Canim su anda hissetmiyorum, ama daha zayiflarsam hissedebilirim. Felucas, kiwi, kugatsu, vanilya3535 simdi aklima gelenler. daha fazlasi icin , gizem meme estetigi ve Izmir de gogus buyutme konularina bakabilirsin. ekledim seni.
bence de ya ne güzel almaya çalışmak ben olsam hergün çiğköfte yerimçok seviyorum yaaaa kız hep klasik bi 5 kilo vardır ya işte ben o 5'i bi veremedim iyi mi 3 gitti sonra geri geldi falan filan hazirana kadar versem ne süper olur ama en son hamileliğimde bu kadar iştahlıydım son bi kaç aydır ne oluyo bana anlamıyorum
gizeml doktoru değil miydi cenk tokat bence çok başarılıydı onunki umarım seninkide bi o kadar iyidir... ameliyat izinden eser kalmaması gerçekten çok iyi bence umarım seninkide öyledir...
gizeml doktoru değil miydi cenk tokat bence çok başarılıydı onunki umarım seninkide bi o kadar iyidir... ameliyat izinden eser kalmaması gerçekten çok iyi bence umarım seninkide öyledir...
berattiyle doktorun ofısınde tanıstık, onun amelıyatın 3. gunuydu benımde burun amelıyatı kontrolum vardı aynı gune denk getırdık.
fızıgı ve guzellıgıyle cok hos bır bayan bıde bunun yanına memelerı eklendı super ötesi oldu..
ekle arkadas olarak resımlerıne bakarsın berattı ısttegını kabul ederse.
berattinin meme dokusu olldugu ıcın daha buyuk protezı alabıldı memesı ve cok seksi duruyo..
berattiyle doktorun ofısınde tanıstık, onun amelıyatın 3. gunuydu benımde burun amelıyatı kontrolum vardı aynı gune denk getırdık.
fızıgı ve guzellıgıyle cok hos bır bayan bıde bunun yanına memelerı eklendı super ötesi oldu..
berattinin meme dokusu olldugu ıcın daha buyuk protezı alabıldı memesı ve cok seksi duruyo..
Cok tesekkurler canim, evet evime dondum artik cok ozlemisim:) dedigin gibi ne mutlu bize:)
Beratti beni de listene eklermisin?Hala mesaj sayım yetmiyor ama azimliyim:) Fotolarınıza bakmak istiyordum muayeneye gitmeden önce senin ve Gizeml nin ama bunu başaramıcam sanırım, artık sonrası için... Cenk Bey'den ümitliyim umarım başka bir doktora gitmeye gerek kalmaz
ya aslında izmirde olduğğunuz için bu konuda çok şanslısınız bendeki en büyük sorun oraya 8-10 saat uzakta olmamneyse bi amca hala bulup ziyaret bahanesiyle gelmem lazım sanırım...
Ben Izmirliyim ama yurtdisinda , yasiyorum. Bende uzaktayim yani. Iki ayligina tatile gelip , oldum bu ameliyati. Ailemin orda olmasi buyuk avantaj oldu. Gizem de Izmir de yasamiyor, Izmir e yakin bir sehirden gidiyor. Sizin orda bir yakininiz varsa , daha kolay olur.
Merhaba Beratti, ben de cenk tokata muayene oldum ve iki hafta sonra operasyon dusunuyorum. Sana arkadaslik istegi gonderdim kabul edersen sevinirim
Merhaba Arrogant, oncelikle kararin hayirli olsun. Umarim en iyi sekilde atlatirsin ameliyatini ve surecini. Cenk bey gercekten basarili ve ilgili bir doktor. Kabul ettim canim, mesaj sayin dolunca bakarsin.
Tamam cok mersi :) 50 mesaja mi ulasmam gerekiyor?
beratticim msj sınırına takıldım özel msj atamıyorum..beni unutmamıssn cok mutlu etti msjın tskr ederm:)kilo alma çabaları içersindeyim 47ydim 49 oldum hedefim 50 nin üstü..yaz geldiği için de ameliyat kararımı kışa erteledim canım :) şuanlık benden haberler bu kadar canım:)
Tşkr ederim canım beni anladığını biliyorum..inşallah dediğin gibi güzel haberlerimi vermek kısmet olur bir gün bana da:) çok şanslıyım ki siz varsınız anlatabileceğim:)Unuturmuyum .. unutmadim canim , bizde gectik o gunlerden, herkezin ayri problemleri oldu bu ameliyat icin ve hepimiz olduk cabalarimizla, sende olacaksin gunun birinde:)hadi hedefine az kalmis. Bekliyoruz guzel haberlerini:)
Tşkr ederim canım beni anladığını biliyorum..inşallah dediğin gibi güzel haberlerimi vermek kısmet olur bir gün bana da:) çok şanslıyım ki siz varsınız anlatabileceğim:)annemden başka kimse bilmiyor çünkü