Berbat cinsel hayatımız ve evliliğim!

Tartismalar sizi ve evliliginizi yipratmis gonul kirginligi olunca insan nasil sex yapacak. Belli ki esinizde o ise duskun biri degil cinsellik onemli evlilikte ama sizin once cozmeniz gereken konu o is degil.

Surekli bir seyler unutup kaybetmesine neden kizdin anlayamadim bende öyle biriyim ve esim bu sekilde dusunurse cok zoruma gider..

Benim esim evcimenligi bir kenara birak hep uyumak ister bende gezmeyi severim ve orta yolu bularak hem o uyur hemde gezeriz

Icinizdeki kirginliklar ve kuskunluklerin disariya vurmasi bence oturup birbirinizi sevdiğinizi soyleyip konusursaniz konusmanin sonu agliyarak bitecek!!! (Mutluluktan)

Surekli bir seyler unutup kaybetmesine neden kizdin anlayamadim bende öyle biriyim ve esim bu sekilde dusunurse cok zoruma gider..

Benim esim evcimenligi bir kenara birak hep uyumak ister bende gezmeyi severim ve orta yolu bularak hem o uyur hemde gezeriz

Icinizdeki kirginliklar ve kuskunluklerin disariya vurmasi bence oturup birbirinizi sevdiğinizi soyleyip konusursaniz konusmanin sonu agliyarak bitecek!!! (Mutluluktan)

Mesela unutkan olduğu için eve sürekli anahtar kaybolduğundan dolayı çilingir çağırırız.2 ayda iki kez cüzdanını kaybetti.Kimlikten ehliyete kadar yeniden çıkarttık.Bunlar kısa vadede sorun değil gibi gözüksede bir süre sonra gerçekten sürekli aynı şeylerin tekrarlanması sorun oluyor..Yani o bile gözüne batıyor insanın.Benim eşimde öyle hep evde uyumak yatmak ister.Bne plan yaptığımda evden çıkar.Yani hiç bana hadi hafta sonu seni sürpriz bir yere götüreyim demez.Tek dediği yer ailesinin evidir.

Evet tamda böyle ona karşı merhamet ve acıma duyuyorum..Kendimden çok onu düşündüğüm için bende çok mutsuz oluyorum.

Tartismalar sizi ve evliliginizi yipratmis gonul kirginligi olunca insan nasil sex yapacak. Belli ki esinizde o ise duskun biri degil cinsellik onemli evlilikte ama sizin once cozmeniz gereken konu o is degil.
Evet sexs düşkünü olmadı hiç bir zaman.Ama o tartışmalardan kırgınlıklardan sonra tamamiyle koptuk.Yani bir adam hiçmi sex istemez.Hayatında başka biri var desem adam evden çıkmıyo.

Ben malesef ortada bir evlilik goremedim...Bosandigimda pisman olurmuyum diyorsan,biraz uzaklasin.Karari sonra verin

Zaten evliliğinizi kurtarmak için yeterince çabalamışsın.Ama bu çaba tek taraflı olunca başarıya ulaşmaz maalesef.
Eşiniz kafasında bitirmiş gibi zaten bu evliliği.
Kendinize kötülük etmeyin.Boşanın.Belki ayrı ayrı daha mutlu olursunuz.
Bazen boşanmak tek çözümdür.

O istese bile siz istemiyormussunuz zaten

Dile kolay 2 yıl nişanlı kalmışsınız hadi cinselliği öngöremedin diyelim adamın ağırkanlı olduğunu da mı bilemedin dışarda wc ye giderken hemen gidiyodu da evde ağırca mı gitmeye başladı mesela? Öyleyse eğer belli ki vücudunda birşeyler eksik

aslinda benimde ilk zamanlarda kv de den dolayi cok buyuk kavgalarimiz olmustu ama cinsellikte bi sikinti yoktu herkesin farkli oluyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…