• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berbat Date Anıları

rach34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
365
661
53
34
Buyrunuz kepaze date anılarında ağlanacak halimize gülelim.

Şiddetle sonlanan değersizliği iliklerime kadar hissedip kendi ruh sağlığımı da kaybederek biten evliliğimden sonra toparlanma süreci. Yeni birileriyle tanışma fikrine hazır oluş ve birbirinden beter ilk buluşmalar.

Karşıma ya bi şekilde çok zengin ama kültürsüz, ya çok kültürlü ama dengesiz adamlar çıkıyor. Birileri öneriyor yok diyorum tanışmam. Bi şekilde ikna ediliyorum kılı kırk yarıyorum hadi diyorum yalnız ölecek halim yok. Her eve dönüşüm “şu geçen bi saatte tavan izleseydim” diye kendime söylene söylene oluyor.

Geçen hafta ilk defa bakın ilk defa heyecanlandığım biriyle tanıştım. O kadar iyi anlaştık ki içim içime sığmadı. Kızım dedim kırdın şeytanın bacağını. Adam 2 gün Mesajlar attı ertesi gün 5 dk bile olsa göreyim diye kıvrandı. 2 kere görüştük. 2. Görüşmeden sonra da yazdı. Çok mutlu olduğunu çok beğendiğini söyledi. Ben de tanıdığıma çok mutlu olduğumu söyledim. Onunla aynı hislere sahip olduğumu dile getirdim.
3. Gün kayıp
Baya kayıp. Whatsappta son görülmesi 20 saat önce storyme bakmış:) e noldu paşam dün iyi ki vardım?

Bugün işi gücü oldukça iyi baya da yakışıklı biriyle olumsuz hava şartları nedeniyle evinde oturduk. Çok ortak çevremiz olduğu için de yakın çevrenizin varlığına da güvenerek ilk defa birinin evine gittim. İlk defa.
Tv’de tenis maçı açık. Çok heyecanlıymış maç. Bana oyuncuları anlatıyor sistemi anlatıyor arada kişisel bi şeyler anlatıyor ve maça tekrar gömülüyor. Zaten aşırı gerginim. Ciddi bi şey konuşurken maça dönüyor derken ben de sorularına şakayla karışık cevaplar vermeye başladım cünkü bana odaklanmış biri yok karşımda gibi düşündüm sanırım bilmiyorum. Arada benden hoşlandığına dair şeyler söyledi ama bi gözü kaçta. Bi yerden sonra ben de ergene bağlayıp aptal aptal espriler yapmaya başladım. Kendimi tanıyamadım resmen. Ben onun maç izleyip bana da izlettirmesine bozuldum. O da benim şakalarıma bozuldu. Sonra da moraller bozuk kalktım. Kalkarken kusura bakma vs dedi ama inanılmaz mutsuz oldum. Hayatımın en en berbat date anısı olarak tarihe geçti.

Bu arada valla güzel kadınım. Tanışmak görüşmek isteyen çok oluyor ama bana Zeki adam lazım başka türlüsüyle olamam. O da az çok belli oluyor. Bi çoğuyla görüşmüyorum. Olur gibi gelip de görüştüklerim de böyle olunca çok moralim bozuluyor. Ben kendime göre birini bulup mutlu olamayacağım gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Ne zamandir tanişiyorsunuz? Bu adamin içi ölmüş bitmiş veya size pek bir şeyler hissetmiyormuş gibi geldi bana. 15525 senedir birlikte yaşayan veya evli insanlar başka şeylerle uğraşirken ayni zamanda sohbet edebilirler normal ama evine ilk defa gelmiş flört ettigin kadin ve maç izleyip maç anlatiyorsun... 🙄🙄🙄

Direkt eleme nedeni zaten şimdi bunu yapan ilerde yuzune bile bakmaz insanin konuşurken.

Ağlayası mı vardı yoksa adamın egosunu yerle bir mi ettiniz?
İkincisiyse tebriklerimi sunmak isterim :kahve:
Yav saçma sapan bir laf etti. Ben o an kararımı verdim bundan olmaz diye, ceketimi aldım gidiyordum. Ağlamaya başladı.
Tam bir rezillikti ya. Susturmaya çalışmam, herkesin bize bakması falan, offff. :olamaz:

İyi yönünden bakmak gerek bence adam varlıklı, başarılı ve tuttuğunu koparan biri olduğunu varsayıyorum. Ev olduğu için gerilip işi batırmış sankim:olamaz: Bende de dümdüz sıradan bir herif az biraz iyi davrandım diye kendini bir halt sanıp tepeme çıktı, adam niteliksiz olunca bu kendini ne halt sanıyor diyorsun:KK53:

Konuya geleyim bence bir daha buluşun, bunlar olmamış gibi yapıcaz diyin, kar kış bitince dışarda bir yere çağırın. Yok olmaz derseniz mesajınızı bekliyorum bana verebilirsiniz:KK51:

Ne zamandir tanişiyorsunuz? Bu adamin içi ölmüş bitmiş veya size pek bir şeyler hissetmiyormuş gibi geldi bana. 15525 senedir birlikte yaşayan veya evli insanlar başka şeylerle uğraşirken ayni zamanda sohbet edebilirler normal ama evine ilk defa gelmiş flört ettigin kadin ve maç izleyip maç anlatiyorsun... 🙄🙄🙄

Direkt eleme nedeni zaten şimdi bunu yapan ilerde yuzune bile bakmaz insanin konuşurken.

Allah affetsin ama bana da adam acaip geldi tenis maçı nedir yaf, date için dünyanın ne sıkıcı aktivitesi olsa gerek. :olamaz:Yvşaklaşıp konu sahibesinin kolunu bacağını tutsa bile daha evlaymış, tenis maçı anlatmak nedir börrrkk berbat parası batsın sıkıcı herif

İyi yönünden bakmak gerek bence adam varlıklı, başarılı ve tuttuğunu koparan biri olduğunu varsayıyorum. Ev olduğu için gerilip işi batırmış sankim:olamaz: Bende dümdüz sıradan bir herif az biraz iyi davrandım diye kendini bir halt sanıp tepeme çıktı, adam niteliksiz olunca bu kendini ne halt sanıyor diyorsun:KK53:

Konuya geleyim bence bir daha buluşun, bunlar olmamış gibi yapıcaz diyin, kar kış bitince dışarda bir yere çağırın. Yok olmaz derseniz mesajınızı bekliyorum bana verebilirsiniz:KK51:
Nasıı ben mi çağırayım ya o reddederse bu sefer daha berbat hissederim

En çekilmezi. Ya kadın erkek rolleri neden bu kadar birbirine girdi? Neden bu kadar hassaslar
Valla ben de anlamadım. Çok hassasımdır ama sadece flört için de zayıf noktalarımı göstermem. Gösteriyorsam da çıkarım vardır. Baktım çıkamıyorum işin içinden , çok sıkıştım o an kurtulmak için numara çekerim de. Bu adamınki numara değildi. Bayağı kıpkırmızı oldu, zırıl zırıl ağladı. Şok olmuştum.

Nasıı ben mi çağırayım ya o reddederse bu sefer daha berbat hissederim

Yok yaf, adam hayır demez bence zaten hoşlandım demiş. Adam gibi bir kafe, restoran veya aktivite olsun. Gelmezse kendi kaybeder, batırdığı işi düzeltmesi için bir şans verecekseniz kullanmazsa da ilk buluşmada tenis izleten malkafa olarak anılarda kalır:olamaz:

Ya biz sadece instagramdan takipleşiyoeuz arada da dm’den yazışıyoruz. Yani öyle beni tanıdığı yok. Otururken aslında uzak oturuyorsun vs dedi. Bi iki kere bizden olur gibi şeyler de söyledi ama Bunların maç eşliğinde olması beni sinir etti. Bide bana sıkıldın mı diye sordu bi kaç kere evet ben maç sevmiyorum dememe rağmen kapatmayıp maçla beni eş zamanlı idare etmeye çalıştı.

Ya biz sadece instagramdan takipleşiyoeuz arada da dm’den yazışıyoruz. Yani öyle beni tanıdığı yok. Otururken aslında uzak oturuyorsun vs dedi. Bi iki kere bizden olur gibi şeyler de söyledi ama Bunların maç eşliğinde olması beni sinir etti. Bide bana sıkıldın mı diye sordu bi kaç kere evet ben maç sevmiyorum dememe rağmen kapatmayıp maçla beni eş zamanlı idare etmeye çalıştı.

Yazdıklarımı geri alıyorum basbayağı malbeyin bu adam, uzakta oturuyorsun nedir yahu allahın hödüğü böyle flört mü olur ... boşveer bu kazmayı sen konu sahibesi

Yazdıklarımı geri alıyorum basbayağı malbeyin bu adam, uzakta oturuyorsun nedir yahu allahın hödüğü böyle flört mü olur ... boşveer bu kazmayı sen konu sahibesi
Aşkım bunu bosveririm de benim çok sinirlerim bozuluyor. Örnekler farklı mal hep aynı ben bu döngüden çok bunaldım. Hani zaman biriyle nasıl flört edilir bilmiyorum gidip gerizekalı gibi ilk sevgilisiyle evlenen biriyim. Zar zor kendimi motive edip buluşuyorum. Sonuç aynı. Kendimi suçluyorum bu sefer

sen sen ol ilk buluşma için ayağına, atla gel şaban gibi evine çağıran birinin davetini kabul etme. tehlikeli mehlikeli olduğu için değil insanı çok hevesli ve çaresizmiş biraz da ne bileyim kolay gibi gösterdiği için. bu dünyanın her yerinde böyle görünür inan.

Aşkım bunu bosveririm de benim çok sinirlerim bozuluyor. Örnekler farklı mal hep aynı ben bu döngüden çok bunaldım. Hani zaman biriyle nasıl flört edilir bilmiyorum gidip gerizekalı gibi ilk sevgilisiyle evlenen biriyim. Zar zor kendimi motive edip buluşuyorum. Sonuç aynı. Kendimi suçluyorum bu sefer

Buraya bildiğim berbat örnekleri yazsam Avustralyaya köprü olur ... çoğu erkek berbatttttt

Back
X