan olmazı da kaldırdık, ama bi sabret be adam, birkaç date sonrası hayvan gibi sevişilecek zaten, bari bir süre medeni olalım, taş ocağından mı çıktın?

Gerginlikten mi maça verdi kendini diycem ama bi yerde uzak oturuyorsun ve bizden olur gibi bir şey dediğini yazmışsınız. Yani çok da gergin olsa şu muhabbetlere pek girmezdi. Sıkıldın mı diye sorup evet demenize rağmen maçı kapatmamasi da ayrı hödüklük zaten ne soruyorsun madem. Ben sizin yerinizde olsam kalkar giderdim çok bile dayanmışsiniz. İnsan film açar bari bu kadar da yok sayılmaz bir kadın. Malın tekiymis demek ki. Nasıl tanışmıştıniz tanıdık vesilesiyle falan mı?

Ne guzel senın arada hoşlandıgın cıkıomul .Benım kutsuz evlılıgımden sonra hep davarlar cıkıyor .Gercı davarlara hakaret .Nerde 40 yasında hıc evlenmemıs gelıyolar kapıma .Gelecek hakkında ne dusunuosun dıorum cok guzeldın dıor .Dugun istıomusun dıorum düğünmü istiyosun diyor :):) Bolandım ya hıc bır seye hakkım yok gıbı .Tanısıp sevgılı fln olmak zaten hayal

Oo tabi prensimiz hangi model arabayı istemişti?

SeniçokseviyorumRosalütfen benden ayrılma beni bırakma tülaaay

Golf maci da olabilirdi, gene buna şükret jdnzjz

mantıksız elti görümce sorunu yaşayan, dünyadan haberi olmayan, kocasının elle tutulur yanı olmamasına rağmen 5 çocuk yapan bu hayatda daha mutlu

gözü açık dikkatli etrafında ne olup bittiğinin farkında olan ve kafası çalışan bir eş isteyende çok mutsuz

konuyu okuyunca aklıma nedense bu geldi

Aaa ben bayılırım tenis maçına..eskiden cook izlerdim.Ayrica çok heyecanlı olur bazı maclar

Ben de biraz öyleyim günlük rutine hizli girerim, muhabbet zaten bir sekilde yürür gider.
Öyle ilk bulusmada cok begendimler, ask mesk laflari yazanlarla asla isim olmaz sahte sahte insanlar.

Bazi seyler nasip kismet, guzelliklede alakasi yok.. kaderin guzel olsun demezlerdi yoksa..

Anlattigina gore az zamanda cok kisiyle tanisiyorsun gibi.. bana bu insan kiRliligi geliyor.. birine derin duygu beslemek
Icin cok kisa.. yani zart deyince tanisip biseyler hissetmek mumkun degil bana gore.. biraz insan detoxuna gir bence

Son yıllarda kadın parasına dadanan ne kadar çok erkek peyda oldu böyle. Hayat müşterek tamam ama bazıları gerçekten yıkılıyor kadınlara.
Evet ya hiç utanmadan borç adı altında paraya çöreklenenler vs acayip arttı. Bir aradasim daha bir kere görüştü çocukla ( 40 yaşında ne çocuğu) çalışmıyor şu anda . Kıza maaşını sordu ne kadar zam geldi biz geçirebilir miyiz o parayla sohbeti yapıyor . Eskiden gururları vardı en azindan

Aa bu konu benlikmiş kıazz Date üzerine master yapmış bir kadınım.
Dur bende bi dene anlatam da , kendini şanslı hisset :|

Bi çocukla buluşmuştuk. Ama nasıl hoş nasıl efendi bişey. Allahım dedim maşallah ,seni anan benim için doğurmuş tarzı bir düşünce geçti içimden
Hem zangın hem yağışıklı hemde kültürlü ulan dedim bu işte bi terslik var, bana hepsi birden gelemez. Zengin olsa tek yeterdi aslında jxjsjd
Neyse sonra biz epey eğlendik. Ben tabi beğendim ya ağzıma vurdu çocuk nasıl gülüyor, nasıl mutlu. Sonra birden bu durgunlaştı. O da böyleydi ilk başlarda… dedi
Kim o falan derken eski nişanlısını anlatmaya başladı, ve bil bakalım noldu ? Ağladı
Bende onu teselli etmeye çalıştım. Sonra bana dedi ki süper birisin ama seni yara bandı yapamam jxjsjd
Bende hoşşiik ne yara bandı be , ben güzel bi yemek yemeye geldim. Senlen ne işim olur olm dedim. Arabaya bindim ve yol boyu çığlık atıp, küfür ettim xjdjjdjdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…